Hamis AMD processzorokat foglaltak le Tajvanon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeathMatch
Nekem az igazi se kéne, ingyen sem <#eplus2><#eplus2>

Warez 4ever!!

Ja meg volt egy ismerõsöm aki vett egy Barton Athlont és neki barna(a színe volt barna) volt a procija és már egész turbinákat rakott rá, de csak melegedett, meg fagyott meg szar volt. Aztán lecserélte és faszául megy.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Meg nyilván nem pont olyan a cimke, láttam már olyan oldalt ahol ilyenekrõl értekeztek, nem pont olyan a t betû meg ilyesmik...

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Na és szerinted hogy lehet erre rájönni? Talán csak úgy, hogy nem lehet nagyon túlhajtani. De az magától is lehet.

mijafene, most veszem észre hogy 3puttonyos VIP fórumozó lettem itten yesssss 😄D

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

ha jól értem, most lefoglaltak 1 nagy rakat hamisitott procit. de ez csak 1szeri alkalom volt. vajon mióta csinálhatják ezt, azaz mennyi lehet kinn már a piacon ezekböl?

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

Miért adták volna el ügyeskedõknek? Csak van annyi eszük hogy tudják hogy mivel lehet elrontani egy cég jóhírét...

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Punker
+ 1 tipikus ember gondolata aki gép fejlesztés elött áll 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csak azt hamisítják, ami jó <#circling><#bee1>
100 millió dollár?
És mi lesz ezzel a sok procival? Visszaadják az AMDnek, vagy megsemmisitik?
Ha azt nézzük, hogy az AMD-nek évi kb 5 milliárd dollár a forgalma, akkor ez a bevételük 2%-a.
Ha ezt eladták valami ügyeskedõnek, akkor jó nagyot akasztottak, mert plussz 100 millió bevétel, és a keresletet nem csökkent,mert raktárban vannak a procik. De ha az õ kezük is benne van és saját pénzt buktak...
😊 Kereslet - kinálat . Másik három gyár nyomta fel biztos hogy tõbet tudjanak termelni😊)Csak a hír nincsen tovább.

ez 1 tipikus közgazdász hozzászólás volt 😄

Benedekco
jah! még a 486 korszakban 😊 a 100-as procikat mind átnyomták 120-re és ezt itt ingarnban a ready is csinálta hehee

Mé há nem?

Punker
pont fordítva, mert ha hiány van akkor felmennek az árak.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

JZO
Kedves vagy Arty... aki hüle, haljon meg mi?
arty
Sztem ez nem befolyásolja az embereket a döntésben ... ha hamis processzort vásárolsz, visszaviszed, csere. Aki meg nem jön rá, hogy hamisat vett, annak amugy is halál mind1.

Forza.

Mindig gyanús volt nekem, hogy az AMD hamis tajvani processzorokat gyárt. 😊
Mintha nem az Intel procikkal kezdõdütt volna a cimkézési dolog 😊
SoDI---
Ez vásárlás szemponjából Intel-barát hír.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.