Milyen Pick-upot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
batman

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
hi

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Ja és csinálok egy veltempered hang kart is .Csak , hogy gyarapítsam a fogytékoságaimat :))

Mi az , hogy hõs ?

PResident Evil
te egy hõs vagy !

Benzmikro MC silver , nem rossz bár lehet vexek egy VdH-t

mûanyag platóbetéttel, szúró- és terítõfénysorral a bukócsõrendszer tetején? Nyami :-)

balumaci
dehogyis, már minden gyökérnek mazdája van, mitsubishi L200, full carryboy szettel, az odabasz :)

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

JAST
az aztán a pick up.... <#violent>

Mazda B2500-ast, másfeles kabinnal, négykerékhajtással.

JAST
én is azt használom, jó !

Numark Carl Cox szériás. Én azt használom. Nekem bevált.
Botond
de a Mazda jobb,sõt atm legjobb ár teljesítmény mutatója van én azé vettem pl :-)
ThePartyFace
"Buta" hangzasa van...olyan mint a hárdteknó:)

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace
Konkretan haverom stanton tuje annyira szarul szol, hogy hallgathatatlan az enyemhez kepest...Nekem ortofon pro dj s-em van. az jo!

ThePartyFace
offtopic?<#mf1>

seAke
Konkrétan?

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Taranov
Akkor már a Skoda olcsóbb

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FREAK
jó, akkor Hohner, nekem bevált

Riszpekk

robotnyk
lassú vagy betmen
FREAK
Mazda B2500 Double Cab 4.5M+Áfa

ha használt, akkor meg valami amcsi

Riszpekk

ThePartyFace
A stantont semmikeppen sem ajanlom. Szerintem iszonyat gagyi termekeik vannak.

Nekem Shure M44G-m van. Már lassan három éve használom ezt a típust és nagyon megvagyok vele elégedve. Jó skratch-re és mixelésre is. Az InviblSkratchPiklz, Rob Swift és az X-ecutioners már csak tudják :)

A Stantont szerintem csak azóta kapták fel ennyire, amióta szponzorálja DJ Craze-t...

http://www.needlz.com/selectionguides/sel-djphono.asp

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

robotnyk
humor harold :)
Taranov
Skoda Pick-up-ot vegyél, az olcsó és megy.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

seAke
Scratchre Shure M44-7
Mixelésre és "vigyázni a lemezekre" Ortofon Concord
A stantonban az a jó hogy kurva jó hangja van egy hétig csak elkopik viszont olcsó bele a tû!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Tetsuo
Van egy Omnitronic direkthajtású lemezjátszóm, ahhoz vennék vmi pick-upot, persze tûvel. Nemtom Ldönteni milyet vegyek.
Ortofon Concorde Pro vagy Stanton 520-Scratch, esetleg Shure?
Errefelé mindenki Ortofont használ.. a Stantont pedig minden Scratchbajnokságon látni.. A Shure pedig egy komoly márka (vagy 100 éve).. Szóval??
Egy Ortofonért tudnék venni 3 Shure-t v 2,5 Stantont. Ez az árkülönbség miért van?
Jah s elsõsorban scratchelni szeretnék, de úgy gondolom h ha azt kibírja jó hanggal, akkor techno-nak is jó nem??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8