Blu-Ray DVD kombó a JVC-től
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ott a dupla dvd ami 2000 huf és 8 giga megy fel ráés ebbõl a 2000 huf ból veszel 20 sima dvdt aminek lényegesen nagyobb a tárolókapacitása.
Na a lényeg mennyibe is fog ez kerülni?
PS:szerintem a Blue-ray tech csak olyan 1 év mulva lessz fontos mert még "most" jött be a DVD...
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
(btw, ezek mind CD szabványok, csak a semmit mondó cd akárhány elnevezés helyett kitalálták, h DVD meg BD stb.)
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
DVDnél is volt ilyen szabvány mégse jöttek ki 😞
Scape fogta meg jól, 25+8,5GB (pontosbban 25+(4.x+4,x) )lesz. pl egy filmnél vagy játéknál maga a film vagy a játék a dvd rétegen van, h mindenki tudja olvasni, az extrák meg BD rétegen (esetleg maga a dvd réteg anyaga is rajta van még1x, azoknak akiknek nem kombó a meghajtójuk)
ez egy nagyon jó mgeoldás és remélem gyõzelemre viszi a kék lézer technológiát.
Már enélkûl is elõrébb jártak, hiszen már vannak 1 olvasófejjel ellátott komobó meghajtók. Ígymeg már maga a lemez is kombó. (és gondolom majd ez is kijön két oldalasan, plusz a BD réteget is megduplázva)
meg lehet irni mind3 reteget
szóismétlés
sry...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
És ha már az egyik formátumot megírtam akkor nem írhatom már meg a másikat?
"Egy további speciális réteg teszi lehetõvé, hogy a kék lézer kizárólag a külsõ Blue-Ray réteget, míg a vörös lézer a belsõ DVD rétegeket olvassa be."
Ezek szerint használhatom mindkettõt is?
Akkor tárolhatok 25 + 8,5 GB adatot?<#kerdes>#kerdes>