Németországban törvényt hozhatnak az erõszakos játékok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mé há nem?
Mé há nem?
Mé há nem?
Mé há nem?
Amik a neten vannak vagy UK vagy US verziók....Szevasz😊
Those who wish to follow me I welcome with my hands
A konfliktusoktól érdekes a világ. Milyen lenne egy olyan játék amiben nem lehet ölni ,ütni ,gyorshajtani vagy egyéb törvénybe ütközõ dolgokat végrehajtani. A válasz: UNALMAS. A tinédszerek és a felnõttek már nem élvezik a Micimackós játékokat amiben megtanulhatunk számolni mialatt megismerkedünk a barátság rejtelmeivel. Ép eszû ember fel tudja fogni mi a különbség a valós és a szimulált dolgok között. Attól ,hogy egy kissebségi komplesszusban szenvedõ besavanyodott srác kinyírta az õt szekáló osztálytársait és véletlenül játszott valami "erõszakos játékkal" nem jelenti azt ,hogy mindenkibõl dühöngõ õrült lesz aki CSzik, RainbowSixezik stb.
Én sokféle öldöklõs ,lopkodós játékkal játszom de még soha nem öltem embert és soha nem loptam semmit mert tisztában vagyok vele ,hogy hol a határ a valóság és a képzelet között.
És szerinted ez ér valamit? A gyerek akkor fogja megnézni, amikor nincs otthon senki. Így van a játékkal is. akkor játszik, ha nem látja senki. nem lehet mindíg a nap 24 órájában rendõrt állítani a gyerek mellé. ha valamit akar, úgyis el fogja érni.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Tiltsuk be az autókat is, hiszen Elõdke is azzal ölt!
Tiltsuk be az áramot, hiszen a gyereknek az is eszébe juthat, hogy egy konnektorba dugott tápkábelt ejt a kádba olyankor, amikor a nõvére fürdik! Sõt, tiltsuk be emiatt a fürdõkádat is!
... és még sorolhatnám...
Ez a lényeg. Nem zöld vérrel meg droidokkal kellene idétlenkedni, hanem szépen leülni a csemetével, és megbeszélni vele ezeket a dolgokat. Nem kell, hogy a szülõ értsen a számítógéphez, elég, ha elmondja a kölöknek, hogy ez a korhatárosdi tulajdonképpen miért is van kitalálva. A kiadók honlapján minden címnél fel van tüntetve a korhatár.
Minden ilyen "bekattant a gyerek a Manhunttól"-ökörséget elõször onnan kéne vizsgálni, hogy vajon a szülõk megfelelõen foglalkoztak-e a gyerekkel, és csak sokadikként felhozni ezt a "vesszenek az erõszakos játékok"-demagógiát. Ha tényleg minden erõszakot be akarnának tiltani, nem maradna a természetfilm-csatornákon kívül gyakorlatilag semmi, és még azt is keményen cenzúráznák, mert hát micsoda dolog azt nézni egy 10 éves gyereknek, ahogy az oroszlán felfalja a zebrát...
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
És teljesen mindegy hogy zöld-e a vére, vagy vér hejett a nyála folyik csak ki az ellenségnek:
ha a gyereknek már ennyire eltorzult lelki világa (amin ugye lehetne még simán változtatni, csak ahoz oda kéne figyelni a gyerekre, ami ugye idõigényes, igy egyszerübb mindig mást hibáztatni) akkor is ugyanugy megteheti (ugyis csak a nyála jön ki ha ütöm, jéé lehet hogy neki zöld a vére).
Persze tényleg erõs személyiség romboló hatása van sok játéknak (és ugye külön élmény lehet németországban anyukának, hogy a fia épp egy náci ezredet mészárol le wolfeinsteinben 😊 ) de a legtöbb tv mûsor (nem kell hogy psziho triller legyen) ilyen nagy dózisban sokkal károsabb. Szerintem. Mert ugye ha minden nap 2db "gyilkos virussal megfertõzött méheket üldözõ vulkánkitörés elõl menekül a havasokban egy amerikai futva és lefutja a mögötte lévõ tornádót" filmet néz meg akkor a végén még jó hogy elhiszi, fõleg ilyen magas oktatási szinvonal mellett mint arra felé.
Szerintem elég lenne kicsivel jobban odafigyelni a gyerekekre, és felvilágositani arról, hogy milyen is az élet... Illetve remélem, hogy lehet ilyen egyszerû.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
Vajon hány ember kellhet egy ilyen tanulmány megállapításához?!
Biztos az iraki/arab terroristák is azért ilyen állatok, mert sokat Atariztak kis korukban...
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Németek nagyon jo játékokat adnak ki. és szerencsétlenek a kénytelnek butitani a sebzésmodelt stb...
Az a lényeg hogy nálunk ilyen nincs,, (még)
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
amugy meg az honnan veszik hogy:"ennek pedig egyenes következménye, hogy a fiatalok között világszerte nõ az erõszakos bûncselekmények száma."
ez is olyan Hogy rakos lettem csernobil miatt. nem tudni mer nagyon sok tenyezo van.
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Doom3-at! is zöld vérezni akkarták! DE IDE nem hagyta!
És beintet a németeknek!
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!