Kedvenc csipszed?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tényleg 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Meg mindegyiket bár már 2 hónapja nem ettem..
-kivéve a sima sósat. De a chio sültkrumpli ami vastag az is finom.
186 cm magad 73,5 kg 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Chio sajtos
Chio hagymás
Chio paprikás
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Mennyibe kerül?
Vagy ti ismeritek?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
manapság már ezt eszik a fogynivágyók is ám! 😄
De a Chio csípõspaprikásos is meg a mexikói nachos csipszek is állatok!
Nameg a Croc Pizzás! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
spam. sry
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
spam. sry
Bármi jöhet ami csípõs (paprikás, hagymás/tejfölös, mustáros, magyaros, stb). Azok a legjobbak <#eljen>#eljen>
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
figy en imadom a csipszet csak voltak ijen "rossz" dumak hogy belre karos meg hogy rakot okoz.. meg ijenek... szal erted ?
NEM!!!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Már ide be is irhatod 😊