Moderátornak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már a #352-ben szóltam a PSP topic miatt, de nem reagált rá senki moderátori oldalról. Elképesztõ, hogy mi megy ott, én már be sem nézek, mert nincs miért.

Papesz

Ha valaki párhuzamosan olvassa a psp és a NDS topicokat, majdnem az jön le, hogy psp-jük a parasztoknak van (tisztelet a kivételnek), agresszív és gyerekes banda a társaság egy része. Kiemelt figyelem kellene oda úgy gondolom.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

maffioso
vagyis KILLR

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
ajánlom figyelmetekbe KIIR-t amit a psp-s forumban mûvel és egy pü-je is :

Egy névtelen kis pondró vagy, úgyhogy nem is foglalkozom veled, szart sem érsz, fõleg ezzel a geciskedéssel, amit fórumon levágsz, meg a nagymenõ beszólásaiddal, egy senkiházi parasztgeci vagy, és én itt le is zártam a témát...

\"If in doubt, flat out!\"

Alkalomadtán zárjátok már be a Pcsx2 Win31 Megy? topicot. Ezer ilyen nyílik nap mint nap, itt is van már jópár, de valamiért nem tudjuk megmagyarázni az értetleneknek, hogy nem tudnak számítógépen PS2-es játékokkal játszani.

Elõre is köszi.

Papesz

t0mmy
már én is írtam nekik de nem valami aktivan megy ez... :S

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

ColdFire
Lacc: Ha jó a többieknek is akkor átadom, tényleg nincs manapság erre sok idõm.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
PSP topikban szeretnék házigazda jogot kérni, Lacc már átengedte a helyét, a [email protected] pedig senki nem ad nekem jogot, még vissza sem írnak...
Légyszíves...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bertino
köszönjük <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
#353 plíííz <#worship>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

miért nem szoltok laccnak? õ a házigazda ott.

Elég lett? <#hehe>

Én már a #352-ben szóltam. Nagyjából azóta nem is megyek be abba a topicba, mert nincs miért.

Papesz

Ideje a psp rovatot moderálni vagy megszüntetni 1-2 nicket. Elõre is köszönöm...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Al Age
Kollektív megegyezés alapján szeretnénk, ha az Ismerd fel a játékot - Csak konzolos játék. topik házigazdája ColdFire lehetne.

Köszi elõre is!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sir Quno Jedi
HOva???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RaZoK
ide kellene egy házigazda.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Hát, nem sok hsz maradna, de ami ott megy, elég lealjasult viselkedés...

CrucifX
http://www.lowrez.hu/x360/ ->ezt a linket be kéne tenni szép nagy betûkkel a topikbanner alá (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116192007), ha lehet - köszi 😊

james69holden
Valaki legyen olyan kedves és az XBOX360 topicban a banner alá rakja be "FAQ" vagy "ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!" néven ezt a címet: http://www.lowrez.hu/x360/ <#worship>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Srácok, nem lehetne törölni a PSP topicból a több száz(!) anyázó hozzászólást?

Papesz

james69holden
thx! <#eljen>

Sir Quno Jedi
Dán!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

james69holden
EZT a képet rakjátok be annak a topicnak a bannerjébe pls <#vigyor3>

UNREG
A leáldozott topikból a #75444-et töröljétek plíz, rossz helyrõl lett linkelve.

Lammer
"sajnos" mar keso... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

DanielT
Vétóznám a büntetését, mert állati szórakoztató 😊 Hagyjuk kiteljesedni, lehet még belõle valami 😊
Istencsászár
Folyt. #72188

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Pc leáldozott tápik:

"© peti193 ma 20:51 | Privát | Válasz | #72184
RETARDÁLT AZ A JÓ ÉDES CIGÁNY KURVA ANYÁD AZ AMELYIK A VILÁGRA SZÜLT TE KIS SZARÉLETÛ!!!!!!!!!JA ÉS NEM LETTEM BANNOLVA TE KIS MELEG FASZ"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Palinko
innen a 70. hozzászólás szerintem moderálandó..
jointeer
jaigen, a címet nem mondtam, Sonic the hedgehog, köszi <#smile>

köcsög

jointeer
tehát továbbra is ennek a topiknak a címét szíveskedjenek a kedves moderátor urak átírni, köszönöm

köcsög

Sziasztok, szerintem meg de.

peti193
sziasztok ne rugjatok ki

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

hát akkor csináld meg kisebben...

Fido4life
ezt a képet persze kisebben, be tudnátok rakni bannerként ide ? Elõre is kösz !

God of War
léci már a #244est is léci köszike😊

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

A #210es témába kapcsolódik, a többi már nem.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

God of War
Inkább a #210tõl a #243ig.
Köszi

Kérlek Ó Nagyd Modik töröljétek a kommenteket a Tekken 6 topicban mondjuk a #211-estõl #243-asig.
Elõre is köszönöm!

topic

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Magnumrolcsi
Link hozzá.

God of War
Minnél elöbb plíz

God of War
megkérnék valakit hogy a gears of war topicot törölje
Elöre is kösz

aabyssx
Még sehol sem láttam ívnek írva. De a gugli is csak 1:1000000 arányban...
...de amúgy csak erre jártam.

/ fütty-fütty-fütty, tova'battyog

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Dán.

Sephi
Megkerem a moderatort hogy a

Metal Gear Solid 4 c. topikot irja at

Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszi

Sir Quno Jedi
Dán!

CSOCSO
Nintendo Revolution topiknak tegyetek be ezt a logot:
PLS

es irjatok at a topic cimet Nintendo Wii -ra! es ha lehet az alcimet "Codename : Revolution"
Jó, akkor a köcsögséget belõle, vagy az egészet.