Ingyen hívás - Net > Telefon

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
errõl mi a véleményetek?
most jött mail-ben:

http://onlineset.acnshop.eu

már megint át akarnak minket b.szni
vagy
temetjük a 3 nagy mobilszolgáltató havidíjait?

Just do it :)

Ezen az oldalon lehet feltölteni pannon-os,t-mobilos és vodafonos telefonokat. Itt nincs regisztracio és semmi extra dijat nem szamitanak fel.
www.etopup.hu
Ezen az oldalon lehet feltölteni pannon-os,t-mobilos és vodafonos telefonokat. Itt nincs regisztracio és semmi extra dijat nem szamitanak fel.
Új ingyenes ts- szerver jelenleg teszt fázisban de használható. :)
Itt. :)
" Ezen az oldalon lehet feltölteni pannon-os és tmobilos (nemsokára vodafonos) telefonokat. Itt nincs regisztracio es semmi extra dijat nem szamitanak fel."
www.etopup.hu
Az ingyen voipes progik network problémát írnak egy hónapja.

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

Jó régi a topik, de Ingyen Teamspeak szerver itt is van. :)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

1: Skype: Tudsz vele telefont hivni, vagy egymást hivni.
2: Ingyen tst aki akarta: 88.151.101.190:8890
Felmész anonimusként, alapbol kapsz regjogot, beregelsz, megkeresel egy admint és ad egy szobát. 1000 férõhely...
nekem olyan kén eahol mobilt is tudok hívni.vagy az is jó ha inerneten és nem progin.

Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Olyan megoldás érdeklen, hogy nekem van itthon netem, sz.gépem és vezetékes telefonom, de barátnõmnek csak számítógépe, internete van, és azt szeretném, hogy ingyen beszélhessek vele - akár még úgy is, hogy õ head-settel felhivja az én vezetékes telefonomat.
Elõre is köszi a válaszokat (lehet emilben is)
[email protected]
Ja, "sokat" !!!
Én már vagy 2 hónapja regeltem, de 1 db reklám nem jött sem e-mailban, sem telen. Amit nagy nehezen összeszedtem kemény 3.200 ft-ot, azt is az általam ajánlott regek után kaptam. Ez aztán tényleg jó üzlet hallod e :D
Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)

Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.

Példa:

Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.

E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:

Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!

Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

Hogyan regisztrálhatok?

Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

http://www.mobilpont.hu/be4.html

FONTOS!

A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

06 20 443 1683

Sok sikert!
Ha valaki tud olyan progit adni amivel lehet ingyen TS szervert csinálni az vegyen fel MSN be [email protected]<#crazya><#crazya><#crazya>
VoipDiscount jó
www.jajah.com, ha nem ismeri még vki.

szia meg tudnád adni a linket elöre is köszi
Nekem van egy olyan progim amivel qva sok országba lehet ingyen vezetékes telefont hívni (magyarország is köztük van) és nincs tudtommal limit (legalábbis még nem beszéltem ki de kb már 1 éve fent van és használom) akit érdekel írjon nekem privátban!

Csá!

j
mer ezt eddig tök fasza
VoipDiscount ez télleg ingyen van? mer hogy ez a hülyének se éri meg így az biztos ja a amúgy nekem igen:D
NEMazt mondom, hogy ingyen. Csak neszámlázzon plussz költséget
Sziasztok! Tud valaki tanácsot adni,hogyha Angliaba vagy Írországba szeretnék telefonálni, melyik progival tegyem. A Skype, ha feltöltöm plussz 2 ezr forintot számláz. Kérlek titeket, ha valaki tud valami értelmes megoldást, írja le. Köszönöm.
VoipDiscount,(havernak VoipStunt)=bevált mükszik vezetékes ingyenes.
Viszont aki mobilt akar hivní vagy nem akar 10€-ot(ill. 11.6€-ot)befizetni annak tudom ajánlani a Lycos phonet http://lycos.globe7.com/index.php itt a legkisebb feltöltés 2$.Itt a magyar vezetékes 0.0229$ (budapest 0.0199) viszont a mobil pl angliába pl O2 0.1495$ ez meg olcsóbb mint a többinél.Ha esetleg valaki tud olcsobb mobilt lécci irjon thx.

Én a feltöltést moneybrookers -el csináltam pikk pakk ment.(Mivel a paypal leszedte a próba 1,5€ meg az 1$ majd szépen letiltotta a kártyámat-folyamatban van a reklamáció)

Kiprobáltam a neophonex is miután egy 1000ft probaképp feltöltöttem.NeoPhoneX ExpressTalk v2.17 progi meg se nyikkant utánna az X-Lite v2.0 hivatkozásra, le is jött a X-Lite v3.0 amit ugye nem tudtam beállitani mivel a nephonex oldalon a 2 verziora van a beállítási és használati útmutató utánna google letölt 2 versio
beállitottam az is mükszik persze ez se ingyenes-de ez még a VoipDiscount elött volt.

VoipDiscount
hy
daeemoon
Nem tudok róla :)

palesz191
VAN olyan progi???

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

palesz191
de olyan pprogi vagy valami nincsen amvel mobilt is tudok hívni ingyen???

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

http://www.voipdiscount.com
Ez a legújabb
daeemoon
http://internetcalls.com/en/index.html

ez sztem korlátlan csak vezetékesre

daeemoon
40 perc nekem is ez van :)

matyi08
nekem van egy progim, amivel asszem 40 percet lehet telefonálni, de lehet, hogy végtelent, de csak vezetékesen mûködik. a neve voipstunt.

Magnumrolcsi
én ezt használom
Ha letelik az idõ újra kell telepíteni, majd másik e-mail címmel regelni.

daeemoon
Letöltöd, feltelepíted, beregisztrálsz, majd oda alulra beírod a számot... pl.: +3692123456 és call

el mondaná valaki hogyan kell csinálni? hogy ingyen telcsizek?
VoipStunt - ingyen beszélsz vele amennyit akarsz de csak vezetékesre!!!
Énis használom és jól mûxik.

daeemoon
jajj de hülye vok
XD pont most volt
titta vak lettem ezer bocs

daeemoon
Nekem van egy tuti tippem. De csak vezetékesre mûxik ingyen :(
http://voipbuster.uw.hu/
A honlap állításával ellentétben, 1 percig tudod használni, így összesen kapsz 40 perc beszélgetést. Majd újra regelsz, és mûködik :)

paja007
voipbuster.com - ingyen 10 mp magyar vonalas hálózatba...nem is gondolnátok milyen sok az a 10 mp
UK-ba asszem 20 mp van free

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

datango
adok bocsesz csak nem voltam gépközelben, ugyhogy nemtudtam létrehozni a szobat...

gvarga12
haller megy még valami ingyenes TS szerver valahol magyarországon ?
kénae a KalOnline Guildnak egy

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

datango
A programot http://phaeton.tx.hu/Ts - innen lehet letõlteni (exe-t felinstallálni) és ha megvan akkor quick connect vagy sima connect ba beállítani , hogy server address: phaeton.tx.hu port: 8888 (phaeton.tx.hu:8888) és nicket írj be ..
--

szoba kell vagy valmi akkor szolsz Regisztred jogot is adok ... mindent .)<#buck>

Ez a speaknet az mi? Meg www.speaknet.hu? vagy micsoda vagy honnan lehet letölteni? Minden érdekel.
http://www.neophonex.hu
datango
:):):) , gyertek ! sõt ha kell nyitok nektek szobát , hogyha használjátok is aktívan ... ! :) és akkor nem az "Elõszobába" kell kuporogni! :)

fitutufi
gyertek pofázni Team speak-ra emberek :)
datango majd adja az info-t :)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

datango
Team speak a leggjobb mikrofonos progi...

mícs
akkor ezt azt jelenti, hogy ingyen lehet a vilagbol hazatelefonalni?

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

fitutufi
ismerem ,de asse tom hogy kell használni :DDD

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Rage47
tok jo mikrofonos progi a Ventrilo!
Oldal 1 / 2Következő →