A cégek többsége 64 bitre váltana jövőre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarlak ilyesztgetni erthetetlen dolgokkal, igy csak annyit mondok, a statisztika kicsit megalapozottabb tudomanyag 😉
gratula neked.
amugy az egesz alapja egy amerikaban vegzett felmeres, ahol 301 darab olyan vallalatot illetekes donteshozojat kerdeztek meg. nagy vallatoknal ofkoz.
amugy az egesz alapja egy amerikaban vegzett felmeres, ahol 301 darab olyan vallalatot illetekes donteshozojat kerdeztek meg. nagy vallatoknal ofkoz.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Mindig bírtam ezt a százalék dömpinget. Ez a cikk is tele van vele, na meg minden reklám. Vajon ki számolta ki például a 49 %-os migrációt, vagy a 47 %-os terhelés eloszlást.
Szerintem ezek hibás adatok és így expocak azt mondom, hogy a migráció 51,4 % a terhelés eloszlás pedi 53,2 % és természetesen az én adataim is legalább anniyra hitelesek mint a cikkben szereplõk. Sõt! Hitelesebbek, mert én még tizedes jegyeket is használtam.
Szerintem ezek hibás adatok és így expocak azt mondom, hogy a migráció 51,4 % a terhelés eloszlás pedi 53,2 % és természetesen az én adataim is legalább anniyra hitelesek mint a cikkben szereplõk. Sõt! Hitelesebbek, mert én még tizedes jegyeket is használtam.
a buffer túlcsordulásokat használják ki , azaz , mikor egy esetleges programozói hiba során nem ellenõrzi a program, hogy a bejövõ adat befér -e oda , ahova tenni akarja 😊 és így lehet , hogy az elsõ 2048 byte még belefér a lefoglalt területre , a többi viszont átcsusszan az adatterületrõl az utasítási memória területre .. és végrehajtódik .. és akkor jujujj mert átvehetik az irányítást a géped felett és BUMM!!! .. az SP2 kihasználja az új procikban lévõ technológiát , ami teljesen elkülöníti az adat területet és az utasítási területet , legalábbis abból a szempontból, hogy, ha véletlenül buffer túlcsordulás jön létre, akkor megakadályozza az utasítások végrehajtását.. persze a dolog kicsit bonyolútabb .. de remélem ez is elég érthetõ 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem mert az újabb 32 bites prockók is tartalmaznak vírusok elen beépített védelmet. Pontosan nem tudom hogy mûködik de windows alatt az xp sp2 már kihasználja ezt.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha a (64) bitten is a jelenlegi szoftver komplexum futna, akkor szerintem azon is lennének vírusok, és feltörhetõ lenne.
Szóval semmi se változna.
Szóval semmi se változna.