<b>Moderátornak</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi!!
Jó szórakozást! <#taps>#taps>
Papesz
Beismerõ vallomás a PSP topicban.
Fogd vissza magad! Attól, hogy nem nézem minden percben még látom mi folyik ott...
ha esetleg törölné a házigazda, akkor idézem:
"© ekadam
ma 18:06 | privát | válasz erre | #32072
hppt://********.extra.hu - iso/cso- psx/ snes játékok psp-re!
Ne bannoljatok ki légyszives! Máshogy nem tudom reklámozni az oldalt :( "
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Papesz
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Splinter Cell topik!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Papesz
nem csodalom, hogy mar volt jopar buntije... szanalmasan alulkulturalt -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/gtacw.jpg
Elõre is ty!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
thx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hogyan tudom törölni a regisztrációm?
ha nem tudom, megtenné valaki innen?
köszi!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
kösz a választ, több kérdésem nincs!
üdv
Amúgy lemaradtál igen!
vagy valamirõl lemaradtam?
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"