Nem támogatja a DDR2 technológiát az Intel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek ezen variálni? 1GB L2 cache oszt kész. :)
na jah
1enlõre fullon nem tud érdekelni a ddr2, mivel az 512Mb nagykeráron 19+fa, hát vegye meg aki akarja. Inkább találjanak ki valamilyen 1Giga fsb-s 1nanos ramot szabványnak jó olcsón na az érdekelne.
mondjuk az az asus lap a dolby digit live szolgáltatásával elég korrektnek tünik, csak godnolom azért eléggé CPU zabálo lesz - álá ac97 :(
viszont végre van alternativa a soundstorm-ra!!!
viszont végre van alternativa a soundstorm-ra!!!
Forza.
ugyérted nem annyival LASSABB az RD-RAM ? ;) hagyjuk már ezt a baromságot, hogy az rdram lenne a fasza, ha olcso lenne ... urban legend :(
mivel az rdram késleltetése ugyanakkora szar, mint a ddr2-é, s a real world alkalmazások késleltetésérzékenyek, nem pedig sávszél ... senkinek sem tünt fel, h az a64 miért is nyomja le a p4eket rendre ??? KÉSLELTETÉS a kulcsszó!
örülök neki, hogy a ddr2 terjedése lassul, igy nem lesz akkora nyomás az agyatlan marketingfüggõ juzerek által az AMDn, hogy ejjj õk még csak a korszerütlen ddr1-et támogatják .... :(
az meg, hogy most valamenynire szoptak a kõgazdag(+kevésbé tájékozott), már most 925/ddr2 komboval rendelkezõk: nem izgat, megtehetik - megtették - élvezzék :D
mivel az rdram késleltetése ugyanakkora szar, mint a ddr2-é, s a real world alkalmazások késleltetésérzékenyek, nem pedig sávszél ... senkinek sem tünt fel, h az a64 miért is nyomja le a p4eket rendre ??? KÉSLELTETÉS a kulcsszó!
örülök neki, hogy a ddr2 terjedése lassul, igy nem lesz akkora nyomás az agyatlan marketingfüggõ juzerek által az AMDn, hogy ejjj õk még csak a korszerütlen ddr1-et támogatják .... :(
az meg, hogy most valamenynire szoptak a kõgazdag(+kevésbé tájékozott), már most 925/ddr2 komboval rendelkezõk: nem izgat, megtehetik - megtették - élvezzék :D
Forza.
De eleve nem vennék 915-ös chipsettes alaplapot amikor fejlettebb a 925. Igen abbol igazad van cobra hogy a vásárloknak akarnak picit segiteni hogy mégis jussanak aránylag fejledt alaplaphoz olcsobban annyi kivétellel hogy nem támogatja a ddr2-t. Én még az Sdramos korszakban élek tehát nekem a sima ddr is elég lenne tuti gyorsabb .Én még nem gondolkodok ennyire uj cuccokba. Az más kérdés hogy jo lenne.
Emberek, nem csak a címet kell elolvasni, hanem a cikket is és akkor kiderül, hogy a kettõnek semmi köze egymáshoz :)
A cikkben a címmel ellentétben a valóság szerepel, miszerint az Intel kiad alacsonyabb áron olyan chipsetet, ami csak a sima DDR-t kezeli. Igazából csak akkor lesz értelme ennek az új chipsetnek, ha legalább 10%-kal olcsóbban ki lehet hozni vele alaplapot, mint a mostani 915-tel, mivel már most is van olyan LGA775-ös alaplap, ami sima DDR-t használ.
A cikkben a címmel ellentétben a valóság szerepel, miszerint az Intel kiad alacsonyabb áron olyan chipsetet, ami csak a sima DDR-t kezeli. Igazából csak akkor lesz értelme ennek az új chipsetnek, ha legalább 10%-kal olcsóbban ki lehet hozni vele alaplapot, mint a mostani 915-tel, mivel már most is van olyan LGA775-ös alaplap, ami sima DDR-t használ.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Na e cikk halltás bátyám is lassan AMD szurkoló lesz mert szte egyre jobban lazul az intel küzdelme. Nem támogatja a ddr2-t. hát ez részemröl nagy baj.Mondjuk Én Asus alaplapot vennék igy megvagyo kmentve attól a gondolattol hogy támogatássa-e vagy nem azt a valamit.
http://uk.asus.com/products/mb/socket775/p5ad2-e-p/overview.htm <--------- na ez a kicsike sztem odabasz.TEhát Továbbra is Intel procikat pakolok a gépembe.
http://uk.asus.com/products/mb/socket775/p5ad2-e-p/overview.htm <--------- na ez a kicsike sztem odabasz.TEhát Továbbra is Intel procikat pakolok a gépembe.
õ baja. sztem mejd támogatja az AMD, és beszopják!!!!!!!!!!!!!
Picit szenzációhajhász a cikk címe, kizárólagosságot sugall. Nem tudom, hogy feltûnt-e valakinek, hogy itt konkrétan egyes 915-ös chipsetekrõl van szó. Szó sincsen arról, hogy az Intel egyáltalán ne támogatná a DDR2-t. Rendszer-integrátorok akinek 915GL chipsettel szerelt lapokból kell 10000 darab(nyílván integrált videomegoldást támogat) azok tuti nem gamer piacra raknak össze PC-ket, és nagyon nem szeretnének 25%-al nagyobb költséggel számolni konfigonként csak mert a DDR2 RAM-ok ára brutálisan magas a DDR-hez képest. Az már egy másik kérdés, hogy milyen mértékben NEM segíti elõ ez a lépés a DDR2 elterjedését <#nyes>#nyes>
"Nem támogatja a DDR2 technológiát az Intel
" Peersze! Aki pedig (újdonsága okán illetve néhány hónapig ez látszott a járandó útnak) megvette a drága! i925-ös lapját, a drága! DDR2-vel, az most mehet zabot legelni?! Vagy megint az SG keveri a szart? Most lesz jövõje, vagy nem lesz a DDR2-nek?
" Peersze! Aki pedig (újdonsága okán illetve néhány hónapig ez látszott a járandó útnak) megvette a drága! i925-ös lapját, a drága! DDR2-vel, az most mehet zabot legelni?! Vagy megint az SG keveri a szart? Most lesz jövõje, vagy nem lesz a DDR2-nek?
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Fúúú, dejó hogy nem ugrottam bele a DDR2-be! Anno beszoptam a Rambus-sal, mert nagyon drága volt az upgrade, de most vettem 2 x 512 Hynix D43-mat és azt mondom éljen soká a DDR! De szígóruan az 1. generáció! :D
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!
nem csak 925 létezik , máskülönben nem olyan rossz technológia a DDR2 , de még nem teljesen kiforrott! A sebesség pedig sokat nyom a latba.. RDram sajna drága.. és nem annyival gyorsabb mint 400-as DDR..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
925rõl beszéljünk, az támogatta? nem. annakidején az sdram támogatást is bennehagyta az elsõ generácios lapjaiban az intel, de utána csak a RAMBUS maradt!
igy lett volna a fos ddr2vel is, de szerencsére meggondolták magukat, remélem végleg. a ddr2 zsákutca, hiszen a rossz késleltetéseket a sebessége nem képes kompenzálni.
igy lett volna a fos ddr2vel is, de szerencsére meggondolták magukat, remélem végleg. a ddr2 zsákutca, hiszen a rossz késleltetéseket a sebessége nem képes kompenzálni.
Forza.
megítélés kérdése .. és eddig sem kellett cserélni , ugyanis mind2-t támogatta
"ellentétben elõdeikkel, az i915P és i915G jelzésû termékekkel, amelyek még mindkét szabvánnyal együttmûködnek."
"ellentétben elõdeikkel, az i915P és i915G jelzésû termékekkel, amelyek még mindkét szabvánnyal együttmûködnek."
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
navégre normális hozzáállás az inteltõl!
akkor már csak lapot/procit/vga-t kell cserélni a p4 platform hívõinek :)
akkor már csak lapot/procit/vga-t kell cserélni a p4 platform hívõinek :)
Forza.
Fejbe kell lõni az összes menedzsert, mert mérnöknek ilyen nem jut eszébe, hogy elszarni valamit ami jó, csak azért, hogy a nem elszart példányokért többet lehessen kérni.