Kétprocesszoros grafikus kártyát dob piacra a Gigabyte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a videókátyáké.
De ez oda is van írva: ("A teljes rendszer teljesítménye (W)")
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
link - érdekes, hogy 2 kártya max. 40W-tal fogyaszt töttet, mint 1.
Én sem half lifeozok, meg ilyenek, de Pl a CoD UO, maxon a durvábbb részeknél szaggat rendesen
A szar NFSU2 is néhol beszaggat, és akkor még antialiassing, meg anizotrópszûrés, meg truform, meg ilyenek még sehol sincsenek
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha neki untig elég akor az ugy is van.
Nekem sem elég a 9600-asom le is cserélem mert csomot játszok.
Next PC upgrade: 2022
Egy Fx5600 az egy kalap szar
Van egy 9600XTm, és még azt sem nevezném közel sem untig elégnek, pedig HL2t meg Doom3at azt még csak fényképrõl láttam!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
<És ekkor logott a bilibe a kezem és felébredtem>És ekkor logott a bilibe a kezem és felébredtem>
Mindenesetre kezd az ügy 3DFX-re hasonlítani. A Voodoo 5500-on nem 4(vagy 5?)GPU-volt ?
2.Gigabyte(!!!) SLI alaplap kell neki
Nem! technológiai okból, hanem a marketing miatt...
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Külön adják és óccsóért.
De tuti amilyen hülyék külön nem fogják adni vagy igen ,remélem ja.
Szoktál játszani?:)
Ez egy sima PCI-Exp. kártya... miért kéne neki SLI-s alaplap... szimplán a kártyán csinálták meg az sli-t... LOL SG!!!!
amúgy ez már kb 1 hetes cikk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.