16
-
#16 Pontosan erre gondoltam én is. Szimpla reklám. -
#15 Nem rosszindulatból, de egy kapitalista cég soha nem jótékonykodik csak úgy.. minden cent ki van számolva s amin nincs nyereség (a számítások alapján) azt a rendszer nem engedi.
Ez jó reklám a cégnek, ennyi. A Samsungnak is, a térségben ha nem így cselekedne presztizsvesztése lenne. -
#14 Kb. kemény 2 napi nyereségüket ajánlották fel. No comment. -
#13 De nagy szátok van! Leszóljátok őket. Megnézném ti mennyit adakoztatok... Ők legalább adtak és ez a lényeg. A rászorulók sem mondanák hogy ez mé csak ennyit adott?? Nem ezen kéne lovagolni. -
mechorg #12 Na ez meg a másik.
Mért nem egészíti mi 50-re, ha Schuminak volt rá egyedül 10-e? -
mechorg #11 Én is ezt akartam mondani... -
#10 na, lopja... ráadásul ide nem is való :D -
#9 PS2? :) -
#8 "fájerfokszot használjanak csak a gyávák. IE az igazi férfiak böngészője! veszély, kaland, nyitottság! ez kell a hardcore usereknek!" -
#7 jah, még vmi. Ez végülis nem Bill G. adománya, hanem a vállalaté (pénz mellett önkéntes munka, technikai eszközök), ráadásul 1,5 millát ebből a dolgozók maguk dobtak össze... -
#6 pont ez jutott nekem is rögtön eszembe... -
Janek81 #5 Nem rosszindulatból, de Schumi egyedül, saját nevében adott 10 milliót (infó a tévéből). Oké, hogy neki is van miből, de sztem MS mögött elbújhat éves jövedelem tekintetében... -
#4 Akkor GTA-zz más oprendszer alatt -
#3 jaj de utalom a wint, mekkora egy szar.. -
#2 Helyes,hogy felajánlottak egy ilyen kis jelképes összeget, ha van miből!Microsoftéknál ez szvsz aprópénz,de nem is ez a lényeg.Bill bácsi amúgy is híres nagylelkű adományairól.Követendő példa. -
mEkLaU #1 Kiváncsian várom milyen rosszindulatu kommentek fognak hamarosan jönni azon amugy windows-tulajok részéröl akik utálják a windowst, vagy csak menönek érzik a fikázását