Motorola V220

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szasztok.ezt a telót lehet kóddal is vagy csak kábellel lehet függetleniteni?ha kóddal lehet vki tud adni hozzá kodot ha meg kábelessel akk valaki leirná a menetét?

a válaszokat elõre is köszönöm.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

motorola V200 usb kábeléhez kéne program megköszönném
pepy
Hi keresném hozá a szoftvert "PhoneTools 2.0" tudtok segíteni???
please 😊

Enjoy Wales! :D

démonigyerek
én most fogok ilyen telót kapni
jól fényképez?

zaki
hi. fater most vett ilyen telót. vmi olyan oldal kéne, ahol fent vannak ilyen csengõhangok kombinációi, amit a szerkesztõbe be lehet pittyegni a telefonba. ilyen ingyenes csengõhangokat már találtam, de nincs adatkábelem

ofkórz
jesszokéj

football without ultras is nothing

Taranov
<#ejnye1>
😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

traXion
da rííl TFT member!!!!!44

te vagy az ujreg

ez meg a gugli

és most gondolkozz! <#zavart1>

football without ultras is nothing

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sziasztok, ezt a fórumot azért nyitottam, mert segítségre lenne szükségem. Motorola V220-hoz kellene valami program, amivel képeket, csengõhangokat tudok a telefora fel-, és arról letölteni. Remélem van ilyen, mert hivatalosan nem adtak hozzá.