Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TouringCarTimes’ Top 30 drivers of 2014: 30 to 21
TouringCarTimes’ Top 30 drivers of 2014: 20 to 11
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.12.22. 19:31:23
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.
Szóval nem ügyetlen én azt mondom.
Most majd bizonyíthat azoknak akik szerint ő egy fizetős tehetségtelen valaki 😊
Downhill!!
Downhill!!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.15. 16:55:46
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Meglepő fordulat a Volvónál?
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.12.15. 16:04:53
http://live.drakulastream.eu/static/popups/26058206033910.html
Azt már elmondhatjuk hogy az idei ROC nem épp az ausztrálokról szól, a Whincup-Doohan párost konkrétan lenyomták mint a bélyeget, még a Barbados team is jobb volt!
http://hosszabbitas.hu/wtcc/mehdi-bennani-citroenre-valt
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én nem gondolom, hogy jelenleg a gyári Honda csapat akkora előrelépés lenne ami kihagyhatatlan... a pénz ezen a szinten szerintem lehet másodlagos, anyagi gondjai biztos, hogy most sincsenek, és a jövőben sem lesznek. Ráadásul a Norbi pont nem az a típus, akinek számít, hogy havi 2-3 milliót keres, vagy éppen 7 milliót, szóval ez mint döntésbefolyásoló biztos nem tényező... ( Szerintem )
Szakmailag meg... idén elverte őket, nőt a renoméja, még közelebb kerülhetnek a Zengőékkel együtt a Hondához, többet tesztelhet, stb, ergo még kisebb lehet az olló közöttük, vagyis egy átigazolással közel sem biztos, hogy annyival nőnének a VB címre az esélyei, amiért megéri váltani, és otthagyni a "családját". ( ő fogalmazott így )
Ha az ajánlat a citromtól jött volna, azt mondanám, hogy közelebb kerülhetne így egy VB címhez, és más lenne a leányzó fekvése... de így... a legjobb szerintem az lenne, ha a Zengő lenne gyárival egyenértékű csapat... annyira összeforrt már a nevük, hogy Norbi távozása esetén a Zengőéknek is apadnának a forrásaik, és, ha esetleg mellényúlnának valakivel, akkor komoly gondjaik lehetnének... de itt már túl sok a "ha"...
www.smart-bus.hu
Tudom, te beszűkültnek, unintelligensnek hiszel. De ha mégis úgy gondolod, hogy ha valaki a céljáért vált csapatot, és elfogadja a gyári ajánlatot, az nagyképű lesz, vagy elfelejtik hogy honnan jöttek, akkor nem én vagyok beszűkült. Nem tudod elképzelni, hogy átmegy, pénz keres, és ugyanilyen ember marad? Mert én el tudom képzelni, és azt is, hogy nem fogja elfelejteni, hogy honnan jött. Bocs, ha ingerült voltam. Amit mondani akartam, hogy néha ésszel kell élni, és nem szívvel. Sőt, a szív sok zűrt okoz, rengetegszer felülírja az ész józan parancsát.
Zengőéket meg nem féltem, rengeteg versenyzőjük van, tudnák pótolni Norbit.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.12.10. 12:46:00
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hogy a témánál maradjunk: Nem, nem kell... pont erre próbáltam rávilágítani, csak ugye ehhez a lekezelő büfizés helyett szavakat kéne mondatokba fűzni és egyben megérteni őket, ami láthatóan megoldhatatlan probléma elé állít! Ahhoz, hogy célba érjen, pont ugyanolyan opció az is, hogy a szívére ( is ) hallgat... az, hogy neked a célba érés csak egy úton történhet, az egyéni szociális probléma...
Tudod vannak olyan emberek, akik nem felejtik el egyből amikor pénzt dugnak az orruk elé, hogy honnan jöttek, és, hogy kinek a vállán kapaszkodtak fel...
www.smart-bus.hu
Hogy a témánál maradjunk: Michelisznek ésszerűen kell döntenie, a karrierjéről van szó. A szívügyeket majd Darvas Úr kezeli. <#banplz>#banplz>
www.smart-bus.hu
Egyébként látom tényleg segítségre szorulsz ami a szövegértelmezést illeti... mivel jön a Karácsony, ezért rendes kisfiú leszek,
"Érzelmi alapon nem szabad döntenie,ha végül amellett dönt,hogy hallgat a szívére és marad Zoliékkal,akkor az nem profi hozzáállás szerintem."
Erre reagáltam a kontra véleményemmel, a többit rád bízom.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.10. 10:23:01
www.smart-bus.hu
Arról beszéltünk, hogy mi lenne jó MICHELISZNEK, nem azt, hogy egy nick az sg-ről mit tenne. Biztos én nem tudtam értelmezni az eredeti gondolatot? Naugye.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.09. 20:48:50
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Sydney NRMA 500 - Race 38 Highlights
Whincup crowned the best ever in Australian motorsport
és még csak 32 éves lesz februárban..jó lenne ha elvinnék a Nascarba vagy bárhova máshova. 😄