19
-
#19 Nekem az igazi se kéne, ingyen sem -
Raszkolnyikov #18 Ja meg volt egy ismerősöm aki vett egy Barton Athlont és neki barna(a színe volt barna) volt a procija és már egész turbinákat rakott rá, de csak melegedett, meg fagyott meg szar volt. Aztán lecserélte és faszául megy. -
mechorg #17 Meg nyilván nem pont olyan a cimke, láttam már olyan oldalt ahol ilyenekről értekeztek, nem pont olyan a t betű meg ilyesmik... -
dez #16 Na és szerinted hogy lehet erre rájönni? Talán csak úgy, hogy nem lehet nagyon túlhajtani. De az magától is lehet. -
SirBubu #15 mijafene, most veszem észre hogy 3puttonyos VIP fórumozó lettem itten yesssss :DD -
SirBubu #14 ha jól értem, most lefoglaltak 1 nagy rakat hamisitott procit. de ez csak 1szeri alkalom volt. vajon mióta csinálhatják ezt, azaz mennyi lehet kinn már a piacon ezekböl? -
mechorg #13 Miért adták volna el ügyeskedőknek? Csak van annyi eszük hogy tudják hogy mivel lehet elrontani egy cég jóhírét... -
#12 + 1 tipikus ember gondolata aki gép fejlesztés elött áll :) -
Péntek #11 Csak azt hamisítják, ami jó -
Focew #10 100 millió dollár?
És mi lesz ezzel a sok procival? Visszaadják az AMDnek, vagy megsemmisitik?
Ha azt nézzük, hogy az AMD-nek évi kb 5 milliárd dollár a forgalma, akkor ez a bevételük 2%-a.
Ha ezt eladták valami ügyeskedőnek, akkor jó nagyot akasztottak, mert plussz 100 millió bevétel, és a keresletet nem csökkent,mert raktárban vannak a procik. De ha az ő kezük is benne van és saját pénzt buktak... -
crx #9 :) Kereslet - kinálat . Másik három gyár nyomta fel biztos hogy tőbet tudjanak termelni:))Csak a hír nincsen tovább. -
p00h #8 ez 1 tipikus közgazdász hozzászólás volt :D -
#7 jah! még a 486 korszakban :) a 100-as procikat mind átnyomták 120-re és ezt itt ingarnban a ready is csinálta hehee -
#6 pont fordítva, mert ha hiány van akkor felmennek az árak..... -
#5 Kedves vagy Arty... aki hüle, haljon meg mi? -
#4 Sztem ez nem befolyásolja az embereket a döntésben ... ha hamis processzort vásárolsz, visszaviszed, csere. Aki meg nem jön rá, hogy hamisat vett, annak amugy is halál mind1. -
Bret #3 Mindig gyanús volt nekem, hogy az AMD hamis tajvani processzorokat gyárt. :) -
vAzz3r #2 Mintha nem az Intel procikkal kezdődütt volna a cimkézési dolog :) -
#1 Ez vásárlás szemponjából Intel-barát hír.