My Girl 1-2

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CLINT EASTWOOD9
Megírnád egy kicsit érthetõbben!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Mike
egyetkeb dolgot vagyok hajlandó megtenni, azt is hosszas könyörgés árán, ákonvertálni egyrétegü irhatóra

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem használok DC-t

CLINT EASTWOOD9
mért nem osztod meg?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

mafiahq
hát ja!

Mike
akkor marad a VHS

mafiahq
Oké, tudom hogy van, de nekem csak is szinkronos kéne, de az sehol sincs (magyar szinkron) csak a "tévében" láttam. azért köszi!

Mike
nem tudom mennyi idõsek vagytok, így csak sejtem, hogy a darabonkénti 6k elég húzós nektek

Mike
http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=2097
http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=2098

egyik sem szinkronos
de nem baj
legalább megtanultok angolul

Mike
javaslom vmelyik DVD kölcsönzõt

Mike
nem

mafiahq
Szinkronos?

CLINT EASTWOOD9
megosztanád dc-n?

Mike
nekem megvan DVD-n (nem másolat)

mafiahq
Úgy ahogy mondod, mert nekem nem is kell, haveromnak meg van eredetiben, bármikor kölcsön adja. (Az 1 is meg a 2 is.)<#mf2>

CLINT EASTWOOD9
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Te se vennéd meg vagy az ország nagyobb része maradna a másolásnál nam a megvevésnél

mafiahq
Ha annyira kell, vedd meg eredetiben!<#oooo>

CLINT EASTWOOD9
Kinek van meg úgy ez a film, hogy feltudná tenni az internetre?

Nekem a 2. rész jobban tetszett, persze az elsõ is nagyon jó volt!
Szerintem egyáltalán nem felejtõ a 2. rész! Nagyon jó!!<#dumcsi><#email>

Mafia Hungary Hq Team | http://mafia.try.hu

Flórika
Óóó, látom van topicja egyik kedvenc filmemnek! (illetve folytatásának...) <#taps>

Személy szerint nagyon szerettem az elsõ részt - persze amerikai, meg kissé hatásvadász... de akkor is, gyönyörû!!! <#smile>

Különösen a vége... <#rinya>

A második rész sem rossz, de az már inkább a "felejtõ" kategóriába tartozik nálam... <#whatever>

<#integet2>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Tényleg azok!<#smile><#eljen>

Mafia Hungary Hq Team | http://mafia.try.hu

mafiahq
Ezek iszonyatosan jó filmek (My girl 1-2,) minimum megér 1 topicot! <#email>

Mike at home
arrol nem beszelve, hogy csak vegignezem a topiklistat, es a kezem keves lenne arra, hogy megszamoljam rajta, hany fostalicska filmrol nyitottak mar topikot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egyebkent nekem spec megvan ez a film is

nem mondom, hogy muveszi erteke hatalmas lenne, vagy, hogy egyszer is megneztem volna miota megvettem, de megvan

az mas kerdes, hogy kolcson nem adom, dvd-t rippelgetni meg nincs kedvem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ilyen hsz-ekert nyugodtan kaphatnal buntetopontot, ez ugyanis celtalan fikazas
1x elmondtad. hogy a film nem erdekel

es az osszes fikazo kaphatna, mindeahamny vagytok
nem azert mert a film sserintetetek szar, hanem mert nem vitatkoztok, hanem Clinetet fikazzatok mert topikot mereszelt nyitni <#ejnye1>

CLINT EASTWOOD9
jól van akkor kis ügyes

Bandee1987
Amúgy nagyon ügyes vagy, hogy tudsz idézni a Nevem Senki címû film végébõl, csakhogy nem a vadnyugaton vagyunk, itt mindenki mehet nyugodtan borbélyhoz 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

CLINT EASTWOOD9
Mint ha más tudna?

"..borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a BROTVA"
legalább igényes lehetnél...
ha nem tudsz irni nem kell idejönni

<#action>

Bucser
Nincs

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
már az.
CLINT EASTWOOD9
Neked meg van a film?

Bucser
NEm tudom mi a bajotok... Úgy néz ki drága világunkból kiesett a Szeretet...😄 Ryan McKean-ért én sem vagyok oda de a My Girl egy nagyon aranyos film... Persze nem az Alienen edzõdött meg A Hetediken élõ TV-MOZI guruknak,hanem olyanoknak akik még szeretik az emberi történeteket.... Úgyhogy nem csak a fikázás kéne, hanem ha baja van valakinek a filmmel az le is írhatja, hogy mi a baj vele... Kifejezetten aranyos családi film.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CLINT EASTWOOD9
én nem maksz te

még te is lehetsz...

CLINT EASTWOOD9
drogos volt

Bandee1987
Macaulay Culkin azóta drogos kölök lett, úgyhogy felejtõs a dolog 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

CLINT EASTWOOD9
Ha valakinek meglenne a film írja be a topikba

CLINT EASTWOOD9

nemcsakfeel
majd legyél résen, ha topikot kell nyitni...
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

*hihi ** *

I.C.ram
Bannoljanak már téged a francba...

Majd lesz reteken biztos Kickbox harcos 8, majd legyél résen, ha topikot kell nyitni...
Egyébként régen láttam.

Dúvá diri didi dám didi dum egy kislány áll az utca másik oldalán...<#idiota>

Ez a film említésre se méltó. <#violent>

hát nekem nincs meg
bazi nagy peckhem van emiatt
keress rá

CLINT EASTWOOD9
De ha kiveszem a videótékából akkor nem tudom másolni a filmet!
Ez a peckh!
Ezért kéne a netrõl!
Ha valakinek megvan vagy látta már a az interneten akkor az szóljon már!
Elõre is kössz

Tudom, hogy nem elég trendi a hozzáállásom, de videótékában próbáltad már? Az ilyen kategóriájú filmek nagy valószínûséggel megtalálhatóak ott.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CLINT EASTWOOD9
Vlakinek megvan az a film?

Úúúú, vazze, lemaradtam volna róla? De kár, annyira sajnálom.

Vajon most hány hónapot, évet kell várnom arra, hogy megint lemaradhassak róla?<#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CLINT EASTWOOD9
Nem nézte senki a tv-ben?

akyyy
volt a sat1-en!4

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Oldal 1 / 2Következő →