21
-
#21 a pacific assault az nincs meg de az allied assault az az nem? -
#20 Medal of Honor most melyikre ertetted?
-
#19 ...van 1-2 EA által kiadott játék...sorry -
#18 a Hulkot nem ismered? pedig tőled szereztem meg és ha jól toom az vivendi...
szerintem van 1-2 játék ami jól sikeredett pl.:
Sims-sorozat, Medal of Honor, Men of Valor(nincs meg csak a képek amiket láttam róla azok joak), BF Vietnam, Freedom Fighters... -
Geza ba #17 A Half-Life kapcsán lehet hogy igazad van. Ha jól emlékszem 1998 második felében adták el a Sierrat a Havasnak, amit nem sokkal később megvett a Vivendi, így lehet hogy a HL kiadáskor még nem volt tagja a Vivendi csoportnak. -
Goth #16 Na úgyvan, inkább a Vivendié legyen mint az amcsiké,királyö... -
FTeR #15 szal a jogok már az övé, de nem ő adta ki... -
FTeR #14 a hl1-nek semmi köze a vivendihez, talán még nem is létezet, csak szépen felvásárolta a hl2 megjelenése előtt a sierrat -
#13 a half life tudtommal sierra, te mosthogy gúgliba megnéztem...
mégiscsak jó eza vivendi:DDD -
Yv@n #12 Warcraft 3,
World of Warcraft -
Mice #11 én veled ellentétben ettől nem dobódom fel
sajnálom hogy cáfolja a vivendi én örülnék ha nem lenne még nagyobb ez az ea lufi
ugyan az nfs szériát szerettem, de engem tőlük más nem fogott meg és annak ellenére hogy mekkora csinnnadrattával van kipakolva minden a honlapjukon sírni tudnék a supportjuktól és egy egyáltalán amikor ránézek a gémekre amiket kihoznak
siralmas tömegvackok
de hát ez kell a népnek... -
Geza ba #10 Pár teljesen ismeretlen játék, amit a Vivendi adott ki:
Half-Life 1,2
Homeworld 1,2
Ground Controll 1,2
stb. -
#9 ez csakis a vivendit minősíti, úgyláccik nem sikerült olyan játékot kiadnia, ami engem érdekelt volna:P -
tehen_m #8 Nézzél játékaladási toplistákat. -
Péntek #7 Ez csakis téged minősít. -
#6 a vivendi milyen játékokat(természetesen ismertebbeket) adott ki mert én egyről sem tudok
Annyit tok auz egész cégről, hogy létezik -
#5 Szerintem pár éven belül , egy-két kiadó fogja uralni a játékpiacot -
FTeR #4 kicsit le van maradva a hír, a Vivendi hivatalosan is cáfolta a hírt... -
Jimmyke #3 Úgy utálom a világpiacot... -
#2 Hát az biztos, hogy már sok minden az EA kezén van, de azért nem dobál ki olyan szar játékokat sem. -
#1 Az összes fax kivan a kib***ott EA-vel sokminden téren!! Ne is legyen az övék! Jobban járnánk mi is.