26
-
#26 Csak gondoljatk bele, mi lenne, ha működne... tényleg simán várhatnád shotgunnal a póstást...
Bocs srácok, nagyon lakadtam ezen a póstás szövegen... LOL... :D -
#25 Hülyeség. Ez alapján a testvéreknek azonos módon kellene kinézniük, ez pedig nem igaz, egyszerű biológiai okok miatt. -
lapci #24 Erről eszembe jut egy régebbi kisérlet, amikor a világ legszebb hölgyeinek arcvonásait felhasználva próbálták az abszolút szép nő arcát megalkotni...és kaptak egy rondát! -
#23 Súlyzózni az arcával? :) -
mechorg #22 lol -
mechorg #21 Netán valaki megitatja dioxxinnal... -
TheZsenyka #20 Bizonytalan apáknak:
Szóval akkor elhozta nekem az anyuka képét... nagyon jó... és a gyermekét... tökéletes... akkor most a gyermek arcából kivonjuk az anyuka arcát... és itt van az apuka arca... hová tetszik szaladni? -
BiroAndras #19 Én an annyira különbözök az öcsémtől, hogy néha nem is hiszik el, hogy testvérek vagyunk. Ez a program nyílvánvalóan képtelen ezt a különbséget figyelembe venni. -
Commandante #18 "Frowd véleménye szerint így a végeredmény gyakorlatilag száz százalékos" - egy dolog valszeg lemaradt. Még pedig az, hogy a kép grafikailag, és nem genetikailag 100%-os. -
SuspiciousC #17 Dehát mit számít ez? Mire kiderül, hogy szart sem ért az egész, addígra ez a "tudós" már rég saját, külön bejáratú mauzóleumában fog nyugodni... -
#16 Arról nem is beszélve, hogy egy csomó külső környezeti hatás is érheti a gyereket. Példáúl meghízhat vagy elkezd súlyzózni és olyan akar lenni mint schwarzenegger és még lehetne sorolni. -
Zsoldos #15 Hat ezt hulyesegnek tartom. Egyreszt az, hogy milyen maga a szulok arca az is kor fuggvenye, masreszt ha ilyen szep determinisztikusan 'szaz szazalekosan' meg lehet josolni a ket szulo arca alapjan, milyen lesz a gyerek, vajon miert kulonboznek nem-iker testverek annyira egymastol? (neha meg azok is..)
Azt hogy melyik szulotol mennyi genetikus tulajdonsagot orokol, a vakszerencse muve, es nem kiszamithato. Mint ahogy az is, hogy milyen behatasok erik a mehben. (milyen hormonok dominansak stb) -
#14 Így ha a postástól van a gyerek akkor majd legalább elöbb be tudják adni a válópert! -
Jimmyke #13 Én kíváncsi lennék, hogy hogyan néznék ki. Bár valószínű, hogy téved (6.-os voltam amikor csináltak egy tesztet, hogy milyen magas leszek felnőtt koromban, persze hú de be volt reklámozva, hogy tutibiztos adat, erre mindjárt elérem a becsült maximum magasságot. Persze növök még rendesen :D) -
#12 gondolom az összekeverésben bejátszik valami "random" azaz véletlenszerű dolog.. -
#11 pontosan :DDDDDDD -
Shadow_THH #10 "Frowd véleménye szerint így a végeredmény gyakorlatilag száz százalékos."
:DDD az öreg 100% :DDD
akkor ez kétszer jobb mint a cosmodisc mert az ugye "hááát 50%, hogy igen segít!"
egyébként ezt már én is feltaláltam, photoshopnak hivják de nem jár érte 25 font csak jobb esetben egy smiley a humoros képeknél :D -
Devla #9 _A_ tökéletes program. Egy valag pénzt lehet vele kaszálni, és csak 5-20 év múlva derül ki, hogy nem működik. -
raingun #8 "Frowd véleménye szerint így a végeredmény gyakorlatilag száz százalékos."
<>
"Az itt alkalmazott technika egy véletlen folytán alakult ki, és persze semmi nem garantálja, hogy a 15-20 év múlva felnövő gyerek valóban úgy is néz ki, ahogy a szoftver elkészíti."
Egyébként egyszerű logikai úton is bizonyítható hogy nem működik. Pl. Egymás után születik 2 gyerek. A program ugyanazt az arcot dobja ki, mivel szüleik azonosak...
A 2 testvér pedig nem hiszem hogy úgyanúgy fog kinézni. (bár ezt már írta az alattam lévő :-))
Illetve ismert az a tény, hogy számos tulajdonság egy generációt átugrik, így a gyerekek a nagyszüleik tulajdonságit mutatják, a szüleikét csak hordozzák.
De a Blikkbe azért elmenne ez a hír... -
#7 "A program működése rendkívül egyszerű, a két szülő beszkennelt fotójából állítja össze a születendő gyermek későbbi arcát. Ám ez jóval rafináltabb annál, mintha ollóval és ragasztóval oldanánk meg ezt a feladatot, az alkalmazás ugyanis a két szülő 150 tipikusan meglévő, jellegzetes arcpontját keveri össze - eggyé. Frowd véleménye szerint így a végeredmény gyakorlatilag száz százalékos."
ha ez igaz lenne akkor egy pártól csak egyféle kinézetű gyerek születhetne nem? -
#6 Igazad van erre nem is gondoltam. -
Zozo76 #5 Kepzeld milyen f@sza hogy peldaul elore megtudod hogy nem-e ogre lessz a gyerek... :) -
#4 Michael Jackson + Madonna.. -
#3 Micsoda program ;) Vszleg google képkeresővel együtt műxik csak :DDD -
engine #2 Szerintem tesztelni most is lehet. Elvégre csak anyu, apu, meg 1 gyerek és lehet tesztelni.
Mindössze egy képet kell szerezni a kölökről. Így már van mihez viszonyítani a kész "fantomképet". A gyerkőc meg akár felnőtt is lehet, csak legyen gyerekkori képe! -
#1 "semmi nem garantálja, hogy a 15-20 év múlva felnövő gyerek valóban úgy is néz ki" --> Még jó, hisz bármi megtörténhet ennyi idő alatt.
Azért kiváncsi lennék egy valós eredményre, amire azért még várni kell hiszen fel kell nőni a gyereknek.
Még 1-2 ilyen programm és lassan tudni fogjuk előre mi történik.