1663
-
Haney15 #1423 Valaki tudna segíteni? felraktam a pirates of the caribbean játékot és mikor indítom hibát jelez az ENGINE.exe fájl.
Küldje már el valaki azt a fájlt a [email protected].
-
Robyeee #1422 Hy!Amikor az a feladat,hogy legyőzzem a kalózvezért,az hogy kell megcsinálni?Mert nincs élete,és indíg megöl.9es szinten vagyok,fejlődjek még? -
#1421 Köszi a választ, akkor asszem a Holland nemzet hamar az ellenségem lesz :) -
Tiati #1420 A kalózoknak kicsi és közepes hajóik vannak,
a lényeg a gyorsaságon van.
Amikor találkozol a testvéreddel a lakatlan sziget barlangjában,
utána el kell menni a kalózsziget kocsmájába, ott azt a
feladatot adják, hogy nyírd ki az egyik kalózt, aki a
kalózsziget öblében van.
A hajó neve alapján megtalálod.
A kocsmába való belépés előtt mentsd ki a játékhelyzetet.
Ugyanis véletlenszerű, hogy milyen hajója lesz a kalóznak.
Az ő hajóját megszerezheted, az a legjobb kalózhajó, amit
meg lehet szerezni.
1. osztályú hajót csak angolok, franciák, hollandok használnak.
Csak tőlük szerezhetsz.
Amikor kardharcban le kell győznöd a kalózszigeten a kalózvezért,
utána ugyis minden ország az ellenséged lesz.
Tehát a hajócsatákban tőlük szerezhetsz jó hajókat.
-
#1419 Nem rosz a játék, de nekem eddig valahogy picit jobban bejött az előző része a PotC. Picit tartalmasabbnak tűnt ettől, de azért ez is jó.
Eddig csak kalozokat támadtam meg, a többi nemzettel kiválló a kapcsolatom. Sajna kalozokból nem igazán akar jó hajó jönni ellem, a legjobb hajó nagy ritkán egy-egy Korvet. Mikor lesz már végre a kalozoknak is jobb hajója? Más nemzetet még nem szivesen támadnék meg, venni sem akarok hajót (venni túl drága), de így meg nem tudok jobb hajót szerezni, és ezeket meg már tucatjával szerzem és adom el (csak nem sokat érnek).
Az angolokkal kezdtem, a kormányzói küldikből is sokat megcsináltam és már Sorhajó kapitányi rangom van.
Szóval hogy tudok jobb hajót zsákmányolni? -
kismike #1418 Üdv!
Én ezt nemértem, mind a 2 féleképp feltelepítettem a játékot (super MOD-dal, meg 1.5 pacht-al is, külön külön persze), de még igy is percenként kilép a játékból....pedig aztirták az 1.5 szűri ezt a hibát... -
kancsar attila #1417 helló a Tortuga Two Treasure játékhoz nem tud valaki magyarítást? -
Tiati #1416 Az AKELLA új kalózos játéka a CAPTAIN BLOOD
szeptemberben jelenik meg. -
Dzsotin #1415 A játékhoz DirectX 9.0c ajánlott.
Valami elállította nálad, vagy hibásan lett valami feltelepítve.
Sokféle DirectX 9.0c van, telepítsd fel azt ami a játék lemezén van,
vagy egy újabbat.
Ha nem segít, telepítsd fel megint az XP-t, aztán a játékot,
a DirectX 9.0c programot és semmi mást.
Akkor jónak kell lennie. -
Dzsotin #1414 Ilyen ez... -
#1413 Üdv srácok! :) A héten újratelepítettem a windowst, és gondoltam teszek egy próbát a játékkal újra... Az volt a problémáűm, hogy csak és kizárólag dx8 módban ( arról sincs fogalmam, hogy hol és mi állítja át ) hajlandó futni... És ezt egyből a telepítés után. Pedig 100%, hogy ez nem volt mindig így, mert már akkor is feltűnt volna, hogy a PotC sokkal szebb... Egyébként semmi nem indokolja ezt! ( C2DE6600, 2GBDDR2Corsair@800Mhz, nV7800GTX )
Az elején, amikor kék háttéren kiír egy rakás szöveget, már ott dx8 -at inicializál... Ezen semmilyen verziójú patch nem képes változtatni...
Íme a szöveg:
Scanning modules\
Loading modules...
Loaded 0
Reset...
Initializing CORE...
Creating atoms space: 128
done
initializing complete
Initializing DirectX 8
Techniques: 20 shaders compiled.
Techniques: 211 techniques compiled.
Techniques: compiled by 127543748 ticks.
Can't load texture resource\textures\BATTLE_INTERFACE\PROGRESSBAR.TGA.tx
Using FMOD 00040406
Sound inited ok !!!
FMOD: Speaker mode STEREO
Set master volume
Intel CPU: Yes, SSE: On, HyperThreading: Off
Can't load texture resource\textures\MAINMENU\ENGLISH\AOPENGLOGOBOARD.TGA.tx
Release d3d8
Undefined error
Release d3d
Undefined error
Unloading
System exit and cleanup:
Mem state: User memory: 0 MSSystem: 0 Blocks: 0
-
#1412 Hogy egész pontos legyek. ezekkel a plusz kéeségekkel (eszes, okos, bölcs). Az egyik lépésnél kapok 1 szakértelmet és 0 képességet, a másik lépésnél meg 2 szakértelmet és 1 képességet és ez ismétlődik. Ez ugye két szint alatt 3 szakértelem és 1 képesség, én meg a számításom szerint kellene kapni 2 szintlépésre 6 szakértelmet és 2 képessét ez pont a duplája. -
#1411 Van egy érdekes dolog, ami szerint bug.
Szóval feltettem a Super mod-ot (a 780MB-ost), hozzá a magyarítást.
Elkezdtem a játékot és beválaszottam rögtön az Eszes, majd az Okost, majd a Bölcset a képességeknél. Az Okosnál már szintlépésnél +1 szakértelem pont járna. A gond az, hogy ezzel ellenben a legtöbb szintlépésnél még csak 2 szakértelm pontot sem kapok (van úgy, hogy egyet) és van úgy, hogy nem kapok képesség pontot.
Én azt hittem, hogy minden szintlépésnél így 3 szakértelem pont jönne és 1 képesség pont, de ugye nem ez van nálam. Szóval ez bug, vagy tényleg ilyen a játék? (A korábbi PotC nem ilyen volt, ott stabilan jött a 2 szakértelm és az 1 képesség pont). -
Kalózkapitány #1410 A főhős a kupiba menet, egy régi kalózos dalocskát dúdolgat :
A franc se fog itten, kaszabolni ingyen.
Tele a tököm, rögtön belököm,
lesz itt nagy öröm, mégpedig a köbön... -
Tiati #1409 10 - 20 % között kapnak fejenként a tisztek a
tapasztalati pontból.
Vegyél fel 1 tisztet, aztán beszélgess egy polgárral,
akinek felkiáltójel van a feje fölött és akkor
nézd meg mennyi tapasztalati pontot kap. -
#1408 Érdekes...
Ha csajjal kezdem a játékot, akkor a kupiba nem lehet elmenni szobára. Pedig el lehetett volna képzelni egy leszbi menetet...
Mondjuk egyébként nem érdekes, mert durván csít szagú a dolog. -
#1407 A tapasztalati pontok esetében az épp velem levő tisztek azonos arányban részesülnek a pontokból? (Gondolom az ustaként velem hajozók semmit nem kanak?) -
Dzsotin #1406 SUPER MOD :
1. 1.41 verziójú játék feltelepítése.
2. Super Mod telepítése.
3. Super Mod 1 - 5 update bemásolása.
4. a hozzávaló magyarítás bemásolása.
SUPER módosítású magyarítás:
1. 1.41 verziójú játék feltelepítése.
2. 1.5 patch telepítése.
3. 1.5 NO CD bemásolása.
4. a szuper módosítású magyarítás bemásolása. -
Tiati #1405 A Super Mod-dal sokkal jobb a játék.
A dzsungeleken át a hátsó kapun is be lehet jutni a városokba,
ahhoz a sziget másik oldalán kell partraszállni.
Az ellenséges városokban hasznos, mert akkor a város erődje nem lövi a
hajót, így nem sérülhet meg.
A szuper módosítású magyarítás a dzsungelekben való mászkáláson kívül
minden mást tud. AZ egy MINI SUPER MOD, csak 3 MB összesen.
A Super MOD 780 MB, az a dzsungelek miatt olyan nagy méretű.
A Super MOD mindent tartalmaz, nem kell hozzá patch és NO CD sem.
A 3. update tartalmazza az 1.5 patch-et.
-
#1404 Bocsi értem.
A szuper modosítású magyarításhoz kell az 1.5 patch a Super Mod-hoz nem, mert abba benne van. Gondolom az 1.5 NOCD mindkettőhöz jó?
Azért az eredeti kérdésem még áll Melyik verziót érdemes elsőre végig vinni? Én a Super MOD-ra szavaznék, de azért várom a segítségetek. -
#1403 Sziasztok a minap játszottam végig a Pirates of the Caribbean-t, amjd a Sid Meier~ Pirates-t. Erről a játékról még csak nem is hallottam.
Lényeg, hogy sikerült megszereznem. Ahogy látom készült hozzá már szuper mod meg magyarítás. A kérdésem az, hogy elsőre Mod-dal, vagy anélkül érdemes-e nekiugrani.
Ha jól látom, ez a PotC folytatása? Nagyon örülnék neki, mert (bár szégyen leírni), de nekem jobban bejött mint a C64-es nagy klasszikus remakje azaz a SM féle Pirates.
(Közben szedegetem is le a MOD-ot, meg ami kell).
És még egy kérdés, ha szabad:
Azalap 1.41-es játékra előbb tegyem fel az 1.5 EU patchet és csak utánna a Super mod-ot meg az 5 updatete és aztán a superr MOd-hoz való magyarítást, vagy nem kell az 1.5 patch-et felraknom ezek előtt?
Ja és mindig az 1.5 NOCD-s crack kell, hozzá, ha nem akarom betenni a lemezt? -
#1402 most már tuti az en gepem szar... igy se megy:) -
#1401 thnx:) Holnap ezt is kiprobaljuk -
furfang #1400 1. Telepítés 1.41
2. Telepít 1.5 patch
3. NO CD 1.5 bemásolása
leszed
4. szuper módosítású magyarítás bemásolása
5. lehet örülni a játékélménynek... :) -
#1399 Ha szuper modositasu magyaritast csinalok mayarula kissebbet ako a starforce magyaráz... -
#1398 köszi szépen holnap nekiugrom megint :) -
Dzsotin #1397 Van egy szuper módosítású magyarítás, az 0,3 MB, az
ahhoz nem kell feltelepíteni a Super Mod-ot,
780 MB helyett csak 2,7 MB (0,3 + 1,1 + 0,8 + 0,5).
Az minden lényegeset tartalmaz a Super Mod-ból, csak
a dzsungelekben nem lehet mászkálni (az sok száz MB).
szuper módosítású magyarítás
A Super MOD magyarítást és a Szuper módosítású magyarítást nem
szabad összekeverni !!! -
Dzsotin #1396 1. A "Program Files" mappából ajánlott kitörölni a játék korábbi
verzióját, hogy nyoma se maradjon.
2. 1.41 verzió telepítése
3. Super Mod telepítése.
4. a játék kipróbálása, ha megy, akkor
5. az 1-5 update bemásolása
6. a játék elindítása, ha jól megy, akkor
7. a Super Mod magyarítás bemásolása
8. játék... :)
Super Mod magyarítás -
#1395 1.41 bol mar letöltöttem ket verzsont a super modot meg ujra, meost leszedem az updateket
-
GeflerNolter #1394 Na ez télleg Yeah :D
Ő igen... amúgy még annyi max, hogy letöltögeted az összes cuccot hozzá újra, hátha hiba csúszott a letöltésbe. -
#1393 na ez telepatikus volt:) -
#1392 N ade azért mégeccer utoljára: Felrakom az 1.41-et, utána a Supermodot, utánna az updateket bemasolgatom, utána a magyaritas és elvileg futnia kén enem? -
GeflerNolter #1391 Még leirom, hogy én hogy csináltam hátha...
Alapgame telepitése...
SuperMod telepitése...
Egyenként 1-5ig az update-k kicsomagolása (és felülirása)...
Magyarositás beillesztése...
Mellesleg ha másolt, akkor sincs para sztem, mert nem kell crackeket beilleszteni, mert eleve az inditó exéjét kiüti a supermód. Legalábbis szerintem... ergó, ha másolt akkor ne rakj be semmi cracket. -
#1390 Kiprobaltam igyis, ugyis, de nem megy :'( feladom, pedig nagyon jo kis jateknak tünik, sajnalgatom... :) -
GeflerNolter #1389 Ambrosia: Én két magyarositást találtam a Super Modhoz... érdekes de amit itt mindenki reklámoz weboldalon (huntuti ha jól tudom) két kicsit eltérő méretű magyarositás van fenn. Én az egyikkel szenvedtem végig, és nekem sem ment, ugyanúgy engine porblémák voltak. De letöltöttem és megpróbáltam a 357KB-os (rarfile mérete) magyarositást és azzal ment! Szerintem megér egy próbát, hogy te is ezzel próbálkozz, nekem ezzel vált be. Asszem ez volt a linkje: http://huntuti.extra.hu/3/aop_supermod_magyaritas.rar (nem biztos)
U.i.: Mellesleg feltűnt, hogy a két fajta magyarositás két fajta néven is fut mégpedig:
-aop_supermod_magyaritas.rar (és szerintem ez a jó)
illetve
-aop_magyaritas_szuperverzio.rar -
#1388 Picsbe valaki nem tudja, mifaszért szivozik az engine exe???? MEgcsinaltam minden ugy ahog yle van irva, help mán -
GeflerNolter #1387 Tiati: Kiderült, mindent jól csináltam, csak rájöttem hogy két fajta magyarosítás van fent a neten a supermodhoz. Végig az egyikkel próbálkoztam, majd a másikat is letöltöttem azzal is felinstaláltam, és azzal azóta is hibátlanul fut! Szerintem ez lehet a baj valószínű másnál is. -
#1386 patch
-
#1385 Nincs ötletetek h a játék indításakor az ENGINE.exe mért ír mindig hibát. Elkezd betölteni meg minden aztán kidob:( -
Tiati #1384 Az alap Super Mod az 1.41 verzióhoz készült.
Az 5 frissítésből a 4. és 5. készült az 1.5 verzióhoz.