Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
Így legyen!
Rutinos vagy... 😊 Én éjszaka "elgörbültem", és reggel nem ment a kelés... a felvételt meg elfelejtettem beállítani én állat! 😄 Na mindegy, remélem valahol meg tudom nézni a rajtot ( mert ugye az ismétlés elejét is buktam! 😄 ), meg, hogy mi lett Monteiroval...

Uhhh... egy JAS Zengő cserében benne vagyok... 😊))

www.smart-bus.hu

Dietrich
Én felvettem a hajnali közvetítést és most néztem meg. V8 is volt és vigyáznom kellett, hogy ne tudjam meg a mai 2 futam eredményét. 😊
Grat Norbinak a a mai 2. és összetettbeli 4. helyéhez. Sok sikert vagy inkább több sikert a Hondánál mint a mostani 2 versenyzőnek van.
A legjobb lenne ha a Honda megválna a JAS-tól és Zengőékkel kötne szerződést. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hát bazzeg, ez az ajrósportos közvetítés kikúrta nálam a biztosítékot... az édesapjuk nemiszervét csapkodják bele a reklámjaikba, meg a szanaszét vágott közvetítéseikbe... ÁÁÁ... 😄

www.smart-bus.hu

RatBaG
kekeN7
Remélem így lesz, de csak azért, hogy Norbi esetlegesen gyári pilóta legyen, Kiss Norbi meg Zengőék újabb reménysége. 😊

Szabi
zengőék oldaláról: "Ennél szebben akart elköszönni Michelisz, és sikerült is!"

ez így már elég hivatalosnak tűnik.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

<#eljen>

Köszi, hogy megnézted... addig megpróbálok magamhoz térni... 😄

www.smart-bus.hu

bakkerman
11-től kezdik leadni a futamokat az eurosport2-n

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Basszus, elaludtam... 😞 Lesz valamikor ismétlés valahol?

www.smart-bus.hu

bakkerman
mekkora futam volt a második!! A szerencsének köszönhetően megvan a 4. hely,de maximálisan megérdemelte ezt Norbi,ahogyan indult a szezon hatalmas dolog ez,hogy végülis ő lett a legjobb Hondás,és ugye a Citroeneket ha levesszük ő lett a legjobb pilóta abszolút! Gratula az egész csapatnak!

SimaSuna
Mekkora rajt..micsoda mentés 😊
Tökéletes II. hely! 😊

Reméljük a 2. verseny is "izgalmas" lesz 😊
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
En be is szoptam kemenyen, mar 6 ota fenntvagyok 😄D

hungary27
Nehogy valaki felkeljen. 😊
Szabi
ma volt az időmérő és vasárnap reggel 4-től lesz a két verseny 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.14. 19:59:30

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
a beidegződés 😄 Holnap nagy hajrá Norbinak,legyen meg az összetett 4. hely !!!!

Totti5
Loeb és a kézifékes hajtű 😊))))))))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Phillip Island 400

szombat
R33 04:30 - 05:15 / 23 kör
R34 06:35 - 07:20 / 23 kör

vasárnap
R35 05:55 - 07:15 / 45 kör
http://www.vipleague.me/sports/motorsports.html

Volt ma a Q1 es Q2 közötti reklámok között egy Citroen WC 2014 reklám ami alatt valami baromi jó French electro zene szólt. Valaki nem ismerte fel mi volt az?

Norbi megint hozta a szokásos maximumot. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből évvégére.

infidel

Egy kis 2014es WTCC törés zúzás
Ja, de aki majmot vesz vegyen banánt is. Értem úgy, hogy aki versenycsapatot akar a számoljon azzal is hogy az pénzbe kerül.

Dietrich
Szerintem majd mindenkinél ő a befutó csak Zengőnél nem.

bakkerman
jó írás <#eljen> a felsoroltak közül egyértelműen Kiss Norbi lenne a minőségi pótlás. Forrófejűbb pilóta mint Michelisz,nyílván többet is törné az autót,de tempóban ott van,sőt jobb is lehet. A többiek meg abszolút kérdőjelek,lehet ők még többet zúznák a gépet,mint Kiss Norbi,de közel se lennének ott tempóban ahol ő ott lehetne. Nálam ő a tuti befutó.

bmwcrash
😊

infidel

RatBaG
Roger6
Nem ez lenne az első unfair húzása.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
Azért jól néz ki az új vagy utolsó? Falcon!
FPR ask for FG X weight help

Nem Ficza tessékelte ki Wéber Gabit az első körben?

https://www.youtube.com/watch?v=CxyVo8zl3Vk

RatBaG
Dietrich

benőmenő
Sajnos ezen már nem lesz ott Schumi 😞
Dietrich
Lópezt meghívták a Bajnokok Tornájára

López nagyon komoly ellenfelekkel találkozik majd Barbadoson, biztosan ott lesz a RoC mezőnyében a kilencszeres Le Mans győztes Tom Kristensen, a Bajnokok Tornája címvédő Romain Grosjean, az Indy500 győztes Ryan Hunter-Reay, a NASCAR sztár Kurt Busch, az ausztrál V8 Supercars legenda Jamie Whincup, a 2014-es ralikrossz világbajnok Petter Solberg és a Williams F1 által támogatott hölgyversenyző, Susie Wolf is. A RoC további indulóit később nevezik meg.

Látom a cikk író is behódolt a droidnak. 😉

Dietrich
A másik 2 pilóta jó pilóta, de fiatalok tapasztalanok.

Ficza Feri a hétvégén bajnok lehet

A Fiat-nak a 500-ason kívül nincs értelmes modellje. Az meg nem épp népautó (ár alapján). Mostanság nem épp sikeres a gyár. Nem hinném hogy egy amúgy nem túl érdekes bajnokságban verné el a maradék pénzét is.

Dietrich
Wéber versenyzői habitusa nem felel meg a Zengő féle " jajj vigyázzunk a tecnikára meg karosszéria elemekre" dolognak, bár én is jobb szeretném őt ott látni Michelisz helyén.

gordon 24
Nem nemzetközi dolkokról beszélek..

Magyarországon Wéber nagy név. Mindenki ismeri. A Zengős Hondán többnyire Magyar szponzorok vannak. Szóval én erről beszélek. Valószínűleg ezek a szponzorok megmaradnának Wéber mellett, ha beülne a Hondába Norbi helyére.

A másik 2 pilóta jó pilóta, de fiatalok tapasztalanok. Egy egy jó időmérős eredményen kívül itt ott nem nagyon mutattak többet. Azért Wéber mellett csak van egy leon kupa bajnoki cím..

Downhill!!

De a Fiatnak lehet.

infidel

Nem hinném, hogy az Alfa-nak lenne rá pénze.

BooMiller
HA valós ez a történet és nem fogadja el ezt Magyarországról akkor gyenge elméjű idióta... nincs ha meg ilyenek...

Dietrich
Melyik nő nem szereti a pénzt?
"Johanna mit szólnál hozzá, ha aláírok a Hondához 2 évre, de ez azzal is jár, hogy kevesebbet leszek itthon babázni? Mennyit kapsz ezért? 77 millát/év! Hol is kell aláírnod?" 😉
El nem tudok képzelni olyan versenyzőt legyen az autó vagy motor, aki ne akarna gyári pilóta státuszt elérni. Hiba lenne részéről nem elfogadni a Honda ajánlatát csak akkor ha többet ajánl egy másik gyártó.

Dietrich
A tesztnapokkal lesz több elfoglaltsága.
KPT meg arról beszélt a nyáron, hogy jó lenne a DTM-be bekerülni, mert ott mindenki gyári pilóta. Nem mondta ki, de kb. elfogytak a támogatói így vagy szögre akasztja a sisakot vagy sikerül a DTM.

Dietrich
Wéber nem nagy név a szponzoroknak, mert akkor a BMW-vel full szezonokat mehetett volna és ma is TC2-es autóval de legalább ott lenne. mert aki nincs ott sincs a boxban azt nem is keresik. na meg az idei Seatos éve sem valami fényes, hogy vonzza a szponzorok hadát.
Kiss Norbi a jövőévi Hungaroringi kamionos futamról lelkendezett a Sport tv-n így ő is eleve kiesik a WTCC projektből.
Maradt a Ficza meg a Nagy norbert akit a helyére vihetnek.

bmwcrash
Közbe nézelődtem és Lanti az Audiról írt😊
“Ott van az Audi DTM-es csapata, amiben én meg mindig egy kicsit reménykedem, bár már egyre kevésbé, de még ott van a levegőben, amíg a decemberi teszt meg nem történik. Illetve egyre több ajánlatot kapok a Le Mans szériában, amiket egyelőre vissza kell utasítanom, mert nagyon magas összegekről beszélnek, viszont még mindig tárgyalási lehetőséget képezhet.”
gordon 24
Azt nem tudom DTM szereplésről olastam valahol. De passz...

Downhill!!

bmwcrash
Melyik gyárral hozták hírbe?😮
Én csak az ELMS-ről hallottam.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.10.29. 19:28:52