23
A Lé meg a Lola
-
OPM #23 ja, mindenhol annyi? akkor ok :) kössz! -
winnie #22 nem kell megrendelni. bemész egy mediamarktba, tescoba, vagy saturnba, és leveszed a polcról. 999ft. -
OPM #21 nem tudjátok honnan lehetne még 1000ft-ért megrendelni? a netpiacon és az xpressen jelenleg nincs sajnos raktáron :( -
flashX #20 Nekünk hosszúnak tűnt. Bár lehet rövid vót. -
#19 megnéztem a filemt. kérdésem a következő: dvd borítóján 90 percet írnak. port.hu-n is. imdb-n 81-et, ill. 80at, hgoy olyan hosszú a film. ahhoz képest már a 72. percben vége a filmnek + 4 perc a casting a végén. ez így is 16 perc. most hogy is van ez? ez az 1000 ft-os változat. ez jelenthet vmit? (meg van vágva, rövidezz verzsön, vagy ilyesmi???? ) -
flashX #18 -
#17 Nekem 1990 Ft-s verzióm van -
flashX #16 És nem látszik rajta hogy német film -
flashX #15 Egész másként néz ki a csaj szőke hajjal, meg amikor Mannival az ágyban fekszenek és beszélgetnek, jóval szebb a csaj egész feje, mert olyan fényhatások vannak mint amikor photoshopban bőr retusálást csinálunk -
flashX #14 gyanús hogy nem, barátommal néztük azt ő se ismerte fel, bár az apja a 3. ik"futásban" balesetet szenved, meg se mozdul, de azt nemtom meghalt-e. De lehethogy csak egy idegennek segített -
flashX #13 -
OPM #12 de ki az a csávó a végén ott a mentőautóban? előtte nem szerepel, ugye? -
OPM #11 I wish I was a stranger
Who wanders down the sky
I wish I was a starship
In silence flying by
I wish I was a princess
With armies at her hand
I wish I was a ruler
Who'd make them understand
I wish I was a writer
Who sees what‘s yet unseen
I wish I was a prayer
Expressing what I mean
I wish I was a forest
Of trees that do not hide
I wish I was a clearing
No secrets left inside
(Never)
(Never say never)
(Never say never)
I wish I was a hunter
In search of different food
I wish I was the animal
Which fits into that mood
I wish I was a person
With unlimited breath
I wish I was a heartbeat
That never comes to rest
(Never say never)
-
flashX #10 nemrossz, végülis az egész filmet végigfutja -
OPM #9 azt mondja a főszereplő csaj, hogy 1-1 forgatási napon 8 km-t kellett futnia -
winnie #8 ízlés kérdése. én mér akkor lepadlóztam, amikor a moziban 20 perc után újrakezdődött az egész. picit leesett az állam -
Roll #7 Én egyszrűen nem értem mi tetszik nektek ebben a filmben. Egyszer szenvedtem végig aztán már töröltem is. -
OPM #6 megnéztem énis
a zenét tényleg nagyon eltalálták, de maga a film sem rossz, sőt... -
#5 Tényleg nagyon jó film. Pont. :D -
winnie #4 és a lényeg, hogy 999 forintért kapható a dvd.
isten film, a lgnagyobb német kult -
#3 Jó kis film, nagyon jó zenével, itthon nem volt akkora sikere. Mondjuk sokan furcsának találták az "ismétléseket". -
#2 millen film -
flashX #1 hi all!
Sztem nagyon jó kis film , és lehet róla beszélni.