61
Vélemények, képek, kinek hogy tetszik a film?
-
#61 Megírnád egy kicsit érthetőbben! -
#60 egyetkeb dolgot vagyok hajlandó megtenni, azt is hosszas könyörgés árán, ákonvertálni egyrétegü irhatóra -
#59 nem használok DC-t -
#58 mért nem osztod meg? -
#57 hát ja! -
#56 akkor marad a VHS -
#55 Oké, tudom hogy van, de nekem csak is szinkronos kéne, de az sehol sincs (magyar szinkron) csak a "tévében" láttam. azért köszi! -
#54 nem tudom mennyi idősek vagytok, így csak sejtem, hogy a darabonkénti 6k elég húzós nektek -
#53 http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=2097
http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=2098
egyik sem szinkronos
de nem baj
legalább megtanultok angolul -
#52 javaslom vmelyik DVD kölcsönzőt -
#51 nem -
#50 Szinkronos? -
#49 megosztanád dc-n? -
#48 nekem megvan DVD-n (nem másolat) -
#47 Úgy ahogy mondod, mert nekem nem is kell, haveromnak meg van eredetiben, bármikor kölcsön adja. (Az 1 is meg a 2 is.) -
#46 óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Te se vennéd meg vagy az ország nagyobb része maradna a másolásnál nam a megvevésnél -
#45 Ha annyira kell, vedd meg eredetiben! -
#44 Kinek van meg úgy ez a film, hogy feltudná tenni az internetre? -
ZorroF1 #43 Nekem a 2. rész jobban tetszett, persze az első is nagyon jó volt!
Szerintem egyáltalán nem felejtő a 2. rész! Nagyon jó!! -
#42 Óóó, látom van topicja egyik kedvenc filmemnek! (illetve folytatásának...)
Személy szerint nagyon szerettem az első részt - persze amerikai, meg kissé hatásvadász... de akkor is, gyönyörű!!!
Különösen a vége...
A második rész sem rossz, de az már inkább a "felejtő" kategóriába tartozik nálam...
-
ZorroF1 #41 Tényleg azok! -
#40 Ezek iszonyatosan jó filmek (My girl 1-2,) minimum megér 1 topicot! -
#39 arrol nem beszelve, hogy csak vegignezem a topiklistat, es a kezem keves lenne arra, hogy megszamoljam rajta, hany fostalicska filmrol nyitottak mar topikot -
#38 egyebkent nekem spec megvan ez a film is
nem mondom, hogy muveszi erteke hatalmas lenne, vagy, hogy egyszer is megneztem volna miota megvettem, de megvan
az mas kerdes, hogy kolcson nem adom, dvd-t rippelgetni meg nincs kedvem -
#37 ilyen hsz-ekert nyugodtan kaphatnal buntetopontot, ez ugyanis celtalan fikazas
1x elmondtad. hogy a film nem erdekel
es az osszes fikazo kaphatna, mindeahamny vagytok
nem azert mert a film sserintetetek szar, hanem mert nem vitatkoztok, hanem Clinetet fikazzatok mert topikot mereszelt nyitni -
#36 jól van akkor kis ügyes -
#35 Amúgy nagyon ügyes vagy, hogy tudsz idézni a Nevem Senki című film végéből, csakhogy nem a vadnyugaton vagyunk, itt mindenki mehet nyugodtan borbélyhoz :) -
#34 Mint ha más tudna? -
ToMMo #33 "..borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a BROTVA"
legalább igényes lehetnél...
ha nem tudsz irni nem kell idejönni
-
#32 Nincs -
#31 már az. -
#30 Neked meg van a film? -
#29 NEm tudom mi a bajotok... Úgy néz ki drága világunkból kiesett a Szeretet...:D Ryan McKean-ért én sem vagyok oda de a My Girl egy nagyon aranyos film... Persze nem az Alienen edződött meg A Hetediken élő TV-MOZI guruknak,hanem olyanoknak akik még szeretik az emberi történeteket.... Úgyhogy nem csak a fikázás kéne, hanem ha baja van valakinek a filmmel az le is írhatja, hogy mi a baj vele... Kifejezetten aranyos családi film. -
#28 én nem maksz te -
ToMMo #27 még te is lehetsz... -
#26 drogos volt -
#25 Macaulay Culkin azóta drogos kölök lett, úgyhogy felejtős a dolog :) -
#24 Ha valakinek meglenne a film írja be a topikba -
#23 jó -
#22 majd legyél résen, ha topikot kell nyitni...