27
Te mit próbáltál?
-
#27 batman -
#26 hi -
Acélpatkány #25 Ja és csinálok egy veltempered hang kart is .Csak , hogy gyarapítsam a fogytékoságaimat :)) -
Acélpatkány #24 Mi az , hogy hős ? -
#23 te egy hős vagy ! -
Acélpatkány #22 Benzmikro MC silver , nem rossz bár lehet vexek egy VdH-t -
Vlala #21 műanyag platóbetéttel, szúró- és terítőfénysorral a bukócsőrendszer tetején? Nyami :-) -
#20 dehogyis, már minden gyökérnek mazdája van, mitsubishi L200, full carryboy szettel, az odabasz :) -
#19 az aztán a pick up.... -
Vlala #18 Mazda B2500-ast, másfeles kabinnal, négykerékhajtással.
-
#17 én is azt használom, jó ! -
Szmiky Dj #16 Numark Carl Cox szériás. Én azt használom. Nekem bevált. -
#15 de a Mazda jobb,sőt atm legjobb ár teljesítmény mutatója van én azé vettem pl :-) -
#14 "Buta" hangzasa van...olyan mint a hárdteknó:) -
#13 Konkretan haverom stanton tuje annyira szarul szol, hogy hallgathatatlan az enyemhez kepest...Nekem ortofon pro dj s-em van. az jo! -
#12 offtopic? -
#11 Konkrétan? -
#10 Akkor már a Skoda olcsóbb -
#9 jó, akkor Hohner, nekem bevált -
#8 lassú vagy betmen -
#7 Mazda B2500 Double Cab 4.5M+Áfa
ha használt, akkor meg valami amcsi -
#6 A stantont semmikeppen sem ajanlom. Szerintem iszonyat gagyi termekeik vannak. -
neuro #5 Nekem Shure M44G-m van. Már lassan három éve használom ezt a típust és nagyon megvagyok vele elégedve. Jó skratch-re és mixelésre is. Az InviblSkratchPiklz, Rob Swift és az X-ecutioners már csak tudják :)
A Stantont szerintem csak azóta kapták fel ennyire, amióta szponzorálja DJ Craze-t...
http://www.needlz.com/selectionguides/sel-djphono.asp -
#4 humor harold :) -
#3 Skoda Pick-up-ot vegyél, az olcsó és megy. -
#2 Scratchre Shure M44-7
Mixelésre és "vigyázni a lemezekre" Ortofon Concord
A stantonban az a jó hogy kurva jó hangja van egy hétig csak elkopik viszont olcsó bele a tű! -
#1 Van egy Omnitronic direkthajtású lemezjátszóm, ahhoz vennék vmi pick-upot, persze tűvel. Nemtom Ldönteni milyet vegyek.
Ortofon Concorde Pro vagy Stanton 520-Scratch, esetleg Shure?
Errefelé mindenki Ortofont használ.. a Stantont pedig minden Scratchbajnokságon látni.. A Shure pedig egy komoly márka (vagy 100 éve).. Szóval??
Egy Ortofonért tudnék venni 3 Shure-t v 2,5 Stantont. Ez az árkülönbség miért van?
Jah s elsősorban scratchelni szeretnék, de úgy gondolom h ha azt kibírja jó hanggal, akkor techno-nak is jó nem??