Ingyen hívás - Net > Telefon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jött mail-ben:
http://onlineset.acnshop.eu
már megint át akarnak minket b.szni
vagy
temetjük a 3 nagy mobilszolgáltató havidíjait?
Just do it :)
www.etopup.hu
www.etopup.hu
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
2: Ingyen tst aki akarta: 88.151.101.190:8890
Felmész anonimusként, alapbol kapsz regjogot, beregelsz, megkeresel egy admint és ad egy szobát. 1000 férõhely...
Segítségeteket kérném!
Olyan megoldás érdeklen, hogy nekem van itthon netem, sz.gépem és vezetékes telefonom, de barátnõmnek csak számítógépe, internete van, és azt szeretném, hogy ingyen beszélhessek vele - akár még úgy is, hogy õ head-settel felhivja az én vezetékes telefonomat.
Elõre is köszi a válaszokat (lehet emilben is)
[email protected]
Én már vagy 2 hónapja regeltem, de 1 db reklám nem jött sem e-mailban, sem telen. Amit nagy nehezen összeszedtem kemény 3.200 ft-ot, azt is az általam ajánlott regek után kaptam. Ez aztán tényleg jó üzlet hallod e :D
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Csá!
Viszont aki mobilt akar hivní vagy nem akar 10€-ot(ill. 11.6€-ot)befizetni annak tudom ajánlani a Lycos phonet http://lycos.globe7.com/index.php itt a legkisebb feltöltés 2$.Itt a magyar vezetékes 0.0229$ (budapest 0.0199) viszont a mobil pl angliába pl O2 0.1495$ ez meg olcsóbb mint a többinél.Ha esetleg valaki tud olcsobb mobilt lécci irjon thx.
Én a feltöltést moneybrookers -el csináltam pikk pakk ment.(Mivel a paypal leszedte a próba 1,5€ meg az 1$ majd szépen letiltotta a kártyámat-folyamatban van a reklamáció)
Kiprobáltam a neophonex is miután egy 1000ft probaképp feltöltöttem.NeoPhoneX ExpressTalk v2.17 progi meg se nyikkant utánna az X-Lite v2.0 hivatkozásra, le is jött a X-Lite v3.0 amit ugye nem tudtam beállitani mivel a nephonex oldalon a 2 verziora van a beállítási és használati útmutató utánna google letölt 2 versio
beállitottam az is mükszik persze ez se ingyenes-de ez még a VoipDiscount elött volt.
www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!
Ez a legújabb
Ha letelik az idõ újra kell telepíteni, majd másik e-mail címmel regelni.
Énis használom és jól mûxik.
http://voipbuster.uw.hu/
A honlap állításával ellentétben, 1 percig tudod használni, így összesen kapsz 40 perc beszélgetést. Majd újra regelsz, és mûködik :)
UK-ba asszem 20 mp van free
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
kénae a KalOnline Guildnak egy
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
--
szoba kell vagy valmi akkor szolsz Regisztred jogot is adok ... mindent .)<#buck>#buck>
datango majd adja az info-t :)
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^