78
Wish
-
#38 Jóeste. A mai napon (vagy múlt éjjel) (re)aktiválták az accomat (már nyomtam az 1.1-es bétát, vagy egy évvel ezelőtt). Este kipróbálom, majd írok. Anno nekem nagyon bejött!
DB -
#37 valaki kuldhetne acco ha megunta:) -
#36 Hát kipróbáltam, egyelőre nem nagyon fogott meg..
Zabálja a gépet, vmi nem stimmel. Ha simán mászkálok semmi gond, de amint megnyitom valamelyik panelt (chat, inventory, stb.) élvezhetetlen módon beszaggat, és a windozos kurzor jön elő, másnál is van ilyen?
A harc körülményes, lassú, és egy idő után kifejezetten unalmas azzal a monoton zenével.
Most csak így másfél-két óra game után jött ez le, lehet ha jobban belemerülök tetszeni fog, de amíg nem jövök rá mitől lassul így be nem sok esélyt adok neki :( -
#35 tudna akkor valaki egy használhato accot meg passt adni, az plsz privibe szoljon
nagyon kellene
thx -
#34 enyémet például ma éjjel aktíválták,este 10kor tegnap még nem volt aktív ma reggelre az lett -
Devla #33 Szerintem már aktiválták azokét, akik bekerültek. -
Zoidberg #32 Nekem is van még egy accountom..amint aktiválják küldöm neked,ha Devla nem előz meg -
#31 eh mondom hogy nincs szerencsém:((((
én is nézem topicocat rákattintok kiváncsi voltam mmorp és johogy 2. a van és 1.jén zárták le egészet...hát marhajo:(
de azért thx -
Devla #30 Sajna én nem kaptam, pedig szívesen odaadtam volna, most nem lenne időm foglalkozni vele. -
#29 szereznem kell accot megnézni... -
#28 1giga felett van -
#27 mekkora a mérete a bétának amugy? -
#26 Nah, engem is aktiváltak, erre leáll a szerver...
Tetszik ez az egy nagy szerveres megoldás, de lám máris itt az egyik hátulütője. Ha bejutok csinálok pár képet. -
#25 ööö nincs valaki olyan köztetek aki már leszedte és kiprobálta és esetleg nem kell az acja hogy kölcsönadja mert nagyon kiszeretném probálni de most látom hogy lekéstem róla:(
acc természetesen max fél orára vagy egy két orára kéne míg megnézem miylen:) -
#24 valaki rakhatna be képeket(saját maga által készítetteket) -
#23 hehe szokás szerint ezt is időben vettem észre...
Sorry, but the signup for our Wish Beta 2 test is now closed.
:((((((((( -
#22 hm sztem jonak néz ki én még most láttam csak hogy mi ez egyáltalán amugy
érdemes még regelnem vagy már nem?
lelehet szedni vagy most mivan?:D -
Zoidberg #21 Aham..érdekes módon az Amcsi regem jutott be...persze biztosan véletlen :)
Aki játszott Ultimát anno annak talán bejön majd...szerintem nagyon érezni,hogy amennyire merték lekoppintották.Ronda grafika,vacak kezelhetőség de úgy tűnik rengeteg lehetőség van..kicsit keveslem a helpet benne. -
#20 Sikerült már vkinek bejutni? Elvileg 10000 account-ot már aktiváltak... -
#19 Ehh -
#18 Bazz, most kaptam mailt, hogy a túl sok regisztráció miatt sorsolni fogják kik kezdhetik a bétát januárban... -
Devla #17 Istenem, bárcsak nekem is lenne időm unatkozni :D -
#16 Hát az nem nagyon jött be nekem sajna. -
#15 Addig amig itt uncsiztok, mert csak jan 1.tol lehet vele jatszani, gyertek at Anarchy Onlinezni az nem beta es most van ra egy ev ingyen account. -
#14 Szpemmer-e? -
khamwass #13 NightWish-e? -
#12 kilobittel, igen :) -
Zoidberg #11 The projected requirements are as follows, but please note that these are subject to change:
* P4 2.0GHz; P4 2.8GHz recommended (or Athlon equivalent).
* 512MB RAM; 1GB recommended.
* 64MB DX 9.0 Video Card (GeForce 3/4 Ti; ATI 8500+); 128 MB GeForce FX or Radeon 9600+ recommended.
* 16bit Sound Card; 24bit recommended.
* 8 GB free disk space; 7200+ RPM recommended.
* Connection to the Internet; 33 Kbps modem minimum; broadband recommended.
-
Zoidberg #10 Nem azt irták,hogy töltsd le most, de csak Január elsejétől tudsz játszani ?
Nem akarom elkiabálni, de most éppen stabil 140-el jön a fika fileplanetről .. -
#9 Szerintem ha regeltél, akkor majd mehetsz. Ha majd úgy látják elegen jelentkeztek, akkor zárolják a regelést, és kész. De lehet hogy csak én látom igy :) -
#8 mindenki mehet jan 1.tol, vagy csak aki gyors? mert kaptam levelet (regeltem még rég), de csak januar 1-én tudom letölteni... -
#7 milyen géped van? -
Shadow_THH #6 dettó
de szerintem ugy sem fut el nálam :D -
#5 én is regeltem 1-et. :) -
#4 Én már regeltem is magam, érdekes lehet. -
Devla #3 Wish -
blackgamer #2 esetleg valami leírást benyomhatnál + pár képet, hogy mi is ez -
#1 Lehet tölteni a bétáját, annak aki nem jutott még be vmelyik wow betaba, vagy var az eu megjelensre:)