7
-
Zsoldos #7 Nem akarlak ilyesztgetni erthetetlen dolgokkal, igy csak annyit mondok, a statisztika kicsit megalapozottabb tudomanyag ;) -
#6 gratula neked.
amugy az egesz alapja egy amerikaban vegzett felmeres, ahol 301 darab olyan vallalatot illetekes donteshozojat kerdeztek meg. nagy vallatoknal ofkoz. -
#5 Mindig bírtam ezt a százalék dömpinget. Ez a cikk is tele van vele, na meg minden reklám. Vajon ki számolta ki például a 49 %-os migrációt, vagy a 47 %-os terhelés eloszlást.
Szerintem ezek hibás adatok és így expocak azt mondom, hogy a migráció 51,4 % a terhelés eloszlás pedi 53,2 % és természetesen az én adataim is legalább anniyra hitelesek mint a cikkben szereplők. Sőt! Hitelesebbek, mert én még tizedes jegyeket is használtam. -
#4 a buffer túlcsordulásokat használják ki , azaz , mikor egy esetleges programozói hiba során nem ellenőrzi a program, hogy a bejövő adat befér -e oda , ahova tenni akarja :) és így lehet , hogy az első 2048 byte még belefér a lefoglalt területre , a többi viszont átcsusszan az adatterületről az utasítási memória területre .. és végrehajtódik .. és akkor jujujj mert átvehetik az irányítást a géped felett és BUMM!!! .. az SP2 kihasználja az új procikban lévő technológiát , ami teljesen elkülöníti az adat területet és az utasítási területet , legalábbis abból a szempontból, hogy, ha véletlenül buffer túlcsordulás jön létre, akkor megakadályozza az utasítások végrehajtását.. persze a dolog kicsit bonyolútabb .. de remélem ez is elég érthető :D -
#3 Nem mert az újabb 32 bites prockók is tartalmaznak vírusok elen beépített védelmet. Pontosan nem tudom hogy működik de windows alatt az xp sp2 már kihasználja ezt. -
benczurzs #2 Ha a (64) bitten is a jelenlegi szoftver komplexum futna, akkor szerintem azon is lennének vírusok, és feltörhető lenne.
Szóval semmi se változna.