12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Laffite
    ...és ez a nem mindegy, a jelenlegi összetett állás:

01 Andy Priaulx (GBR) 33
    02 Yvan Muller (FRA) 33
    03 Dirk Müller (GER) 32
    04 James Thompson (GBR) 32
    05 Rickard Rydell (SWE) 31
    06 Gabriele Tarquini (ITA) 31
    07 Jörg Müller (GER) 28
    08 Augusto Farfus Jr (BRA) 22
    09 Peter Terting (GER) 21
    10 Alain Menu (SUI) 18
  • Laffite
    Én csak most néztem meg mindent, mert egész vasárnap dolgoztam... Összesen 3 motorverseny meg 2 WTCC futam, jól el is ment az idő reggel óta :)

Kicsit csalódott vagyok a futamok miatt, mert elég kevés előzési lehetőség volt, meg igazából a SEATok sem tündököltek...
  • Istencsászár
    Jah, jó volt.
  • gordon 24
    Nagyon jó futamok voltak, csak sajna Yvan Müller nem tul sok pontot szerzett.
    Na mindegy majd legközelebb.
  • Istencsászár
    Nembaj, azse mindig jó, mer előzni még nehezebb...
  • gordon 24
    Sajna az eső elmarad ugy néz ki!!!
  • gordon 24
    Komoly verseny volt ! Andy Prialux nyert, a második futam keményebb lesz mert esik az eső..
  • Istencsászár
    Na kezdődik, Hajrá Zanardi!
  • gordon 24
    Sies hogy időben oda érj!!!!!!!!!
  • b-type
    hasonlóan jó versenyt
    most 200al lépek, _>családi ebéd.., a futamot már ott nézem :)
  • gordon 24
    Oké!! Én is azt nézem!!! Gyerünk Rokszika!!!!!!!!
  • JGTC
    jaja én is így csinálom :)
  • Istencsászár
    Egyenlőre MotoGp-re van mindenki ráhangolva, majd utánna jöhet ez :))
  • gordon 24
    Mi a helyzet? Nem izgul senki? Még két óra és kezdődik!!!!
  • fb2
    Lenne talan egy linked ezekhez az alfa categoriakhoz? Ugy nez ki hogy a VW Polo nagyon erdekes. Vittuk ezt a topicot a MNASZ gyorsasagira. nezd meg. Szinten, tudod hogy mennyibe kerulne egy ilyen betet futam pl. a STCC az alfa kupaban? Kosz,
  • gordon 24
    Iden van! Alfa 147v6-osokkaé mennek. Btcc elött is van ugyan ilyen Alfa kupa.
    Van Stcc (Swedish Touring Car) Ez sem lehet nagy pénz és ráadásul csomó ember került onnan nagy kategóriába. Pl:Mattias Ekstrom (DTM),
  • fb2
    B-type, viszem ezt a Topic ot a MNASZ Gyorsasagira. Vannak hireim..
  • fb2
    NA ERROL VAN SZO! Pont ezt keresem, de sajnos innen nagyon nehez talani valamit, met az interneten is. Hol tudnam ezeket megnezni, ossze hasonlinati? A betet futamok szerintem is nagyon jok, hasonlitanak pl. a Formula BMW ra. Barmi info nagyon jo lenne mind kettorol, a VW Polo, es a Seat Leon cup is. Gondolom a WTCC elott is szokott lenni betet futam...? Elore is koszonom. johet valasz Privat ba is.
  • b-type
    Én sztem márkakupa kellene, de olyan amire figyelnek, vagy betétfutama valamelyik nagyobb sorozatnak.
    ADAC VW polo Cup, Seat Leon SCup...
    vagy különállőként sorozatként az Olasz GT-Ngt.
    Én betétfutamra szavaznék, mert ott azért figyelik a nagy sorozat csapatai is, és ismeretséget is könnyebb kialakítani szvsz.
  • fb2
    Sziasztok, Mar nem voltam itt regota... (amiota ki voltam rugva..haha) Szoval keresek informaciot, es remelem hogy tudnatok adni valami tanacsot. En azt szeretnem tudni, hogy van-e valami kozep europai championship ami a WTCC alatt van, tehat kevesebb versenyzes, olcsobb autok, kevesebb orszagok, stb, de ami azert egy megbecsult verseny. Tehat, mi van a WTCC es a Markakupa kozott? Van valami verseny ott, ami csak a kozep europaban van, ami kozel van Magyarhoz? Pl Italy, Austria, Czech, Germany, stb. (?) A kozel-jovore gondolok....
  • b-type
    jelenlegi súlyozás
  • Laffite
    Igen, teljesen igazad van, és az Alfák is nyerhettek volna, ha nem ugranak egymásnak jópárszor az idényben, és most is ettől félek, mert Tarquini nem igazán csapatjátékos, és Rydell meg Thompson is szeret nyerni, bár ők kevésbé forrófejűek. Gené és a fiatal német már sokkal inkább csapatjátékos. Igazából még nagyon a szezon elején vagyunk, a franciának is lehet még egy-két rossz hétvégéje, szal még nem hiszem, hogy kialakult csapaton belül, hogy ki lesz a bajnokaspiráns, de addig is remélhetőleg vigyáznak majd egymásra!
  • b-type
    :))
    Akkor gyakorlatilag uaz a helyzet mint az elmúlt 2évben..csak most Seat-ok vannak az Alfa-k helyett :)
    A két Német pilóta és Prialux nyomták egymást, talán a Seat-nál nagyobb összefogást próbáhatnak,..ez eredményezhet végső győzelmet, de emberből vannak ezek a pilóták is, szal annyira nem mondom hogy Bímer vagy Seat lesz a végén elől.
    ..bár én a Bmw-re tippelek.
  • Laffite
    Tény, hogy erősebbek és gyorsabbak a BMW-k, de nagyon is sokat számíthat, hogy a 2 német és az angol is bajnok akar lenni, miközben versenyről versenyre lesz 5-6 SEAT előttük (ha máshol nem a 2. futamban hendikepben), egyszóval én a SEAT-ra tippelnék mind egyéniben, mind csapatban, annak ellenére, hogy még gyengébb az autójuk mint a németeké.
  • b-type
    Azért a bímerek pakolni fognak még idén szvsz.
    A Seat odafigyel most nagyon, és nagy sanszuk van a végső győzelemre is, de Brands Hatch egy speciális pálya, és elég szűk is..de legfőképpen esett az eső, és ez az rwd-nek nem annyira kedvez szvsz.
  • gordon 24
    Lehet! Én Seat sikert (Yvan Müller) várok az év végén! Remélem bejön..
  • Laffite
    az tény, hogy ezzel a hibázással csak izgalmasabb lett a bajnokság, és a végén talán pont az dönti el a vb címet, hogy a SEAT-ok összedolgoznak, a BMW-k meg rivalizálnak még egymás között is, de ez csak egy megérzés...
  • gordon 24
    Kiru volt ez a verseny hétvége!!!! Mondjuk abszolút nem sajnálom hogy a Prialux elment füvetnyirni (na jó kavicsot).
  • Laffite
    Az Andygyerek meg kidobott egy győzelmet az ablakon... Ez nagyon sokat számíthat a végelszámolásnál, mert bizony itt simán nyert volna ha csak egy kicsivel óvatosabb, de hazai pályán túlságosan látványos diadalt akart aratni és nem volt szerencséje. A SEAT csapat most nagyon okosan ment és bár mérkőztek egymással, de azért vigyáztak is egymásra és az első rajtból látszódott, hogy azért igencsak össze is tudnak dolgozni ha kell, profi munka volt, tetszett az egész hétvégéjük!
  • b-type
    Azért hibátlan élmény lehetett pl. Terting-nek aki nem annyira ismeri a pályát, versenyhelyzetben méterezni az előtte haladót, vagy csak simán mikor verik rá a szélvédőre a vízet/koszt..esetekben sarat, és vhol előtte van egy autó amit támadni akar :))
    vagy Rydell akinek nem müködött az ablaktörlője...mert mikor romoljon el ha nem most..:)
  • Alexease
    WTCC Osszefoglalo (WMV, 1,7Mbyte)
  • Alexease
    Valszeg komolyabb vizatfolyasok voltak, mint amit a TV=ben latni lehett, gondolom olvatosabbak voltak:)
  • b-type
    Jó kis csapatás volt, igazából nem jött be a tippem..azt hittem a 2. futam jobb lesz mint az első..mint általában, de most ha visszagondolok az első jött be jobban.
    jó győezelmek voltak
  • gordon 24
    Komoly futam volt!!! Van egy 1,2,3 és egy 2,3dik helye a Seatnak. Nem rossz!!! Yvan Müller vezeti megint a vb-ét kiru....
  • Laffite
    De durvaaaaa! Lacetti győzelem... De ez csak jó a bajnokságnak, mert így már minden csapatnak van győzelme, egyedül a Hondának nincs, de ilyen hozzáállással nem is lesz...
  • Istencsászár
    Égiek tudják mikor kell rázendíteni:))
  • Laffite
    első futam eredmények és live timing itt
  • Laffite
    Bizony lesz nagy kavarodás, bár az angol sztem megnyeri, de mögötte nagyon kemény harcok lesznek!
  • Laffite
    Így is van, a SEAT-ok most nem nyomták ki egymást, talán azért mert Tarquini nem volt ott a közelben Nagyon tuti, hogy ennyire szoros a bajnokság
    Azért azt nem gondoltam volna, hogy Huff ennyire jól fog menni, kár hogy Larini nem tud az élmezőny közelébe kerülni, nem értem neki miért nem megy mostanság... Illetve értem én, hogy Chevrolet Lacetti, de azért azt kétlem, hogy Huff ennyivel jobb nála...
  • Alexease
    Ez jo verseny volt! Vegre Brands Hatch, eso es miegymas;)))