Moderátornak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Egy névtelen kis pondró vagy, úgyhogy nem is foglalkozom veled, szart sem érsz, fõleg ezzel a geciskedéssel, amit fórumon levágsz, meg a nagymenõ beszólásaiddal, egy senkiházi parasztgeci vagy, és én itt le is zártam a témát...
\"If in doubt, flat out!\"
Elõre is köszi.
Papesz
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Légyszíves...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én már a #352-ben szóltam. Nagyjából azóta nem is megyek be abba a topicba, mert nincs miért.
Papesz
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Köszi elõre is!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Papesz
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"© peti193 ma 20:51 | Privát | Válasz | #72184
RETARDÁLT AZ A JÓ ÉDES CIGÁNY KURVA ANYÁD AZ AMELYIK A VILÁGRA SZÜLT TE KIS SZARÉLETÛ!!!!!!!!!JA ÉS NEM LETTEM BANNOLVA TE KIS MELEG FASZ"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
köcsög
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Elõre is köszönöm!
topic
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Elöre is kösz
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
...de amúgy csak erre jártam.
/ fütty-fütty-fütty, tova'battyog
www.youtube.com/aabyssx
Metal Gear Solid 4 c. topikot irja at
Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PLS
es irjatok at a topic cimet Nintendo Wii -ra! es ha lehet az alcimet "Codename : Revolution"