2,4 GHz-es ikermagos processzorokat ígér az AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
linuxosdihoz meg én nem értek, dehát akkoris a windows az elterjedtebb.
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Ezt kellene lefordítani.
Elõre is köszönet minden vállalkozó kedvû embernek.
Nah szal kapásból kérdem én hogy ki beszélt itt 3.8/1066os EE-rõl 😄😄😄
SENKI 😄😄😄😄
Én a "sima" 3,8 Ghz 800 Mhz FSB rõl beszélek, világos???
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
azt irtam hogy az OPTERON drágább mint a XEON
közel sem ugyanaz...
Ezzel csak az a gond, hogy tudomásom jelenleg az AMD procikon is 32 biten fut a FarCry, tehát ahhoz is még hozzá kell adni a 30%-ot.
1280ban talán vidkártya klimites egy játék, nem gondolod ... ?
Forza.
cat: ne beszélj már hülyeségeket, mikor volt az amd drágább, mint az intel... legalább egy árlistát néztél volna meg ....
hornbali 😄 te is aztán osztod az "észt". linkelj már be egy tesztet egy 3.8/1066os EE-rõl 😄 Egyenlõre 3.46/1066/EE létezik max, és az is igazából csak 3d render alatt szorongatja az amd tökeit 😄 - és milyen áron ? - nevetségesen drágán, amolyan "ilyenünk is van ám" processzor ...
A Xeon egyébként 3.6ghz-nél tart, és igy siekrült méltó vetélytársává válnia az opteronoknak - eddig sehol sem voltak. Ez igaz az egyutas rendszerekre, ám 4-8 proc esetén a Xeon továbbra sincs sehol.
Az "elvakult" Intel váróknak: kellemes malmozást 😄
Forza.
kizart. tul sok.
Az Intel a konvertálásokban a 3D Designerekben és egyéb programokban erõsebb az AMD nél.
Az AMD pedig a tömörítésekben és a játékokban erõsebb.
FarCry alatt
AMD 200 fps
Intel 175 fps
Én azt hallottam hogy a FarCry 64 biten 30% al jobban megy. Az Intel ugye az AMD 64 bites technológiáját használja, tehát ha télleg 30% al gyorsabb akkor az új Intelen 230 fps körül fog menni a játék. (elvileg)
Doom 3 alatt
AMD 95 fps
Intel 90 fps
Itt az Intel hátránya elhanyagolható...
az opteron joval drágább, mint a xeon
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
mi az a 3.8as HT? LOL
"hát 3ghz-en az intel tul van már."
igen, a mezei P4ek tulvannak rajta, de a Xeonok, amik a szerverekbe, es munkaallomasokba mennek meg mindig 3 GHzen mennek, es mar igy is bikasokat fogyasztanak.
"még igy is gyorsabbak mint az amd de ez örök vita."
Spec teszteredmenyek:
Cint Rates
Fujitsu Siemens Computers CELSIUS V810, Opteron (TM) 250, Linux 64-bit 18.8 16.8
Cfp Rates
Fujitsu Siemens Computers CELSIUS V810, Opteron (TM) 250, Linux 64-bit 21.4 19.8
Cin
Hewlett-Packard Company ProLiant BL30p (3.2GHz/2MB L3 cache, Intel Xeon) 18.0 17.2
Cfp
Hewlett-Packard Company ProLiant BL30p (3.2GHz/2MB L3 cache, Intel Xeon) 15.7 15.6
ok, nem 3 GHz, hanem 3.2
mindket oldalrol a leggyorsabb egyutas rendszert valasztottam ki. tisztan latszik, hogy az AMD joval gyorsabb lebefopontos szamitasokban, fixpontosban egal van nagyjabol.
most nem keresgetek tobb eredmenyt, de ha erdekel nezd meg nyugodtan, 2 utas renszerek teren az opteronok az IMCjuknek koszonhetoen lassan lehagyjak a xeonokat fixpontos szamitasok teren, es lebegopontos szamitasoknal meg siman allvahagyjak oket, mert az iden memoriaigenyes muvelet. sajnalom, nem a xeon a gyorsabb.
Hogy a cikkhez is hozzászóljak: az 1,6Ghz-et azért elég kevésnek találom, hiába a dupla mag, ezen az órajelen nem hinném ,hogy jobban teljesít, mint egy 2,2Ghz-es egymagos.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
az intel kozlemenyebeN?
amugy az AMD megoldasa jo fel evvel hamarabb lesz kint, es az intel max. 3 GHzen fogja inditani a processzorait, a xeonok most is annyit mennek. valoszinutlen, hogy az intele lesz a gyorsabb.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Igy igaz. Én is inkább Inteles vagyok. Egy közleménybe olvastam hogy a p4 HT E processzorokat azért megirigyeli az amd. utánanéztem hát nyami egy processzor. 3.8-as 1066mhz bus sebesség. nagyon penge. ilyet hol tud az amd?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
"az Intel Xeon chipek maximális fogyasztásánál, amely eléri a 103 wattot. "
milyen doksiban sikerült erre ráakadni? mert amiket én találok, ott mindig csak ÁTLAGOS fogyasztást irnak 😞
Forza.