Sorstalanság

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ezekrõl készítenek és pénzt adnak ki rá, akkor ugyanúgy...

- az utcán hajléktalanok fagynak meg
- életmentõ mûtétek maradnak el
- vidéki kisiskolások éheznek, mert az iskola pénzhiány miatt bezárta a menzát, stb, stb, stb...

Idézet tõled. Vagy tévednék?

Hagyjuk már ezt az "én úgyis mondok olyasmit, amire okosabban el lehetett volna költeni" dolgot. Ilyet is kell csinálni. Ilyen alapon akkor pénzkidobás mindenféle filmfinanszírozás, a Nemzeti Színház építése, meg úgy általában a kultúra támogatása, mert ugye milyen sok lélegeztetõgépet lehetne venni az ilyen, "ablakon kidobott" lóvéból.

U.i.: Feltehetõleg nem azért készül belõle film, mert már nem elég erõs a zsidó propaganda, hanem mert Nobel-díjas író elismert mûvérõl van szó. Tetszik tudni, ezért kapott Nobel-díjat, ha valakinek nem rémlik. Magyarként erre is büszkének kéne lenni...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

I.C.ram
Magyar filmek 70-80% állami támogatást élvezi. Sok esetben fontosabb a kultúra támogatása, mint a bizonyos szociális intézkedések.
I.C.ram
Tök mindegy mi, csak a zsidók szenvedése legyen benne, sajnos errõl szól az összes nem háború-s (maga az akció) IIVH-s film.
I.C.ram
Könyv is szar volt ,ez is szar lesz, szvsz :/ Nem is értem, hogy kaphatott valaki egy ilyen esetlen "mû"ért Nobel-t.

és mint tudjuk szarból nem lehet homokvárat építeni.
mindenesetre valszeg neked lehet igazad, mert én ezt az FHMben olvastam, ami nem egy hiteles hírforrás 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pedig eskü ezt olvastam....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandee1987
ha ez igaz lenne, akkor nem ültettek volna fát érte a zsidók az igazak útján Izraelben

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
A Bánk Bán nem volt bukás. Max. csak annak tetszett, aki szereti az operát.

A medve nem játék.

a.carkey
A hajléktalanok beköltöztek a Móriczon az aluljáróba és össze-vissza pisilik azt. Mire odaér a Metro, élve senki sem fog onnan feljönni a bûz miatt ...
A bûz meg nehezen megy ki. Max. ha újból arréb felépírtik.

A medve nem játék.

dikki*yysw
Persze ez nem volt most kérdés.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

a többiekrõl meg azért nincs film, mert ha belegondolsz a zsidók sokkal könnyebben össze tudnak maguknak hozni akármit, de ezt most hadd ne taglaljam miért, maradjunk a témánál...

Ma ki szorgalmazná az Aradi vértanúkról szóló film készítsét ? Senki.. vagy max egy kis közösség... pénzt még õk se tudnának adni... 😞

a magyar filmek 90%-a megbukik, de van ami siker lesz.

Nézd pl az Argót.... Egy kis hülye médiajuppi gány filmje, látszik rajta már az elsõ megnézéskor hogy a 80%-a másolt más filmekbõl, de engem, és osk más nézõt mégis lekötött, és tetszett is, mert a színészek egymástól függgetlenül hozták a formájukat, és nagyot alkottak.

(ugyanez vonatkozik kb a Valami Amerikára)

jah, Schindler listája nagyon jó volt, bá r avége itt is happy end, mer szegény Schindler a végén rájön, hogy miért nem mentett meg többet és jaj és szegény és brühühüü.

Olvastam valami nyilatkozatát a feleségének, aki azt mondta hogy Schindler abszolút nem ilyen ember volt, távol állt tõle a zsidók megmentése... egy hithû náci volt, soha ilyen eszébe nem jutott volna...

Kérdem én, hogy akkor miért nem a 2. Vh. igazi hõseirõl csinálnak filmet ?

Horned Reaper
Azok tényleg jó filmek, a holocaust azonban mára üzletté vált. Üzlet napirenden tartani, mert valakiknek megéri. Ez a 2 kiváló film is csak ennek a businessnek a termékei.

Bandee1987
Nos, a Schindler listája és a Zongorista kíváló film, attól függetlenül, hogy zsidók sorsáról szól...

dikki*yysw
Inkább nem húzom fel magam rajtuk. Amit St elmondott, meg ezernyi más történt ebben az országban, de õk azok akiket egyedül sérelem ért. Én sem zsidózok, csak dédnagypapám Donnál halt meg, és a családja lószart nem kapott. Másik dédnagypapám 3 évig volt munkatáborban, elvették a család teljes vagyonát, róluk miért nincs film? És miért van Schindler listája, Sorstalanság, Zongorista (bár azt nem láttam, de mintha az is ilyen lenne) meg még ezernyi film..
Meg egy szar SZ** nevû törpepárt, amely kezében tartja a fél országot...

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Panzermeyer
Sok igazság van abban, amit mondasz!
Szerintem csak azért nem, mert félnek a bukástól. Pl.: Bánk bán, A Hídember. A bukás azért következett be, mert unalmas forgatókönyvet adtak béna rendezõ kezébe. Jó forgatókönyv + jó rendezõ + jó színészek = mozisiker

mov ah,4ch int 21h end

Bandee1987
Nah, a doni pusztulás tényleg érdekes film lehetne. Vagy akár lehetne azokról az emberekrõl is, akiket elhurcoltak a gulag-ra.

St
Nem érdekel a zsidó/náci/holokauszt téma ebben az esetben, itt csak állami pazarlás bosszant.

Miért nem készül 2 és félmilliárdos film a
- a 2. Magyar Hadsereg doni pusztulásáról
- cigányholokausztról
- svábok háború utáni kitelepítésérõl
- 1947-es kékcédulás választási csalásról
- Aradi vértanúkról
- Tatárjáráról, Mohácsi csatáról, Nándorfehérvári diadalról, törökök kiûzérésrõl, Dózsa Györgyrõl, Mátyás királyról, Bocskairól, Bethelemrõl, Rákócziról stb, stb, stb, oldalakon keresztül sorolhatnám az érdekesebb és autentikusabb témákat.

Tényleg nem a zsidósággal van a bajom, tisztelem a kultúrájukat, szoktam kóser boltokban is vásárolni, de másokkal is történtek tragédiák ebben az országban, mások is voltak hõsök, mások is voltak áldozatok, róluk senki sem fog megemlékezni sok pénzbõl készült, egész estés mozifilmen keresztül.
nagykispeter
Jah,a könyv az irgalmatlan nagy baromság.Többször lebukott a fejem olvasás közben!Ha nem a zsidókrol szol biztos nem kap Nobel-díjjat még 10 ft-ért sem lehetett volna eladni.A film elsõ látásra jónak tünik remélem jóis nem csak az a fél perc amit kiragadtak belõlle!Megnizni majd megakarom aztán majd látjuk!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

csabawarchief
Ha jó, ha nem, megyek majd megnézem, mert magyar 😊

az meg hogy ingyen osztogatták szvsz elég nagy faszság volt.

ad1.: akinek kell ugyis megveszi, nem olyan eget rengetõ az ára.
ad2.: Ha tényleg olyan jó könyv elég belõle csak pár példány osztályonként, ugyis kézrõl kézre fog járkálni, akit meg nem érdekel az nem olvassa el. (Bár igen nagy faszságnak tartom elvi okokból tönkretenni egy irodalmi mûvet, akármit is gondol róla az illetõ. Én ha kapnék egyet, és nem kellene max továbbajándékoznám)

elég komolyan zaklathat a téma, ha állást foglalsz mellette, bár igaz amit mondasz....

de a politikusoknak az fontosabb hogy az országról kialakult képet valahogy javítsák, bár igen kis eséllyel teszik ezt meg, de mindenesetre elég szánalmas, hogy millió rókabõrt le akarnak szedni egy olyan író mûvérõl aki már rég nem él Magyarországon és egyáltalán semmi köze nincs ehhez a birka néphez.

atlagember
Hát ha olyan szar lesz a film is mint a könyv, akkor nagy lebõgés lesz belõle. Bár az a lényeg, hogy azt a kisebbséget sajnáltassa, vagy népszerûsítse, akiknek a zsebében a pénz van. Ezért lett a nóbeldíj is.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Erre inkább nem mondok semmit, mert törölve lenne antiszemitizmus miatt... úgyis mindenki tudja, mire gondolok.

Panzermeyer
Hát ez már tényleg a kétmilliomodik film, amit errõl csinálnak, de úgy látszik, hogy van rá kereslet. Bár a Schindler listájánál jobb filmet még ebben a témában nem láttam, azt nehéz überelni. De legalább a könyv jó lenne... mert azt mondjátok elég unalmas. Basszus, elszomorító 😞

mov ah,4ch int 21h end

nemcsakfeel
elõször teljesen egyetértek St.vel!
azért kell támogatni ezt a "remekmût", hogynehogy diszkriminálva legyen szegény ember..
értelmetlen költekezés

*hihi ** *

St
Kis politika: szégyen, hogy az állam 2 és fél milliárd forint támogatást folyósított a Sorstalanság c. film támogatására, közben:
- az utcán hajléktalanok fagynak meg
- életmentõ mûtétek maradnak el
- vidéki kisiskolások éheznek, mert az iskola pénzhiány miatt bezárta a menzát, stb, stb, stb...

Úgy tûnik a 'történelem' ápolása a jelen kor emberének a sorsánál is fontosabb... <#shakehead>
SoDI---
Különben az alapján, amit a Fókuszban mutattak belõle, mégse olyan szar film, mint amilyennek gondoltam, hogy lesz a végén.

Sõt! El kell ismernem, hogy kivételesen igények alkotásnak igérkezik.

Talán még azt is hajlandó leszek megbocsátani, hogy nem a gulágról szól, és hogy egy gyönyörû természetvédelmi területünket csúfították el a diszletekkel.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Ja tudom, ez az a könyv, amit a Nobel-díj után osztogattak valami középiskolában. Aztán volt belõle nagy botrány, mert már másnap a közeli erdõben találtak meg jó néhányat szétszaggatva, összetépve. Egyes példányok lapjai közé hatalmas mûgonddal még kutyapiszok is volt csomagolva 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tatyla
kár hogy már a trailerben elsütik a poént!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
TV -be lenyomott perces elõzetes nem tûnt rossznak, sõt,..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Taranov
errõl van szó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Uncsi már ez az egész holokauszt. Bizniszt csinálnak belõle. Nekem elég volt a történelemkönyvbõl. Miért nincs inkább újra való világ? <#idiota>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

én megmondom õszintén, h nem olvastam, és biztos vagyok benne, h ha Kertész Imre nem kapott volna érte Nobel-díjat meg ekkora hírverést, akkor tuti nem olvasták el volna ennyien. szal lehet h jó könyv meg minden, de akkor is divatmû - szerintem......

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bandew
Látom nyomjátok az észt rendesen...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dynamic
A II.vh-s zsidók hányattatásai témakör 1563. filmje.
Meg fórumot 😊

Bandee1987
joh, persze, vannak kivételek, de ugy általában az emberek nem nagyon szeretnek olvasni, max ujságot

2XP
Azért vannak kivételek, pl. Harry Potter...

Bandee1987
Nos, a filmet a hiradó szerint február 10-én a magyar filmszemlén mutatják.

Bandee1987
sztem nem divatmû, mert manapság olvasni sem divat...
Én azért kivnáncsi vagyok a filmre, bár a köny tényleg nem volt nagy szám...

divatmû.... ennyi....
szal 2X suxx....

a kis tizenéves picsák kattantak rá mer hallották hogy ezt tök fless elolvasni és akkor majd jó lesz mer kitágul a világnézeted meg egyébkéntis, már az összes barim olvasta....

St
olvastam a könyvet elég uncsi volt, nem fogott meg, sztem a film sem lesz jobb
Bandee1987
Nos, most volt egy ilyen "kis" elõzetes a Fókuszban errõl a filmrõl. Én már nagyon várom, remélem hamarosan lesz a mozikban is.

← ElőzőOldal 3 / 3