12867
-
#6700 nem kérek sem jézuskától, sem senkiől semmit, se névnapra, se szülinapra, se másra, csak Norbi ha sehol máshol* DE a Hungaroringen nyerjen!
Tavaly hihetetlen érzés volt, idén is szeretném érezni!
Hihetetlen visszanézni a felvételeket, a vele való fotózkodást...
akkor, abban a pillanatban a világ legboldogabb embere voltam...
*(nyilván ahol tud és lehet nyerjen!) -
#6699 Szerintem egy hungaroringi és egy sonomai futamgyőzelem simán belefér. -
#6698 http://www.p1race.hu/hir/mariani_ha_michelisz_norbert_futamot_nyer_a_hondaval_en_boldog_leszek_20130112 -
http://www.fiawtcc.com/news/detail/id/602 -
#6696 Vodafone helyett itt a Red Bull az idei évtől.
:)) -
#6695 http://www.zengomotorsport.hu/marad_a_narancs_fekete_nana_videoval -
#6694 Azért nincs mert Lantos Andris az oldal szerkesztője a Dakaron helyszíni riporter az RTL-nek. -
#6693 kicsit meghalt a turaauto.hu, nem nagyon vannak új hírek :)
amúgy Ladáék 10-én befejezték az autó eltervezett fejlesztéseit, és most átköltöznek Franciaországba, ahol Thompson és Dudukalo is teszteli majd az autókat Magny-Coursban. -
#6692 most is fentvan Wéber gyakorolni, de ő Hondával.. mig Norbi BMW-vel megy majd szerdán :D -
#6691 :)
Szimulátorbajnokok -
#6690 Na kik mentek tegnap, "GTR-Masters"-n? :)))
-
Akey #6689 Már februárban tesztelhet Norbi és talán Gabinak is befigyel egy Civic... P1race cikk -
#6688 -
S8DJ #6687 Nagyon helyes, hogy váltottak ( már csak azért is mert Honda fan vagyok :) ) -
#6686 igazából a hátuljáról kellett volna betenni valami képet,az ellenfelek úgyis azt fogják többet látni... -
#6685 dejólnézki! -
#6684 :)
-
#6683 volt idő mikor mindkettő volt a wtcc-ben :D két tojás a két Coronel -
#6682 BTW tegnap (vagy azelőtt) nézem nagyban a dakar összefoglalót, egyszer csak mutatnak egy elakadt buggyst. T. Coronel, aztán később Tim Coronel. Hmm nem is tudtam, hogy itt is kint van az öreg, ráadásul a nevét is elírták.
Hihihi-hahaha, erre ma kiderül, hogy van egy ikertestvére. Tom-Tim -
#6681 -
#6680 -
#6679 Szerintem szép volt a sárga-fekete bömbi, érdekesen állna a Hondán :) -
#6678 Hidd el nem lesz. :D -
csak a másik két Honda ne legyen sokat előtte.. Norbi úgyse támadhatja majd őket.. :D -
#6676 Zengőék és Norbi is VB címet akar nyerni, azt pedig gyári autóval lehet csak... attól hogy BMW a méjemvé és nagy feeling egy dolog, de attól nem lesz VB és ugye ez nem funra megy, hanem eredményekre... mindegy a márka, csak legyen erős a gép, és harcolhasson a VBért.
-
#6675 szerencsére -
atiwrc #6674 Érdekes egy év lesz az biztos.
És az is hogy ilyen sem lesz:
-
#6673 jaja :( szegény -
#6672 Nagy az örö é bódottá!!! -
#6671 Meg, hogy Gabi nem fog versenyezni. -
#6670 -
#6669 egyedül attól tartok, hogy megint nem tudnak majd tesztelni.
meg kár, hogy a yokohamában így már nem indulhat. -
#6668 remélem megmarad a narancs-fekete festés :) -
#6667 Nah végre egy szerethető márka.
Remélem pár dobogó összejön! -
#6666 OMG!
hát erre nem számítottam. -
#6665 ugyanezt a technikát fogja hajtani a Tarquini-Monteiro kettős is,szóval ne írjuk még le a gépet :)
-
#6664 Jó lesz az, BMW-knek kampec, talán idén még jó lett volna, de jövőre már semmiképp, 7. 8. helyekért menni nincs értelme. -
#6663 Michelisz Hondával folytatja...
fakk :/ -
Akey #6662 Majd visszajönnek. A Lada is azért szállt ki, mert egy matrica szeretett volna lenni egy Renault-n és lám, visszataláltak. Max is nyom egy évet sereghajtóként, majd pedig lehet építeni a nextgen Fordot 2014-re. -
#6661 Jól van, kezd fogyni megint a márka...