12867
-
#944 5kor lesz a 2. race
első race végeredmény: Menü, Háff, Larini ( 3 sevi ), majd 3 seat és a bömbik, Prióllal az élen.
1 Alain Menu Chevrolet
2 Robert Huff Chevrolet 0.837
3 Nicola Larini Chevrolet 1.618
4 G.Tarquini SEAT 1.929
5 Yvan Muller SEAT 5.418
6 Tom Coronel SEAT 6.090
7 Andy Priaulx BMW 6.638
8 Jörg Müller BMW 6.970
9 Augusto Farfus BMW 7.270
10 James Thompson Alfa Romeo 12.082
11 Stefano D'Aste BMW 12.564
12 M.Jourdain Jr. SEAT 12.896
13 P-Y.Corthals SEAT 13.160
14 Jordi Gené SEAT 13.975
15 Tiago Monteiro SEAT 14.675
16 A.Zanardi BMW 15.043
17 Felix Porteiro BMW 24.319
18 M.Ceresoli SEAT 26.127
19 Miguel Freitas Alfa Romeo 26.557
20 Luca Rangoni BMW 45.258
21 L.P.Magalhães SEAT 51.277
O.Tielemans Alfa Romeo Kiesett
Roberto Colciago SEAT Kiesett
Emmet O'Brien SEAT Kiesett
Sergio Hernández BMW Kiesett -
#943 neten hol lehet nézni mert nekem az azbesttv online program kicsit akadozik a kép meg fos -
#942 ismerösöm is volt kint csak nekem nem szólt:-( -
#941 ez nagyon tetszik elsö 4 BMW:-) -
#940 Hát az is volt.. Jövőre megint kimegyek. 200 czk a belépő azaz kb 2500ft . Nebetséges ára van. Az egész út 2-nek 30000ft volt pestről kocsival. Matricákkal minden szarral együtt. Szóval nagyon ocsó.
A verseny meg nagyon nagy volt. mi a hátsó kanyargós részén voltunk a pályának. Hát voltak csuszkálások előzések, na szóval nagyon jó volt tényleg. Ha tehetitek jövöre menjetek!!!! -
stoner27 #939 nagy élmény lehetett -
#938 Fuu gyerekek voltam kint.. Hát ez isteni volt!! Azok a hangok az az egész történet jajj. Volt két betét futam is nem tudom mutatták-e egy Cseh Skoda octávia Cupa és a formula Mastres. Nagyon nagy volt. -
stoner27 #937 newm voltam otthon,valaki megmondaná a 2. futam eredményét,köszi -
#936 Csak vonatozas volt, demmi izmozas;) Zanardinak egyertelmu volt, hogy elozni kell...
Baleset az elejerol, ha valakinek kell;) Sorry a minosegert, nincs TV-m, net-en nezem:)))
http://alexease.extra.hu/files/WTCC_Brno_R1_Start.avi (AVI, DivX, 5Mbyte) -
#935 Laposka volt kicsinyt :)
Zanardi megtette amit meg kő' tenni :)) -
#934 Szép volt Zanardi ( BMW alázás..... ) -
#933 -
stoner27 #932 remélem jörg nyer:) -
#931 Lassan kezdődik... Hajrá Zanardi ( 0kg+!!! ) nyerni kell:) -
#930 na jön a futam,hajrá farfus:) -
#929 Nemsokára kezdődik Pau-ban, egy uj pálya vagyis versenynaptárban új, városi, szűk, nehéz... első futamot látta valaki? -
Jelian #928 És hamarosan visszatér..... -
Jelian #927 Nagy kedvencem Menu, és Farfus is szimpatikus gyerek! De leginkább Pau-ban annak drukkolok, hogy legyen előzés! -
#926 Colciago
..és term. Zanardi :) -
#925 Én Rydellt nagyon régóta kedvelem. Még BTCC-s Volvós korszak óta. Szóval azért mardtam mellette. -
#924 Én Rydellt nagyon régóta kedvelem. Még BTCC-s Volvós korszak óta. Szóval azért mardtam mellette. -
#923 én mindegyik csapatnak szurkolok,de pilóták közül,inkább jörg müller,augusto farfus. -
#922 Szia!! Üdv..
Én Seat fan vok.. Jelenleg azok tetszenek. És bövebben Rickard Rydell és Yvan Müller a kedvenc. -
#921 üdv túraautósok,én is elkedztem nézni ezeket a túragépeket(btcc,etcc,wtcc stb..) és nagyon megtetszett,szal csatlakozok hozzátok,ja és a hétvégén Pau-ban kinek szurkoltok? -
#920 jajám, nagyon jó futás volt -
Debilon #919 ahh...végre autóverseny volt a WTCC-ben:DD
nagy volt a második futam:DD -
#918 Nagy verseny:) -
#917 Na hát a második futam sem volt rosz. Larini nagyot ment..
Prialux meg minden hibát megcsinált amit egy autóversenyző csinálhat.
De mindenestre nem volt rossz. -
Jelian #916 Ostoba voltam, elfelejtettem ide beírni a tippversenyt, amit a Eurosporton indítottunk! Már lement az első kör, de még szinte alig vannak pontok, érdemes beszállni! Az első nyolcat kell megtippelni, akit érdekel, az lenyomhatja ide is a tippeket, és majd oda beszámítom! 14:15-ig kellene, akit érdekel a dolog! -
Jelian #915 Jobb volt, mint Curitiba, de még mindig nem az igazi! Na majd a 2. Futamon, lesz "kontakt" rendesen! Kellenek itt a pontok 1-2 embernek elég rendesen! -
#914 Ez egy tök jó futam volt!!.. Kár Huff-ért, de hát evan. " óra és kezdődik a 2-dik futam.
-
#913 :)))
Huff pff
Pedig 1. futamnak tök jó volt. -
#912 Kezdődik!!! Apa Kezdődik!!!
Két Chevyé a pol.. -
Jelian #911 Megjelent a SPEED-UP második száma!
Aki esetleg lemaradt volna Curitiba-i fuatmról, megtalálhatja benne, vmint 1-2 kisebb Áprilisi hír! -
Jelian #910 Hétfőtől-Szerdáig 3 napos teszten vett részt a SEAT, ahol remélem sikerült kicsit javítaniuk az autón! A Barcelonai pályán körözött a volt F1 pilóta Monteiro is, kiváncsi leszek mit tud itt a srác, mert az F1-ben nem tudott sokat mutatni! Tény, nem is adtak alá megfelelő autót! -
hpeti86 #909 Lada nekem is tetszene a WTCC-ben főleg ha így menne:
de sajna ez csak RTCC... -
Jelian #908 üdvözlök mindenkit!
Ma nézegettem a Handicap súlyokat, amiket kaptak a pilóták, és az új rendszer szerint 1-2 dologt nem értek:
Priaulx +10 +20 +5 kg-ot kapott a +10,+5 rendben van, de a +20-at azért kapta, mert ő a VB? Mintha az új szabály első pontja erről szólna, de az én angolommal nem teljesen tiszta! Köszönöm! -
#907 na mizu az f1-be már javultak a BMW-k a WTCC-be már nem tudnak:-) -
#906 Nem tudjátok hogy a majus 16-dikai brno-i futamra hol lehet jegyet kapni? Szeretnék kimenni megnézni őket. Ugyhogy ha minden jól megy idén 2x brno. 1motogp 1 wtcc.
Előre is kösszi. -
Debilon #905 pontosan, sajnos a Honda is eltűnt :(
nem tudom miért nem adnak idén is a JAS csapatnak Accordot, vagy adnának de túl drágán adták volna?
érdekes színfolt lenne a Lada is:D
Peugeot is jól eltűnt a 407-essel:(