Az NV40 és NV50 ötvözéséből készül a PlayStation 3 grafikus processzora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha 2006-ban ki akarják adni a PS3-at, akkor kb pont egy évük van csak egy tök új GPU, egy tök új technológia kifejlesztésére!!!!
Az enyvvídiának olyan követelményeket kell teljesíteni, ami viszont nem piskóta! Pl DX helyett SONY APIk. Na most pl eltudom képzelni, hogy a legújjabb gámék, viszont nem teljesen API kompatibilisek. Ugyanis a programozók, hiszen "azért vannak" esetleg belepiszkáltak, optimalizálták ezeket az API-kat. Szal számomra ezek után nem bizti, hogy PS2 kompatibilis lesz a PS3, legalább is az újabb játékok tekíntetében!!!!!
A NVVÍDIJA soha nem dolgozott beágyzott memóriával, márpedig a PS2 GS-ének egyik fontos része, és a PS3-ról eddig napvilágot látott infók ilyen GPU-ról szoltak.
Itt most két verziót tudok elképzelni:
1. Vagy óriási fejetlenség és kapkodás szemtanui vagyunk a SONY részérõl
2. Valamit marha jól eltitkoltak és még most is titkolnak a PS3-al kapcsolatban.
3. Valóban képesek a rendelkezésre álló idõ alatt prezentálni ezt a technológiát
Hirtelen nem tudom, melyik verzió lenne a meglepõbb a számomra!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nekem kiralyabb az ATI. De azer olyan nagyot nem tevedtem.
S en kemenyen ATI parti vagyok, ezt illik tudni (no nem a GC miatt, az is biztos).
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"jelen pillanatban döntetlen a helyzet, bár azért egy kicsit jobban áll az nVIDIA mint az ATI"
Az ATI meg egyertelmuen jobb mint az Nvidia, a Sony nagyon nagy marha volt hogy oveluk jott ossze..... vicc.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
szerintem a PS3ban ugyse az nvidia proci, hanem a sony cell chipje lesz a nagy durranás - ati ma is bármikor csinál olyat, amit az nvidia
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
http://www.lohere.net - a MagyarChan