<b>Moderátornak</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+fav

köszi!!

Seth
ITT a topiknyitó nem bírja a kritikus megjegyzéseket :) #5

PSN ID.: Beegabor

Sir Quno, ebben a topicban nézz már rá légy szíves a #421-re, mert Gnome már szólt, hogy gond lehet belõle és valószínûleg igaza is van.

Jó szórakozást! <#taps>

Papesz

Beismerõ vallomás a PSP topicban.
Árulkodó...:D:DD:D
Fogd vissza magad! Attól, hogy nem nézem minden percben még látom mi folyik ott...
NEOreg3
reklám #32072-ben

ha esetleg törölné a házigazda, akkor idézem:

"© ekadam
ma 18:06 | privát | válasz erre | #32072
hppt://********.extra.hu - iso/cso- psx/ snes játékok psp-re!

Ne bannoljatok ki légyszives! Máshogy nem tudom reklámozni az oldalt :( "

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kandurex
pff, ide is betért ez a szerencsétlenség? :/ alig gyõzöm takarítani utána az általános, játékos fórumot..:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gazgoblin
leáldozottba is megérkezett az idióta

megköszönném ha törölnétek. (wc papírral)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

trogerzsiger
megelõztél :-)

FZoleee
idióta képek linkelgetése <#wilting>
JohnnySmith
Shadow (vagy egy modi aki ráér) légyszi nézz majd rá a PS3 topikra ameddig nem leszek. Jövõhét vasárnap újúlt erõvel leszek.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

SHADOWEYES7
Igen.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

#151 - #152 reklám?

Papesz

Tinman
Ez így egy kicsit baromi erõs, még viccnek is!
18+ nagyon beteg jelenet

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Banoljátok már yajirobe-t (sonic333) a francba,dögunalom amit mûvel,"mókás" az aláírása,meg a beszólásai is elég benézni a pc-s játékoknak leáldozott topicba köszi...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ne csak zárjátok,Yajijube vagy miafax...Dirr ban mindenféle figyelmeztetés nélkül nevetséges...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

avengir
Kérlek zároljátok ezt, mert csak uszítás. Köszi

https://hotshu.wordpress.com/

Attila889
hello.Véletlenül fordítva írtam a címet...és szeretném ha megcserélnék.Ezer köszönet!!!:
Splinter Cell topik!

arty
x360 topik

bejött egy vandál :) irtani és bannolni kellene ...

örökhálám :)

Forza.

Lammer
egyik modinak sem "csipi a szemet" hogy a gamecube topikban megy a folyamatos warez? -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Srácok, az ilyen megnyilvánulásokra biztos, hogy szükség van? A sokadik ilyen a linkelt usertõl, ahogy olvasom, a topicban másnak sem tetszik.

Papesz

Lammer
ugyanaz a topik

nem csodalom, hogy mar volt jopar buntije... szanalmasan alulkulturalt -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Mar megint kezdi...

Torolheto...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EmThor
ps3 topikba kérünk egy új moderátort, köszi

DöflingR
kössz!

SHADOWEYES7
Ok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DöflingR
Valamelyik Modot megkérném arra,hogy ebbe a topicba tegye be bannernak ezt a képet:

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/gtacw.jpg

Elõre is ty!

SHADOWEYES7
Ok.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SHADOWEYES7
Reklám.

thx

warez vagy reklám? döntsetek ti :)

psp topik #30849

Sir Quno Jedi
Sehogy. Senkinek nem törölnek, még a csókosoknak sem. Változtasd meg a jelszavad valamire, amit te sem tudsz megjegyezni és voilá!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lambo fan
sziasztok

hogyan tudom törölni a regisztrációm?

ha nem tudom, megtenné valaki innen?

köszi!

5c0rp330n
PSP topic->Gomber
fórumrongálás.

NEOreg3
PSP topik #30499

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

"És ?"

kösz a választ, több kérdésem nincs!

üdv

SHADOWEYES7
És ?itt nincs apróhirdetés akkor sem,fõleg nem reklámmal összekötve..

Amúgy lemaradtál igen!

már bocs de nem a psp-jét akarta eladni vagy elcserélni?

vagy valamirõl lemaradtam?

Énvagyokazapád

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
sõt, az egész topikra ráférne egy kis tisztogatás, moderálás. Verseghy-t nem is érdekli a topik, én meg nem lehetek házigazda, mert "nem vagyok még 1 éve az sg-n"

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád

A #13207 érdemel némi fejmosást?

Papesz

RAZOR27
csak kicsit általánosítónak éreztem

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sir Quno Jedi
Minek? Csak a hülye érti magára azt, amit nem kell magára értenie. :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RAZOR27
(öhömm) kéretik odatenni egy "tisztelet a kivételnek" szösszenetet.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sir Quno Jedi
Nekik nem is kell, ez az õ dühöngõjük. :D

Solten
Jah, úgy nézem a konzolosoknak se megy.. <#eljen>

Saor Alba

Sir Quno Jedi
Pécések soha. Próbáltuk.