12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich
    én meg 2011-ben amikor valóban 75.000 néző volt kinn...a leglassabb a WTCC volt. ;)
  • Nyiri
    Én is kint voltam. Az AutoGP a hangok miatt király volt. Azért vicc, hogy egy ilyen háziverseny 3500 ccm-es V8-asok és hangulatosabb mint a nagy hype F1 a 1600-s V6? :(
  • Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.03. 18:45:21
  • Norbi1990
    Múlt héten volt Suzuki meg mindenféle kategória, ott jó versenyek voltak. Főleg a Suzukiba és nem volt borulás :)
  • lac coo
    ez a pálya suzukira meg az alá lett tervezve, ott van annyi borulás, hogy amiatt előzés van, minden másra ez egy hulladék nyomvonal 4 :)))
  • Dietrich
    Grat Norbinak és Zengő csapatnak.
    Minden más egy hulladék volt...ez nem autóverseny.
  • Szabi #10860
    az első kanyarban :D
  • Solt
  • dave9004
    hol voltak a nézők?
  • El Gigante
    Ez szuper volt! Így leiskolázni mindenkit! Coronel hogy fütyült a dobogón, azon röhögtem:D
  • Norbi1990
    Norbi és a versenymérnöke nagyon eltalált vmit a beállításokba a két verseny között úgy érzem :D
    Szép volt!

Sajnos megint egy hulladék verseny volt :(
  • hungary27
  • bakkerman
    elkiabáltam,hála istennek!!! HATALMAS GRATULA Norbinak!! Ez a második futam...uuuuuh mekkorát ment,tényleg "Pechito üzemmódra" kapcsolt :D Hazai pályán ekkorát menni
  • Stockbauer33 #10853

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.03. 15:29:20
  • RatBaG #10852
    micsoda tevepaták a pódiumon
  • Szabi #10851
    Coronel ügyesen védekezett, a Citromok meg jól kiütötték egymást, végre egy szép tiszta verseny összejött Norbinak :D
  • RatBaG #10850
    ilyenkor szoktam megnézni az angol közvetítést is, kíváncsi vagyok miket mondanak a magyar versenyről, a hangulatról, stb.
  • Solt
    Nooooorbiiiiiiii....
  • Szabi #10848
    Noooorbiiii :D
  • Totti5
    Lopez féle UFO módban megy!
  • RatBaG #10846
    lehet, hogy egy aprócskát spórolt az első futamon...
  • RatBaG #10845
    egyébként mekkora röhej már, hogy hiába van 5 honda, gyakorlatilag idén is csak hármat látunk.
    szegény rydell lebetegedett, borkovicnak meg semmi haszna nem volt. kár, hogy a szerb autóját nem coronel kapta meg, akkor jó kis honda-család lenne.
    a proteam szerezhetett volna már valakit, korábban sorok álltak az üres helyekért.
  • Totti5
    Csak """lassú"""" vagyis visszafogott mint egész hétvégén. Nem várok csodát, nincs meg benne most. Be lesz darálva a 2. futamon sztem.

Javított 2 helyet, 8. hely. Nagy előzések nem voltak... szép volt a rajta.
  • bakkerman
    Megint nem 100%-os Norbi autója szerintem,kullog a Cruze mögött amihez már évek óta nem nyúltak,míg Monteiro meg oktatja Loebot,és a kínai seggében van.

Vagy lehet csak spórol a második futamra...ha meg ott lerajtolja őt a komplett citrom sereg,akkor baszhatja azt a futamot is
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.03. 13:55:17
  • RatBaG #10842
    rofl
    angol eurosporton valente nyilatkozott, kicsit odaszúrt megint bennaninak :DDD
  • Dietrich
    MTVA-nál reklamálj...egyébként a WTCC miatt nem adják élőben a DTM-et ez tiszta sor. Saját maguknak nem akarnak konkurenciái lenni, de miután minden jogot megakarnak szerezni a sportcsatornáktól amik lejárnak a focitól kezdve a technikai sportokig, lesznek ebből gondok még.
    Diginek tavaly már kevés volt a 2db csatorna a 3. indításáról ment a fantáziálás, azóta nem vette meg a lejárt jogokat (mobilra gyúrnak rá anyagilag inkább) így már elég a 2db csatorna. Adják a DTM betét futamait, de az meg nem tudom kit érdekel. Inkább adnák a V8SC-t HD-ben. :D
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.05.03. 13:25:25
  • Norbi1990
    Amíg nem tudják normálisan adni a versenyek addig had nézzük már meg azt a fos futamot. Vagy M1 adhatná streambe angol kommentárral ha már nem tudják normálisan adni...
  • Dietrich
    Sportcsatornák a mi pénzünkön??? :)
    Ilyet csak az MTVA tud megtenniaz meg nem sportcsatorna...majd az M4 lesz az, de jelenleg még nem az.
  • RatBaG #10838
    ja, lehet keverem. néztem a dtm-es copyright-okat országonként, ott digi+mtva volt, de lehet ez még a tavalyi.

nézitek már az eurosportot? lanti infói szerint thompson-nak ennyi volt a wtcc, de a lada tutira...
  • Dietrich
    a szavaiddal élve "a tetves digi nem adja" mert minden jog az MTVA-nál van.
  • Norbi1990
    Tegnap néztem port.hu-n Digi sport szombati vasárnapi műsorait, de nem volt DTM még véletlenül se.
  • RatBaG #10834
    az mtva tavaly is megvette, mégis nézhettük, tehát gondolom megint a tetves diginek köszönhetjük, hogy 2015-ben, mikor minden elérhető lenne online, elvágják tőlünk a lehetőséget. ehelyett a kőkorszaki tv elé kényszerítenek, egy olyan csatornán, ami az emberek töredékének elérhető. a szőröstalpú román kurva anyjukat... mintha 2013-ban ezt már mondtam volna.

legalább az mtva adhatná élőben, úgy mint tavaly, franc se fog éjjel a tv-re meredni.
  • Norbi1990
    Azért nem lehet mert meg vette a jogot egy magyar csatorna a verseny közvetítésekre, és így próbálnak kényszeríteni hogy vasárnap éjfélkor nézzük meg a futamokat.
    Az időmérő tegnap ment a youtubeon gondolom ma is lehet majd nézni a qualyt.
    De azért bekaphatná az összes sportcsatorna aki megveszi a jogokat egy szériához (ebben az eseteben ráadásul a mi pénzünkön) és baszik rá, hogy emberi időben leadja ezeket.
  • dave9004
    már nem lehet mert itt nincs verseny :D
  • atiwrc
    Az élő sem fog menni, mert pénteken ha a fordítóba dobtam elkezdett visszaszámolni, most meg ott is azt írja, hogy nem elérhető az országodban :(
    A 3 live onboard és glock "ülése" elviekben nem lesz tiltva:)
    https://www.youtube.com/watch?v=Ldcmazd2iDc
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.05.03. 07:40:52
  • PacsutaTibi
    Vasárnap
    DunaTv: DTM Hockenheim Race2 (vagy Race1 is?) 23:40-01:00 (felvételről)

Tesóm azt irta elvileg menne az elő stream, ha google forditóba bedobod a linkjét :D
    De én most próbálkoztam vele és nem megy, igaz ő az élőre mondta, ez meg már nem az a link.
  • RatBaG #10829
    WTF?! idén megint nem lehet tőlünk nézni a dtm-et?
    https://www.youtube.com/watch?v=XJPpU_kB73E

egyébként is nem kellett volna szujóéknak közvetíteni?
  • Totti5
    ŐŐ hátja. Értem én hogy kell a pole, de nem egy acélos hétvége eddig.
  • Totti5
    Öreg gyorsan eldobta. Egyel kevesebb ellenfél!
  • nyuny01 #10826
    Budapest, Free Practice 1 clip