45
Jetaudio
-
howarju #45 Hullagyalázó! :-( -
Rotcsa #44 Anyád meg a barátnőm! :D -
howarju #43 Hi!
Google a barátod! :D -
howarju #42 Hi!
Részletek -> részletek megjelenítése -> egyszerű megjelenés.
Vagy az alatta lévő pipákat ki kell venni.
Esetleg a felszínválasztónál más felszínt választani. -
said06 #41 Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy pc-n a jetaudioban hol lehet ki kapcsolni hogy ne adja be állandóan a borító képet? (marhára idegesítő...) -
lecsolecsi07 #40 sziasztok fiuk-lányok.help me!!!azt szeretném elérni hogy amikor radio adást sugárzok traktor dj(3verzio) programmal akkor akik ezt hallgatják,ne azt irja ki nekik a média lejátszoba(a jetaudio-ba) hogy mit zenélek,hanem amit én kiirok(tetszöleges) legyen pl.dj mix onlyneeee!hogy tudom ezt beáálitani????????? -
Rotcsa #39 Hozzá lehet valamilyen módon jutni ingyen a plus-hoz?
A WWE-hatások miatt igen szeretném :D -
lecsolecsi07 #38 sziasztok valaki irna nekem részletes leirást arrol hogy hogyan kell az adott zenét felvenni a kivánt minöségbe a jetaudioval?(azt tudom hogy a recording-ba kell......???köszi elöre is csáosztok.LECSÓ -
robagp #37 Hello!
Bénáztam egyet, és a zenének külön ablakot nyit /nagy hangjegy van az ablak közepén/ és nem tudom vissza csinálni, hogy zenénél csak a főablak legyen nyitva.
Kérlek segítsetek!
Köszi! -
robagp #36 Hello!
Fel dobtam a 8.0.2-t még mindig nem kezeli a cue-t :-(
Ez gáz.
Igaz a hibák javítva lettek, de nem értem ezt a régi file tipust miért nem tudja kezelni???!!!
Van vhol cue plugin hozzá???
-
usr10 #35 A 8.0.2.300-as verzio a legujabb. Ennel a verzional is vannak ezeka hibak? -
robagp #34 Hello!
A jetaudio 8 sajnos hibás, a 7.51 az ami jól működik, remélem hamar kijavítják a hibát!
Hiba: friss rendszerre fel dobtam a 8-ast, és nem tudott megnyitni néhány filmet, köztük wincsin lévő dvd-t /ifo/, de néhány flv-vel is bénázott. Ha megy nyitotta a kép egy nagy része kint volt a képernyőn kívül. Le gyalultam, fel a 7.51 és tadaaaam, minden jó lett!
A jetaudioval 1 bajom van: nincsenek hozzá pluginek!
Pl a CUE filet nem képes értelmezni. /CUE file zenénél: ha van egy hosszabb zene (pl 1 órás mix egyben) közbe ki írja a váltásoknál a szám címeket/
Esetleg tud vki cue plugint a jetaudiohoz??
Még a winamp is tudja a CUE-t :-(
Kb 4 éve jetaudio-t használok, ne kelljen már vissza lépnem a winampra a cue miatt :-( -
usr10 #33 koszi az uj linket -
#32 Jetaudio 8 magyarítás működő link. -
#31 Ha valakit érdekel:
Jetaudio 8 magyarítása.
( A legjobb minőségű zenelejátszó.)
Köszönet Tóth Bálintnak - a fordítónak ! -
#30 sziasztok
már régóta ezt a lejátszót használom, de még nem sikerült rájönnöm hogy tudnám manuálisan állítani az ekvalézert. biztos hogy lehet valahogy, ugyanis van USER opció is a választék közül. Ötlet valaki? köszönöm -
#29 Hali !
Felraktam az új 7.51-es Jetaudio-t.
Olyan gondom van vele hogy ha egy zenemappát a jobbegér > lejátszás a jetaudio-val helyi menüből akarok megnyitni, akkor nem indul el a lejátszás, hanem egy "Album adatainak módosítása" ablak jelenik meg.
( pl: A mappa rádobása a jetaudio ikonra viszont működik )
Nálatok is ez van, vagy kell valami beállítást módosítani ? -
#28 megvan... -
#27 Sziasztok. A bookmarkba jelölt számokat hol tudom visszakeresni? -
Svan #26 Hali!
Nem tudja esetleg valaki, hogy a jetaudioban lehet-e olyan lejátszási sorrendet beállítani mint a winamp playlist-ben az Alt+bal egérgombbal
(tehát csak megjelölni a számokat és nem a playlistben fel le mozgatni)
Remélem érthető voltam és előre is köszi a választ. -
#25 hjah, már sikerült rájönnöm -
#24 skacok hogy a görcsben lehet kijelölni a programban a következő számot ? -
antekirt #23 Most próbáltam ki a jetaudiót. Sokkal jobb mint a winamp !Nem tudom eddig mi a f....nak használtam a winamp-t :) -
#22 Úgí látom, senki sem tudja a megoldást, senki sem tud segíteni :-( -
#21 Én is meg vagyok elégedve vele, főleg azért, mert nagyon sok dolgot meg lehet vele oldani, nem kellenek hosszá plusz progik. Csak az a gondom vele, amit már korábban is leírtam, amiben a segítségeteket kértem, vagyis hogy a dvd hangot valami okból nem játsza le, azon kívül minden megy rajta rendesen. ez a gondom az XP ujrapakolása óta van igy, előtte semmi gondom nem volt vele. -
tproli #20 Amióta rátaláltam a jetaudio-ra a neten, azóta nálam az alap audio lejátszó. Próbáltam áttérni más lejátszókra, amiket nem kell telepíteni, de nagyon nem voltam megelégedve velük, főként a hangzással. Úgyhogy inkább a jetaudio-t tettem portable-lá :) -
#19 Régebben nekem is a WinAmp volt fenn, de nagyon lassú, amig betölt, viszont tény, hogy sokkal szebb a hangja. Sajnos a WinAmp mellé még fel kell tenni pár progit, ha konvertálni, rippelni akarsz, míg ez az AudioJet-ben adott, s nincs szükség külön sok progi feltelepítésére. -
#18 Nekem aac-t nem volt hajlandó lejátszani egyszercsak.De vele együtt a WMP se játszotta le semmi se.A win-t újra kellett rakni :(
Sokáig használtam Jetaudio-t,de a Winamp-nak + a WinMediaPlayer-nak érezhetően jobb a hangminősége. -
#17 Sziasztok!
JetAudio 6.2.6.8330 Plus VX verzió van a gépemen. Amióta ujrapakoltam az op rendszeremet, azóta dvd lejátszásánál nincs hang. A zene és avi lejátszása tökéletes. A nero-ban lévő lejátszóval és a Win Media Playerral normálisan működik a hang lejátszása is.
Tudna valaki segíteni a probléma megoldásában?
Előre is köszi. -
#16 kösz a választ. -
#15 Sziasztok, tudnátok segíteni?
Nem hajlandó kiexportálni playlist fájlba a számaimat. :/ -
#14 Azért az a 8 mega Jetaudiónak sem olyan sok.
Végül is J.A. nem tud sokkal többet - egyszerűen csak jobban szól. -
#13 ja és Winamp kevesebb memóriát foglal mert kevesebb plugin terheli közbe a dolgokat, és lehet mellette szinte akármit csinálni, főleg hogy lelehet tenni kis sávba is. -
#12 Nem tom én maradok a Winamp-nál, sztem fölösleges amivel többet tud a JetAudio. amit tud még arra vannak jobb programok. Winamp-al egyébként Shoutcast-al lehet ilyen rádióként adni adást neten, és egyszerübb is
shoutcast.com -
TommoT #11 jetaudio lejátsza
nemtudjátok miért írja ezt ki cd-íráskor?
-
#10 *.ape mivel tom lejátszani?
-
TommoT #9 *valaki -
#8 naná hogy támogatja, és winampot tönkreveri ezt higgyétek el nekem!! Nem véletlenül emlegetik a Winamp legfőbb riválisának -
TommoT #7 használta már valami a jetlyricet? a dalszövegírós cuccos
kis segítség kéne ha valaki tud :)
ja és jobb mint a winamp télleg! :) -
Garfield #6 Üdv!
Aki JetAudio-t használ: támogatja már a CUE-fájlokat?