1580

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
Léci tegyétek már be ezt a képet ide topiccsíknak. -
reklám -
Dexantreal #616 Az igaz, de majd a modik eldöntik és nekem mindegy. Úgyis új vagyok Xbox 360 témában, én csak figyelek :P. Lol ,még a cucc sincs meg és ahogy így áll a helyzet, egyhamar meg se lesz. Mindegy, várok és majd megveszem. -
Inkább csak egy ban járna egy bizonyos embernek, és nem lenne gond! :@ -
Dexantreal #614 Xbox 360 topikhoz is kellene most már egy modi lol. Kezd elfajulni a vita nagyon :P. -
Dexantreal #613 CoD4 topik #34 és #35-dik hsz.
Zárás előtti dumáért mehet nekik az pont :P. -
A Call of Duty 4 topicban nem lenne rossz nagytakarítást tartani...:D
Thx -
Papesz #611 Dear Sir,
Ne tegyünk valamit, még mielőtt ez a stílus végleg eluralkodik a PS3 topicban? -
Kerem a Nintendo Wii forumbol kiturulni eme beszolasom mert kicsit durva (megis viccesnek tunt)
Koszonom. -
lowdog #609 Elemusz szeretne pihenni egyet
topik -
ez sajna igy igaz...
1) en nem kertem modi jogot a wiihez.. kaptam.. aminek orulok.. ha valami baj van akkor uzentek nekem es en ott vagyok azonnal...
2) az xbox mappaban meg allandoan ott vagyok
tehat ezert kene nekem modi jog az xbox360 topikba ha valaki pedig at szeretne venni tolem a modi jogot a wii ben akkor hajra!!!!!!! -
lowdog #607 egy kis takarítás lehet ránkférne... -
lopbisz #606 ő lusta nem jár be a wii topicba, alig lehet elérni! :DD -
Azt szeretném ha ennek a topicnak a rövid címe azonos lenne a teljes címével tehát Legendary:The Box
köszönöm. -
A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
-
megkaphatnam a hazigazda jogot az xbox360 topikban?
a wii topik is az enyem...
koszi -
már bocs, de amior én irtam, még aktuális volt! -
Mostmár felesleges felhozni, meg van oldva a téma. -
Valaki tegyen már végre rendet az Xbox360-as topikban! kösz -
ps3
#12939, napok csinálja a balhét, lécci csináljatok valamit, köszönjük -
A zelda phantom hourglass téma alcímében légyszi javítsatok a helyesírási hibát, a főcimét meg nagybetűvel kellett volna kezdenem, azt is javítsa ki egy modi! -
Sziasztok Adminok!
Kérem töröljétek XBOX 360 fórumból a #19398-as és a #18404-es hozzászólásokat valamint a #18409-es hozzászólást.
Előre is köszönöm!
Üdv:
Totis -
Üdv!
Ebben a topikban az #3218-ik hozászólás reklám....És már nem előszőr... -
Thanx ! -
Üdv mindenkinek !
ezt a topikot légyszíves nevezzétek ét The Getaway-re, bannernak meg ezt tehetnétek be. Igaz már nem nagyon írnak oda de szerintem ér ennyit ez a játék..
Előre is köszi nagyon szépen... -
Richard90 #593 5031-33. hsz-t kéretik törölni :) -
Bocs, ezt -
Sziasztok!
Ezt
a bannert légyszi tegyétek már be ide
A banner alá meg legyen egy link
Az oldal neve: gow.ballor.hu
A link neve a banner alatt: God of War magyar oldal
Kösz! -
Papesz #590 Nézzetek már szét ebben a topicban, mert el fog durvulni a helyzet. A #157-re gondolok. -
#15690 egy kis törlést kérünk, a szike már meg volt. -
Sziasztok!
ezt a bannert kérem hogy tegyétek be ide
köszi -
kérem szépen ezt a topikot törölni
más név miatt már van 1 ien... -
Papesz #586 Bocsánat, nem #93, hanem [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122392733]#91.[/URL] -
Papesz #585 Dear Sir!
Hogy tetszik [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122392733]Pacal17 #93 sorszámú[/URL] hozzászólása? -
Megint én... Ezt az EndWar topikba (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1178038677), előre is thx! -
Ezt, ide, thx!
-
zoolee #582 Hali.
DIsz pikcsörtebbetopikba kérném.
THX. -
Lécci, keresztapa24el csinaljatok valamit, teleszemeteli az összes topicot az X-box flash-reklamjaval... :-| -
Zenty #580 Ez sajnos forditva igaz -
Lógva hagynál már engem? Komolyan mondom mintha utánamjárkálnál ^^