2004 az ûrkutatás és a csillagászat tükrében

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smilodon001

smilodon001

smilodon001

smilodon001

ioj

Harlekin
<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=0A59798047A19876&resid=A59798047A19876%21128&authkey=AAoNY8Ohqhc2eA4" width="320" height="180" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
l

ez se ma volt
jfg

retró
gsdg

Vass Gábor
mik ezek a baromságok

fgh

ja.
gf

tommygear
oh my gázs
Vass Gábor
csönd

bigiboi
:shit:

fdh

Vass Gábor
Ez tök jók.

Gnome
Nemnagyon megy ez a gifezés, elõre is bocsánat,a túl nagy méretû képekért...

lenyomtam pár meccset portugáliával.
Elsõ bizarr ollózásos gólom a játékban:

Ált a gép szokta ezt csinálni, h szinte lehetetlen elvenni tõle a labdát, ez most nálam is sikerült. 3man vannak rajtam, hiába:]

Itt épp Simao érinthetetlen, Nani háttal várja a labdád, biztos elaltatta az ellent majd 6. érzékét hasznáva kapásból berúgja..(a gifet vmiért hibásan töltötte fel belassítva, több képfeltöltõt is próbáltam, mindenhol ilyen sajna).

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Vass Gábor
Mivan itt?

e

Killgore
barom

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Super Mario
jaja

https://supermario4ever.wordpress.com

Akos 001
aha

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Jo cikk. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Dzsini
8400*3300pixel vagyis 27 720 000 pixel (27,72 megapixel) - most jobb?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez a szaturnusz kep hany megapixeles lehet kb

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

Ezért szeretek ide járni, mert mindig arról írnak, ami a fórumozókat érdekli <#integet2><#worship>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Dzsini
lehetséges, hogy tiszta véletlenül a cikk írója pont ugyanazt az APOD mirrort használja amit én? mert ugyanonnan linkelte az 5megás szaturnusz képet, ahonnan én karácsonykor a kozmosz topicban... (bár ez nem az elsõ, hogy ott beszélünk valamirõl aztán hipphopp lesz belõle a fõoldalon egy cikkecske...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lehet, hogy tavaly készült a cikk, vagy fordítva? :D

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

TeszteloPontHu
Az "idén" szavakat "tavaly"-ra kellene cserélni, mert így egy kicsit zavaros a cikk.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD