32
-
dez #32 És szerinted egy 6600GT 30W-ot fogyaszt alapjáraton, és 40-et full terhelésen? (Ennyivel több a 2db-os konfig összfogyasztás az 1db-oshoz képest.) -
GABOR16 #31 Mert ez az egész rendszer fogyasztása.
Nem a videókátyáké.
De ez oda is van írva: ("A teljes rendszer teljesítménye (W)") -
dez #30 többet (miért nem tudok editálni?) -
dez #29 OK, alapjáraton. Teljes terhelésen már 2-300W, amiből talán lehet 150W 2db 6600GT.
link - érdekes, hogy 2 kártya max. 40W-tal fogyaszt töttet, mint 1. -
dez #28 Ez különben is PCI-E, nem AGP. -
dez #27 Nem tuti... A 150W, meg a hasonló számok az egész gép összfogyasztását jelentik a tesztekben. Oda is van írva. -
#26 Fejlődünk gyerekek, fejlődünk.:) -
#25 De ő ezt általánosságban mondta
Én sem half lifeozok, meg ilyenek, de Pl a CoD UO, maxon a durvábbb részeknél szaggat rendesen
A szar NFSU2 is néhol beszaggat, és akkor még antialiassing, meg anizotrópszűrés, meg truform, meg ilyenek még sehol sincsenek
-
#24 Most érted mindenki ugy játszik a gépn ahogy akar és lehet hogy neki nem is teszenek az ilyen gamek.
Ha neki untig elég akor az ugy is van.
Nekem sem elég a 9600-asom le is cserélem mert csomot játszok. -
#23 Te most viccelsz ugye?
Egy Fx5600 az egy kalap szar
Van egy 9600XTm, és még azt sem nevezném közel sem untig elégnek, pedig HL2t meg Doom3at azt még csak fényképről láttam! -
#22 Most igy utólag belegondoltam ha tudnák ezt a megoldást továbbcsiszolni és nem kéne neki adott alaplap hanem mondjuk akármilyen PCI Expreszes alaplapba belemenne és valahogy levinnák a költésgeket és a fogyaztást egy ilyen VGA két darab X800XT-vel esetleg két 6800Ultrával.
[És ekkor logott a bilibe a kezem és felébredtem] -
RpPRO #21 Ha jol emlexem, az agp specifikacioja szerint tapcsati nelkul 75 w-ig kepes kiszolgalni videokartyakat. Ket 6600gt chip terheles alatt megeszik 150 w-ot, ez tuti. -
#20 Hát akkor kell a ráknak. -
dez #19 Kisebb helyet foglal, főleg, ha kettő kellett a szokásos Molexből. -
dez #18 Most mondom, hogy nemrég áttértek erre a 3x2-es típusra grafkártyáknál. -
Freddy TNT #17 Akkor áruld már el nekem is, mert én sem találom így elsőre csak nem az a kis fekete a jobb felső sarkában ? Bár azt kétlem. Nem szabványos tápcsati dugasz. -
Freddy TNT #16 NA és akkor két ilyen kártyát beletuszkolni 1 SLI-s alaplapba Az már 4 grafikus proci lenne.
Mindenesetre kezd az ügy 3DFX-re hasonlítani. A Voodoo 5500-on nem 4(vagy 5?)GPU-volt ? -
#15 1.Kell neki SLI alaplap
2.Gigabyte(!!!) SLI alaplap kell neki
Nem! technológiai okból, hanem a marketing miatt... -
#14 Hát az XGI is hasonlót csinált sima alaplapba de ki tudja majd kiderül. -
dez #13 Hát sokkal jobb lenne, ha nem kellene neki SLI alaplap. De elképzelhető, hogy mégis kell esetleg, mert a chipsetben is van valamiféle külön támogatás az SLI-hez. Nem biztos, hogy ezt ki lehet váltani valahogy, csak mert egy slotban van a két GPU. -
#12 Ja látom néd má a kis kaméleont. :) -
dez #11 Van rajta. Mostanában a jobb felső sarokban látható 3x2-es a divat. De kit érdekel? Lehet, hogy nem is kötelező használni (csak pl. olyan alaplappal, ami nem elég stabil tápot ad a kártyának alapból). -
#10 Ja és én nem látok rajta tápcsatit. -
#9 Ja útolag megjegyzem ez nem sikerült az XGI-nak. -
L3oN #8 a megadott kritériumok kivételével szted miért nem jo egy fx 5600?
-
#7 he? -
#6 Ez nagyon király ne alaplappal eggyütt adják.
Külön adják és óccsóért.
De tuti amilyen hülyék külön nem fogják adni vagy igen ,remélem ja. -
mEkLaU #5 Ezt miböl gondolod h egy fx 5600 untig elég?:))
Szoktál játszani?:) -
L3oN #4 Felesleges még ilyen kártyákba gondolkodni 2 eset kivételével. Grafikus emberkének illetve akik játékgépnek hivják a számitógépet és örömét lelik a half life 2-be. Amugy maximum egy gef fx 5600 untig elég -
#3 "Az eddig napvilágot látott információkból az sem derült ki, hogy vajon az SLI alaplapok mindegyike támogatja-e majd az új kártyát."
Ez egy sima PCI-Exp. kártya... miért kéne neki SLI-s alaplap... szimplán a kártyán csinálták meg az sli-t... LOL SG!!!!
amúgy ez már kb 1 hetes cikk -
WiLDoR #2 hát az ára szvsz valahol a 6800 ultra körül lesz, viszont ezesetben meg jobb vétel lesz :) -
#1 gondolom külön táp is kell neki :)