Veszélyben az Interplay? Csődbe ment a Titus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az MDK sorozattal játszottam nagyon sokat. Fõleg az elsõ résszel amit 6x végig vittem. Alighanem azt is az Interplay adta ki, a második részt, ha jól emlékszem.

Tizevesen hazatertem 2 floppival . Fater gepe bekapcs. Es le se szalltam rola 2 hetig. Utana azert enni kellett valamit 😉
ez vanik

http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...

b
én ugymondanám: gagyi játékok, gagyi cég, gagyi halál. sekélyes, tartalmatlan játékokból nem lehet megélni! se régen, se most! 😊

ProSatanos
Anno én is ezeken a gémeken nöttem fel 😞

DE ami a legszomorúbb hogy egyre inkább haladunk a piac megoszlás felé álá Vivendi <-> EA GAmes 😞

R.I.P.

õsember Forever!

Csatlakozni tudok, fantasztikus játékok voltak ezek!
prince makkinit...😊
RIP

Áhh, mad dog!!! Imádtam!

Bucser
Prince2 Titus the Fox és prehistorik a számtech órák gyönyöre volt 8 éve😊 És a Mad Dog is kurva zsír kis game volt😊 Manapság csak azért nem nyomom egyiket sem mert túl gyors hozzájuk a masinka...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Anubys
A Lost Vikings Blizzard volt, az Interplay csak a kiadó volt...

Ami pedig a cikket illeti, RIP, fõleg iz interplay, egy csomó kedvencemet csinálták õk, beleértve minden idõk leghangulatosabb pc-s horrorját a Realms of the Haunted-et....

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

[HUN]PAStheLoD
tactics jó volt 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

UUUU az interplay milyen kiraly jatekokat adott ki. Emlexem a star trek jatekra, mi kiraly volt az. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Killgore
😊)))) Büntetõpont.. ez jó😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

DeathMatch
Ha jól emlékszem a Prehistorik sorozatot is a Titus csinálta !? <#nyes>

Warez 4ever!!

Legalább a világ megmenekül a Caen féle Fallout MMORPG-tõl 😛

nekem a blues brothers is nagyon tetszett, jó volt a zenéje 😊
NEOreg3
a doofus nem titus volt? mindenesetre rengeteget játszottam vele úgy 7-8 éve

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Én is egybõl erre gondoltam, de ezekszerint csak Interplay volt.

Kiràlyok a jàtékok.Emlékszem meg hogy elsönek a Titus-t szereztem meg a jàtékok közül.(màrmint az itt felsoroltak közül)2D-s volt az egész nagyon tetszett nekem. 1 floppy-ra ràfért<#wink>
A Lost Vikings nem tõlük volt? Vagy az csak Interplay?
[HUN]PAStheLoD
InterPlay csõdjével egy baj van .. veszélyben a Fallout "márka" pontosabban ferncsájz , Titus ugrabugrás gémjei pedig ütõsek voltak melleseleg már egy éve leszúrták õket , de még nem haltak meg ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Deniboj
Igenis, király játékok voltak akkoriban, Titussal én is rengeteget játszottam. Szerintem jobb volt mint a Prehistorik 😊
R.I.P.

Rádásul a Prince2-vel el lehetett tökölni egy ideig😄 Na meg a többivel is. A Carmageddon csak a hab a tortán. Szerintem az 1. részét egyetlen folyatatás se tudta felülmúlni.

Ch_Slater
szerintem nagy durranások voltak ezek a játékok akkoriban. elég sokan játszottak velük, és akkor még nem is volt az h minden nap megjelenik egy játék. én is toltam õket 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Killgore
Nehogymár vége legyen ennek a nagyszerû cégnek... Annó nagyon sokat játszottam mind a titussal, mind a prehistorikkal, és perce a prince-el is 😊Szóval azért még reménykedem...

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

A Prince 1-et meg a Worms 1-et nem õk csinálták. Õk leginkább folytatásokban merültek el.
Ui.: Worms World Party !!! Best game ever

ott van: Titus: the Fox

Amúgy a prince 2 szerintem az egyik legjobb folytatás (második rész) volt a játéktörténelemben.

A pre2, ahogy mindenki ismeri, meg a prehistorik pedig még ma is tarol olyan helyeken, ahol nincs pénz erõmûvekre és régi gamerek által leselejtezett gép van csak.

Amikor írtam a hírt megmondom õszintén, hogy azért elszomorodtam, mert ugyan nem a blizzard ment csõdbe (kisesélyes, de akkor feketébe járnék egy ideig), mégis gyermekkorunk szép emlékei között ott van. Aki most 15-18 éves annak már lehet, hogy nem.

A Titus nevû játékot nem õk készítették ?
Mert én azzal is sokat játszottam.
RIP

Ezek közül rengeteg játék volt, amit imádtam annó. Az, hogy neked nem jött be a Prehistorik, vagy a Prince2, az egy dolog. Sok embernek bejött. Annó nagy princemánia volt, és én is imádtam.

Ki játszott?😄 Hát többek között én is😄

Egyedül a Carmageddon volt nagy eresztésük, A Prehistorikot már akkor gagyi volt amikor megjelent. Titus?... Szegasztok?.. ki játszott platformot PC-n? Prince 2 meg nem sok erekciót váltott ki a hardcore gamerek ösztöneiben. azér szép volt...RIP