78
Wish
  • DonnieBrasco
    Jóeste. A mai napon (vagy múlt éjjel) (re)aktiválták az accomat (már nyomtam az 1.1-es bétát, vagy egy évvel ezelőtt). Este kipróbálom, majd írok. Anno nekem nagyon bejött!

DB
  • magus
    valaki kuldhetne acco ha megunta:)
  • Hamed
    Hát kipróbáltam, egyelőre nem nagyon fogott meg..

Zabálja a gépet, vmi nem stimmel. Ha simán mászkálok semmi gond, de amint megnyitom valamelyik panelt (chat, inventory, stb.) élvezhetetlen módon beszaggat, és a windozos kurzor jön elő, másnál is van ilyen?

A harc körülményes, lassú, és egy idő után kifejezetten unalmas azzal a monoton zenével.

Most csak így másfél-két óra game után jött ez le, lehet ha jobban belemerülök tetszeni fog, de amíg nem jövök rá mitől lassul így be nem sok esélyt adok neki :(
  • raziel.
    tudna akkor valaki egy használhato accot meg passt adni, az plsz privibe szoljon
    nagyon kellene
    thx
  • Botond #34
    enyémet például ma éjjel aktíválták,este 10kor tegnap még nem volt aktív ma reggelre az lett
  • Devla
    Szerintem már aktiválták azokét, akik bekerültek.
  • Zoidberg
    Nekem is van még egy accountom..amint aktiválják küldöm neked,ha Devla nem előz meg
  • raziel.
    eh mondom hogy nincs szerencsém:((((

én is nézem topicocat rákattintok kiváncsi voltam mmorp és johogy 2. a van és 1.jén zárták le egészet...hát marhajo:(

de azért thx
  • Devla
    Sajna én nem kaptam, pedig szívesen odaadtam volna, most nem lenne időm foglalkozni vele.
  • raziel.
    szereznem kell accot megnézni...
  • Tufa16
    1giga felett van
  • raziel.
    mekkora a mérete a bétának amugy?
  • Hamed
    Nah, engem is aktiváltak, erre leáll a szerver...

Tetszik ez az egy nagy szerveres megoldás, de lám máris itt az egyik hátulütője. Ha bejutok csinálok pár képet.
  • raziel.
    ööö nincs valaki olyan köztetek aki már leszedte és kiprobálta és esetleg nem kell az acja hogy kölcsönadja mert nagyon kiszeretném probálni de most látom hogy lekéstem róla:(

acc természetesen max fél orára vagy egy két orára kéne míg megnézem miylen:)
  • Tufa16
    valaki rakhatna be képeket(saját maga által készítetteket)
  • raziel.
    hehe szokás szerint ezt is időben vettem észre...

Sorry, but the signup for our Wish Beta 2 test is now closed.

:(((((((((
  • raziel.
    hm sztem jonak néz ki én még most láttam csak hogy mi ez egyáltalán amugy

érdemes még regelnem vagy már nem?

lelehet szedni vagy most mivan?:D
  • Zoidberg
    Aham..érdekes módon az Amcsi regem jutott be...persze biztosan véletlen :)
    Aki játszott Ultimát anno annak talán bejön majd...szerintem nagyon érezni,hogy amennyire merték lekoppintották.Ronda grafika,vacak kezelhetőség de úgy tűnik rengeteg lehetőség van..kicsit keveslem a helpet benne.
  • Hamed
    Sikerült már vkinek bejutni? Elvileg 10000 account-ot már aktiváltak...
  • Lacc
    Ehh
  • Hamed
    Bazz, most kaptam mailt, hogy a túl sok regisztráció miatt sorsolni fogják kik kezdhetik a bétát januárban...
  • Devla
    Istenem, bárcsak nekem is lenne időm unatkozni :D
  • Lacc
    Hát az nem nagyon jött be nekem sajna.
  • [Jakuza]
    Addig amig itt uncsiztok, mert csak jan 1.tol lehet vele jatszani, gyertek at Anarchy Onlinezni az nem beta es most van ra egy ev ingyen account.
  • Lacc
    Szpemmer-e?
  • khamwass
    NightWish-e?
  • j0nNyKa
    kilobittel, igen :)
  • Zoidberg
    The projected requirements are as follows, but please note that these are subject to change:

* P4 2.0GHz; P4 2.8GHz recommended (or Athlon equivalent).
    * 512MB RAM; 1GB recommended.
    * 64MB DX 9.0 Video Card (GeForce 3/4 Ti; ATI 8500+); 128 MB GeForce FX or Radeon 9600+ recommended.
    * 16bit Sound Card; 24bit recommended.
    * 8 GB free disk space; 7200+ RPM recommended.
    * Connection to the Internet; 33 Kbps modem minimum; broadband recommended.
  • Zoidberg
    Nem azt irták,hogy töltsd le most, de csak Január elsejétől tudsz játszani ?
    Nem akarom elkiabálni, de most éppen stabil 140-el jön a fika fileplanetről ..
  • Lacc
    Szerintem ha regeltél, akkor majd mehetsz. Ha majd úgy látják elegen jelentkeztek, akkor zárolják a regelést, és kész. De lehet hogy csak én látom igy :)
  • Ch_Slater
    mindenki mehet jan 1.tol, vagy csak aki gyors? mert kaptam levelet (regeltem még rég), de csak januar 1-én tudom letölteni...
  • Tufa16
    milyen géped van?
  • Shadow_THH
    dettó

de szerintem ugy sem fut el nálam :D
  • Tufa16
    én is regeltem 1-et. :)
  • Lacc
    Én már regeltem is magam, érdekes lehet.
  • Devla
    Wish
  • blackgamer
    esetleg valami leírást benyomhatnál + pár képet, hogy mi is ez
  • magus
    Lehet tölteni a bétáját, annak aki nem jutott még be vmelyik wow betaba, vagy var az eu megjelensre:)