31
Samsung VP-D105i-ről DVD-re
  • Zoli007
    És mégis elárulnád, mik ezek a képek? Ez nem a M.V.p!
  • Csacskakata
  • Csacskakata
    hú de kicsike lett.

Na akkor nagyobban is. :)

• Csacskakata

bocsika, csak ezt ki próbálom :)))
  • Csacskakata
    Sziasztok!

Nekem is egy samsung VP-D105i tipusu kamerám van, azaz, hogy egy ismerősömé. Sajnos a kézikönyve már nincs meg, igy anélkül próbáltam okoskodni, több kevesebb sikerrel. Az ulead programmal amit a kamerához adtak sikerült a számitógépre felvinnem a cuccot, de sajnos csak hang nélkül.
    Lemezre pedig már ki sem tudtam irni olyan formátumban, hogy az lejátszható legyen asztali dvd lejátszón.
    Tudna nekem valaki segiteni, hogy milyen programmal kellene a gépre vinni, aztán kiirni dvd-re?
    Meg érdekelne az is, hogy a progik honnan tölthetők le.
    Nagyon megköszönném ha a választ ide kapnám:
    [email protected]

Üdv mindenkinek
  • Fülüke
    törölt hozzászólás
  • mdv
    DV processzor csere a kameraban mennyire melos dolog es hol tudok ilyet venni?
  • zero_cool51
    a minőség milyen? és mekkora kép kell? a 0,8 megapixeles milyen képet ad?
  • izb
    Strengths: Easy to use and good picture and sound quality for the price.
    Weaknesses: The capture drive is INCOMPATIBLE with Windows XP!! You are totally unable to use ANY computer video editing.
    Summary: I would not recommend this product to anyone until they release an updated driver! If you don't plan on editing your videos then there are camcoders that are non-digital and cheaper that delever comparable performance.
  • akos
    Hello,

valaki tud segíteni? Az alább említett samsung kameráról szeretném a gépre másolni az elkészített filmet, de az ulead sem ismeri fel és a win xp sem. Usb rádugva, de nincs kommunikáció a kamera és a szgép között...
    Kell valamit állítani a kamerán? Vagy mit kell rajta megnyomni, hogy működjön a dolog...??

[Láma]
  • izb
    Itt egy link
    Samsung
  • akos
    Köszönöm a segitséget. Asszem boldogulni fogok vele.
    A minőség meg a többi nem túlzottan lényeges... többnyire csak hülyéskedni fogunk vele. Első alkalommal bőven megteszi ez is.
    Htx.
  • izb
    Gakorlatilag ez egy ritka szar felbontásu kamera,de nem ez a lényeg.
    680K pixels a max pixel szám,ami a mai világban minden csak nem elégséges.
    MPEG Movie Mode-ba nyomja a felvételt.

Ezek a kimeneti megoldások vannak rajta
    S-Video • Composite (Video) • Audio (RCA) • FireWire / DV / i.Link • USB
    Tehát tény és való működnek USB felületen.Tehát nem kell külön Firewire kártya.
    Ha rákapcsolod a gépre,akkor a hozzá kapot USB kábelt használd.
    Ha igy teszel,akkor a Movie Factory remélhetőleg rögtön felismeri.
  • akos
    Mint mondottam volt, sosem használtam ilyen kamerát. Semmit sem tudok a működéséről, elvéről. Úgyhogy kéretik a fejem nem leharapni. Htx.
  • akos
    Ha minden igaz: Samsung SC-D23
  • izb
    fockjuuuuuuuu
    milyen hülye kérdés ez,és az a para hogy ez a számítógépbe való bevitelnél szart sem ér.
    nem aza lényeg,hogy mibe tömörít,hanem az,hogy mikor viszed be a gépbe akkor mibe nyomja...
    Ne csináld ember kell a tipus szám...
    nem érdekel a kiscsaj
  • akos
    Sajnos nem tudok pontosat... próbáltam kifaggatni a kiccsajt, aki hozza majd, de nem találta meg rajta. Gyanitom, hogy tégebbi tipus lehet. De konkrét tipusszám hiányában én is csak vaktában tapogatózom.

Maga a samsung dv milyen formátumba rögzit? Vob? Dat? Dv avi? ...?
  • izb
    Fierwire max.bár lehet usb is működik a dolog.
    írje egy pontos tipus számot ebből a kamera csodából.
  • akos
    Sima usb porton keresztül működik az adatcsere? Gondolom olyan usb kell neki, amivel a digitális fényképező is csatlakozik.
  • izb
    Ajánlom neked a Unlead Movie Factory nevü programot.Minden egyben.
    Ebből jöhet a 3.5-ás vagy a 4-es is.
    Mindkettő kielégítő szolgáltatást nyújt.
  • akos
    Sziasztok,

kéne egy kis segitség. A héten nálam lesz egy Samsung mini dv - a pontos tipusát nem tudom sajnos. Eleddig nem használtam még dv kamerát. Milyen program kell, hogy az elkészitett filmeket a számitógépen vissza tudjam nézni? Milyen formátumban menti el a kamera a készitett felvételeket? Avi? Mpeg? Le lehet-e tölteni a szükséges programokat? Pls... minden info kéne, hogy ne akkor kezdjek tökölni vele, amikor már itt lesz a gép.

Htx.
  • forumk
    Ok. A VirtualDub-ot sikerült letöltenem, de hol találom a DVIO progit?

A kameráról a DVIO progival egyszerűen bemásolom a gépre az anyagot (milyen formátumba), utána meg a VirtualDub-al megszerkesztem? Milyen formátumba mentsem ki hogy asztali DVD lejátszón viszanézhető legyen?
  • Veno
    Én a dvdsanta nevü progit használnám, csak kellene a fullos változata vagy a 3.45-höz crack? Tud valaki segíteni?
  • FREAK
    Cyberlink Power Producer 2 Gold - nekem bejött így elsőre, ha gyorsan akar az ember archiválni, arra jó

amúgy meg Adobe Premiere vagy Sony Vegas
  • clio1616v
    már írtam DVIO utánna virtual dub
  • forumk
    Rendben! De akkor szerintetek mit rontok el? Ulead VideoStudio-t használok. Ezt adták a kamerához! Tudtok valami jobb programot ajánlani, és a beállításaban segíteni. Segítségeteket köszönöm!
  • janler
    Ami a monitoron csúnyának látszik, az DVD-re kiírva a TV képernyőjén szebb lesz. Vagy pedig túlzottan tömörítve lett átvéve a kameráról(ha nagyon kockás a kép).
  • Angyisz
    A progival van baj amivel átkonvertálod, nekem is samsung DV-m van és minden gond nélkül nyomom DVD-re a cuccot.
  • clio1616v
    használj minél kevesebb kódeket különben összeakadnak. Javaslom a DVIO progi használatát azután pedig a mainconcept termékeket...
  • nemcsakfeel
    jó formátumban veszed át?
    milyen proigival? elvileg a DV nek pont a minőségveszteségmentesség a lényege digitális formában..
  • forumk
    Sziasztok!

Van egy Samsung VP-D105i MiniDV kamerám. Az a problémám hogyha felveszek vele valamit, akkor TV-vel összekötve és visszanézve tökéletes eredményt kapok. De ha IEEE 1394-es csatlakozón keresztül átviszem a gépre akkor a kép szétesett (kockás) és elmosódott lesz. Hogy tudom megoldani hogy DVD minőséget kapjak, és DVD-re kiírjam? Milyen programot javasoltok?

Segítségeteket köszönöm!