Sudeki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy amennyire megtetszett elsõre, ANNYIRA primitív ez a gamma. Én simán megszabadultam tõle (hol van ez egy DQ8, vagy Magna Carta-tól)...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mostanában neked minden RPG nehéz?! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hali! Kiprobáltam néhány trainert, de ha megprobálom használni kilép ez miért van segítsetek, vagy ha egy jó végigjátszást találtok irjatok a forumon hol található. Elõre is köszi.
Hat kiadtam erte a penzt de egyenlore nagyon ideges vagyok mert baszotul nehez mar a joelejen is. Nem igaz hogy egyfeszt meghalok pedig fogom a harcrendszert... aztan ahol mentettem meg harom negy csatara van ahonnan meghaltam. Kicsit kikeszit. Nem mondom hogy nem jo jatek de akkorse legyen ilyen nehez mar a joelejen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A játék elejétõl kezdõdõen egy-kettõ-három-majd négy karakter irányítható lényegében teljesen lineáris küldetéseken át.A harcrendszer normál "megyek és gyakok" egyszerû combo rendszerrel,vagy varázslatokkal(az idõt le lehet lassítani,eközben lehet életerõt vagy varázserõt tölteni)Tulajdonképpen egy elég látványos, de felettébb egyszerû rpgcske-kb 10 órában
\"my love for you is like a truck\"
Ja es X-Box jatek szal okoskodok mellozenek 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"