205
Szabadrúgás Világbajnokság
-
Csesza #85 hát azér tud ő rendes szabadrúgás gólt is lőni!
igaz én Manchesteres v.ok de elismerem ő jól lövi a szabadokat!!!! -
#84 Egyes hírforrások szerint Thierry Henry-t a franciák kiválóságát azért nem hívták meg a Free Kick Masters világbajnokságára, mert a szervezők szerint Henry csak szemfüles módon - általában a bíró sípszavát nem kérve gyorsan végzi el a szabadrúgásokat, amíg a sorfal nem áll fel rendesen - képes szabadrúgásból gólt szerezni. A sorfalak illetve a kapusok rémálma csalódottan ugyan, de tudomásul vette a tényeket és hazautazott Franciaországba hogy a bejglievés mellet gyakorolja... a szabadrúgásokat. Normális, felállított sorfal mellett. -
#83 hogy már José Luis Chilavert-ről ne is beszéljünk... -
#82 Szimpátia vagy nem szimpátia nálam
1. David Beckham
Utóbbi napok alapján
2. Steven Gerrard
3. Adriano lenne, de akkor már Juninho (Lyon) (ugye emléxünk a Bayern-nak lőtt ficak-góljára vagy 30ról?) vagy Alvaro Recoba.
de igazából nagyon sok játékos van aki jól lövi a szabadot és vagy nem jut eszembe most, vagy csak eccerűen nem látom focizni. -
#81 hát azért nem ilyen lepénzelős. csak hogy egy csapatba jáccon azért fizet. nálunk is akart:D -
Csesza #80 pff!
akor már értem mért rakod őt első helyre!
még őket is lefizeti :D
-
R9 #79 lol -
#78 líbiai olajmágnás fia nem tud focizni csak mindenkit lefizet:) a JUVE egyik főrészvényese és jelenleg a Perugia játékosa. egyszer börtönbe zártak vkit mert a Líbai válogatott meccsen a kapu elött nem passzoltak neki:D -
Csesza #77 én ezta Kadhafi gyereket nem ismerem!!!
aszzem???
hol jáccik? -
#76 1.Kadhafi
2.Van Hooijdonk
3.R.C.
-
Csesza #75 nincs Adriano!!!
sajna -
#74 ááá nem!
1.Adriano
2.Totti
3.R.Carlo
4.Shevchenko :) -
Csesza #73 az elsővel 1etértek!!!! -
Budai #72 1.Mihajlovic
2.Van Hooijdonk
3.R. Carlos -
#71 ez igaz!!!!!!!!! -
Csesza #70 erre válsza talán az #57-nél
ez lehet rá egy magyarázat!!! -
#69 jó ok Pirlo jobb na de nem tom miért nem hívták meg! -
Csesza #68 ok én nem láttam v. nem maradt meg bennem!!!
de pirlo-t kellet volna szerintem meghívniuk sheva helyett
nem akarom leírni shevát sőt sz.tem is yo játékos de akkor is pirlo azért jobb szabadrúgás lövő mint sheva!
:D -
#67 enyi igaza van meg a válogatottban is rúgott már meg nyáron a chelseanek!!!!!!! -
nick név #66 én láttam barca milan bl meccsen, ha jol tévedek 2-t is rugott -
Csesza #65 jogos!!!!
én se láttam még shevát szabadrúgást v. szabadrúgás gólt lőnni!!! -
#64 mondjuk énse értem Shevat. miértnem Pirlot hívták? mert ő nem kapott aranylabdát? -
#63 heló öcsisajt na most fejezd be Sheva szidását!!! -
#62 "JOHN UTAKA"
Majdnem bejött valakinek - lejjebb írta - a Hrutka Jani ... -
#61 jah akkor még egy akin csodálkozni lehet hogy miért nincs ott -
R9 #60 Adriano nincs is ott -
Csesza #59 #50 -
Csesza #58 ohh bocs összekevertem a psg-be téleg nem volt hoppsz!!! -
#57 sztem a szervezőknek nem volt több pénze a sztárgázsikra, ezért hiányzik jónéhány nagy név, ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy többségük egész évben a pályán van, ilyenkor lennének kicsit szabadságon, gondolom nem mindegyiknek van kedve otthagyni a családi fészket egy ilyen gála miatt, vagy csak egyszerűen pihenni szeretnének a sok utazgatás helyett mondjuk otthon... -
#56 nem csak te. pedig gondolom nem csak én vagyok úgy vele hogy nem csak 1-2 nevet ismerek a foci világában -
#55 elég vicces ez a lista, bevallom férfiasan sok nevet most látok először -
#54 a lyonos :D -
sirdond #53 Eh, te nem szoktál bajnoki összefoglalókat nézni, ezek már nem a grundon fociznak. Örülnék neki ha én is úgy tudnék tekerni. -
#52 egy csomó mindenkit nem hívtak meg. a többi töltelék rúgó mert csak azért kell hogy a Beckham,Zidane,Roberto Carlos,Adriano,Deco 6-osból jöjjön ki a győztes mert ők eladhatóak -
Csesza #51 az melyik?? a psg-s vagy a celtic-es? -
Csesza #50 yo van elhiszem majd megláttyuk!!!!
nem akarok leírni előre senkit!!!
még azis lehet hogy a végén Kameni nyeri meg a tornát!!! :D
-
R9 #49 juninho pernambunco vagy hogy kell írni is kurva jól lövi,kár hogy nem hívták meg. -
Rudee #48 Renato ügyes gyerek, majd meglátod. -
R9 #47 ANDRIY SHEVCHENKO ukrán, válogatott, AC Milan
LOOOOOOOOOOL
Istenem,nehogymár Sevcsneko jobban lője a szabadot mint Recoba..überlol
egyáltalán lőtt már életébe szabarugás gólt? -
_Vegeta_ #46 Eltalaltad. :)