71
Melyik és progival ingyen netről telefont hívni ? és hogyan ?
-
#71 erről mi a véleményetek?
most jött mail-ben:
http://onlineset.acnshop.eu
már megint át akarnak minket b.szni
vagy
temetjük a 3 nagy mobilszolgáltató havidíjait? -
riamarianna #70 Ezen az oldalon lehet feltölteni pannon-os,t-mobilos és vodafonos telefonokat. Itt nincs regisztracio és semmi extra dijat nem szamitanak fel.
www.etopup.hu
-
riamarianna #69 Ezen az oldalon lehet feltölteni pannon-os,t-mobilos és vodafonos telefonokat. Itt nincs regisztracio és semmi extra dijat nem szamitanak fel.
-
szala84 #68 Új ingyenes ts- szerver jelenleg teszt fázisban de használható. :)
Itt. :) -
riamarianna #67 " Ezen az oldalon lehet feltölteni pannon-os és tmobilos (nemsokára vodafonos) telefonokat. Itt nincs regisztracio es semmi extra dijat nem szamitanak fel."
www.etopup.hu -
djsenki #66 Az ingyen voipes progik network problémát írnak egy hónapja. -
Curtis #65 Jó régi a topik, de Ingyen Teamspeak szerver itt is van. :) -
Kovaxur #64 1: Skype: Tudsz vele telefont hivni, vagy egymást hivni.
2: Ingyen tst aki akarta: 88.151.101.190:8890
Felmész anonimusként, alapbol kapsz regjogot, beregelsz, megkeresel egy admint és ad egy szobát. 1000 férőhely... -
pecspapi #63 nekem olyan kén eahol mobilt is tudok hívni.vagy az is jó ha inerneten és nem progin. -
dunaia #62 Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Olyan megoldás érdeklen, hogy nekem van itthon netem, sz.gépem és vezetékes telefonom, de barátnőmnek csak számítógépe, internete van, és azt szeretném, hogy ingyen beszélhessek vele - akár még úgy is, hogy ő head-settel felhivja az én vezetékes telefonomat.
Előre is köszi a válaszokat (lehet emilben is)
[email protected] -
szalex83 #61 Ja, "sokat" !!!
Én már vagy 2 hónapja regeltem, de 1 db reklám nem jött sem e-mailban, sem telen. Amit nagy nehezen összeszedtem kemény 3.200 ft-ot, azt is az általam ajánlott regek után kaptam. Ez aztán tényleg jó üzlet hallod e :D -
rosta1994 #60 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
takmat #59 Ha valaki tud olyan progit adni amivel lehet ingyen TS szervert csinálni az vegyen fel MSN be [email protected] -
bela27 #58 VoipDiscount jó
-
ent #57 www.jajah.com, ha nem ismeri még vki. -
tököm #56 szia meg tudnád adni a linket elöre is köszi
-
sgblake06 #55 Nekem van egy olyan progim amivel qva sok országba lehet ingyen vezetékes telefont hívni (magyarország is köztük van) és nincs tudtommal limit (legalábbis még nem beszéltem ki de kb már 1 éve fent van és használom) akit érdekel írjon nekem privátban!
Csá! -
MihBen #54 j -
gamezone #53 mer ezt eddig tök fasza -
gamezone #52 VoipDiscount ez télleg ingyen van? mer hogy ez a hülyének se éri meg így az biztos ja a amúgy nekem igen:D -
krajczi2 #51 NEMazt mondom, hogy ingyen. Csak neszámlázzon plussz költséget
-
krajczi2 #50 Sziasztok! Tud valaki tanácsot adni,hogyha Angliaba vagy Írországba szeretnék telefonálni, melyik progival tegyem. A Skype, ha feltöltöm plussz 2 ezr forintot számláz. Kérlek titeket, ha valaki tud valami értelmes megoldást, írja le. Köszönöm. -
acdc #49 VoipDiscount,(havernak VoipStunt)=bevált mükszik vezetékes ingyenes.
Viszont aki mobilt akar hivní vagy nem akar 10€-ot(ill. 11.6€-ot)befizetni annak tudom ajánlani a Lycos phonet http://lycos.globe7.com/index.php itt a legkisebb feltöltés 2$.Itt a magyar vezetékes 0.0229$ (budapest 0.0199) viszont a mobil pl angliába pl O2 0.1495$ ez meg olcsóbb mint a többinél.Ha esetleg valaki tud olcsobb mobilt lécci irjon thx.
Én a feltöltést moneybrookers -el csináltam pikk pakk ment.(Mivel a paypal leszedte a próba 1,5€ meg az 1$ majd szépen letiltotta a kártyámat-folyamatban van a reklamáció)
Kiprobáltam a neophonex is miután egy 1000ft probaképp feltöltöttem.NeoPhoneX ExpressTalk v2.17 progi meg se nyikkant utánna az X-Lite v2.0 hivatkozásra, le is jött a X-Lite v3.0 amit ugye nem tudtam beállitani mivel a nephonex oldalon a 2 verziora van a beállítási és használati útmutató utánna google letölt 2 versio
beállitottam az is mükszik persze ez se ingyenes-de ez még a VoipDiscount elött volt.
-
Phocok #48 VoipDiscount -
Phocok #47 hy -
#46 Nem tudok róla :) -
#45 VAN olyan progi???
-
#44 de olyan pprogi vagy valami nincsen amvel mobilt is tudok hívni ingyen??? -
bujdy4 #43 http://www.voipdiscount.com
Ez a legújabb -
#42 http://internetcalls.com/en/index.html
ez sztem korlátlan csak vezetékesre -
#41 40 perc nekem is ez van :) -
#40 nekem van egy progim, amivel asszem 40 percet lehet telefonálni, de lehet, hogy végtelent, de csak vezetékesen működik. a neve voipstunt. -
#39 én ezt használom
Ha letelik az idő újra kell telepíteni, majd másik e-mail címmel regelni. -
#38 Letöltöd, feltelepíted, beregisztrálsz, majd oda alulra beírod a számot... pl.: +3692123456 és call -
zsuza1973 #37 el mondaná valaki hogyan kell csinálni? hogy ingyen telcsizek?
-
baca01 #36 VoipStunt - ingyen beszélsz vele amennyit akarsz de csak vezetékesre!!!
Énis használom és jól műxik. -
#35 jajj de hülye vok
XD pont most volt
titta vak lettem ezer bocs -
#34 Nekem van egy tuti tippem. De csak vezetékesre műxik ingyen :(
http://voipbuster.uw.hu/
A honlap állításával ellentétben, 1 percig tudod használni, így összesen kapsz 40 perc beszélgetést. Majd újra regelsz, és működik :) -
#33 voipbuster.com - ingyen 10 mp magyar vonalas hálózatba...nem is gondolnátok milyen sok az a 10 mp
UK-ba asszem 20 mp van free -
#32 adok bocsesz csak nem voltam gépközelben, ugyhogy nemtudtam létrehozni a szobat...