631
-
zamballa82 #631 Nekem is lenne egy nagy kérdésem.
http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-n98toc-1gh/
és
http://www.asus.hu/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN9800GTDI1GD3/
SLI be össze rakhatom?
Úgy néz hogy nálam találkozik a két vga és nem tudom hogy működik 100 ban az SLI.
HELP!!! -
zamballa82 #630 Sajnos nem tudom hol lehet ezt kikapcsolni.
De pl. : az alaplapi vga lehet hogy az próbálja átvetni a játék kezelését.
Akkor azt kellene kikapcsolni BIOS ban.
Egy próbát megér. -
Re4zOon #629 Bocsi, hogy rossz helyen kérdezősködök, de lenne egy kérdésem. Hogy a fenébe lehet kikapcsolni az energiagazdálkodást?
Kezdd idegesíteni, hogy cod4be 35-50 fps-en megy, pedig vinnie kéne lazán többet. GTX 460 Hawk-om van, ami előtte volt Ati 4670 és az vitt 100at simán. Rohadtul idegesítő, hogy nem engedi a kártyában lévő állatot szabadon...
Valaki tud valami megoldást? -
#628 Crysis very high-on 1680-ban??? Azt azért megnézném ezzel a kártyával.:)
-
#627 Hi, bocs hogy ide írok, de a sima 9series fórumba senki sem írt vissza és igaz, hogy csak egy sima 9600GT-m van, de pls help.
Eddig minden ment very highon 1680 felbontáson, de egy idő óta szaggat minden, NFS PS, Crysis stb... Már volt rendszer újrarakás, de ez most mi? Gixer van a kariban vagy a prociban? Köszi -
#626 Megnyilhat vagy eltünhet az nvidia sli -
AlexCross #625 Egy nFroce, mint olyan nem kell külön egyébként? Vagy azt tartalmazza a forceware, csak még viccből kirakták külön is az Nvidia oldalára?
És honnan tudom, hogy Sli-be mennek? A játékok, ugyanúgy teljesítenek, mint egy kártyával.
Van olyan játék, amin észrevehető lesz a különbség? Vagy van bármilyen program, direkt, az SLI-be kötött kártyákhoz?
-
AlexCross #624 csak azért alkottam ezt a kifejezést, mert világossá akartam tenni, hogy nem három, esetleg négy kártya összefogásával van gondom. -
#623 mi az a Dual SLI ? :D
semmi software nem kell plusszba.elég az a driver ami fenn a gépeden...berakod a másik VGA-t aztén elinditod a gépet és automatikusan felismeri... -
AlexCross #622 sziasztok!
az lenne a nagy kérdés, hogy egyáltalán hogyan fog hozzá az ember a dual sli telepítéshez? főleg a software oldala érdekelne.
- valami gyik lehetne itt is. -
syluccy #621 Ja...8800GTS 320 van benne. -
syluccy #620 Sziasztok, remélem nem baj, hogy itt kérdezem ezt.
Crossire-ös alaplapba baj, ha Nvidiat tesz az ember?
Eddig P5B lapom volt, viszont gariztatás után nem lehetett megjavítani, így P5K-ra cseréltettem. Viszont mióta összeraktam valahogy nem a régi.
Crysis szaggat, mint szemét :(
Még NFS Pro Street is. -
#619 forint/fps-be tutti nem jó az arány itt -
alex9292 #618 http://en.expreview.com/?p=133 -
#617 3 x 8800ULTRA -
#616 azért kiváncsi vagyok h azt a tripla SLI hidat mihez adják?!
talán az Ultrához is -
#615 "de az 1 és a 3 közt eléggé"
Ez igy igaz. De azt sem szabad elfelejteni hogy ez mekkora beruhazas amellett hogy a 3 kartyas SLI csak a felso kategorias kartyakat tamogat.
Bar az teny , hogy en is elfogadnak egy ilyet ... az asszony biztos orulne ha meglatna az aram szamlat
CRYSIS-nal lathato hogy nincs korrekt modon optimalizalva a jatek. -
#614 Nem jók. Gyönyörűek! :) De jó is vóna... :P -
#613 szerintem meg számit a 3 kártya
igaz a 2 kártyás SLI és a 2kártyás SLI közt nem sok a különbség
de az 1 és a 3 közt eléggé
-
#612 -
#611 jók ezeke a képek :)
főleg ez tetszik :
-
#610 igen, akkor itt mehetnek el a crysis készítői a picsába! sikerrel bebizonyították, hogy nem tudnak abszolút optimalizálni. Amikor én játszottam vele, mondjuk én is furcsáltam, hogy a konfigomon nem megy maxon, de mondom, ok, egy sli tökéletesen megoldja a problémát! De nem! A Crysis egy óriási szar, játékélmény nuku, ráadásul a híres grafika sem élvezhető ha játszani is akarunk, mivel a far cry szintje alá kell butítani! -
SzocsA #609 NVIDIA tripla SLI rendszer - félmilliós videókártya alatt sem pörög a Crysis -
#608 azért 3 ultrával már nagyon szépen elmegy a crysis fullon :) -
SzocsA #607 egy ilyennel fullon nem fut el a CRYSIS hehe hiába raksz be 3om ultrát max 10 FPSed lesz fullon! -
#606 elég durva kábelozás megy ottan :D -
#605 Szerintem azért, hogy a tápkábelek ne húzzák le a kártyák végét, hogy ne görbüljenek, ne feszüljenek. -
#604 nem vágom minek van ott az a kötegelő? -
#603 micsoda?!
asszony tekerné a biciklit itt mellettem :DDD -
Mokus1 #602 3 Ultra te jó ég:D Kiváncsi lennék azzal milyen játszani:D persze mellé egy QX9650:D meg 16giga ddr2:D -
#601 Az biztos! :)
Viszont áramot inkább a szomszédtól kérnék hozzá! xD -
egy ilyen jó lenne :) -
#599 Hibrid SLI -
D00M #598 Hello!
SLI-be kötött VGA-knál a control panelben a manage 3d settingsben van egy olyan, hogy SLI Performance mode, itt van 3 lehetőség, Single-GPU, force split frame rendereing illetve alternate frame rendereing 1 meg alternate frame rendereing 2. Ezek közül a default a Single-GPU, ha mást állítok be pl force split frame rendering tudok teljesítménybeli javulást elérni avagy csak bajt csinálnék? Illetve tök midnegy mit állítok, a legújabb 169.21 nvdriver van fennt ofkorsz.
Üdv.: D00M -
#597 Nos, én biztos, hogy a 2x7900gto mellett döntenék, mivel sokkal gyorsabb lenne, mint a 2x8600gts! az utóbbi csak annyival több, hogy dx10, de ez nem mérvadó, mivel az a kártya kevés ahhoz, hogy élvezd a dx10-et, még akkor is, ha kettő van belőle! -
#596 Sziasztok.
Lenne 1 nagy kérdésem. Lenne nekem 1 7900gto msi karim egy m2n32-sli delux lapban egy 5600+ procival 2gb rammal.
A kérdésem az lenne hogy megérné e esetleg még 1 7900gto mellé, vagy adjam el és vegyek 2 8600gts vga-t és azt sli-zzem? Mekkora teljesítmény többletet kapnék az eggyikkel és mekkorát a másikkal? Esetleg ha 3dmark06 pontokkal le lehetne ezt irni hogy mire számítsak az jó lenne
Mennyire használják a programok az sli-t?
-
#595 Nem sok értelme lenne a tuningnak.
A ph-n az egyik gyerek az Ati 9600XT-jére akart valami ultrabrutál hűtést venni, hogy tuningolhassa. :D
-
Inquisitor #594 Nem akarok rosszmájú lenni, de egy aslókategóriás kártyát minek húzni?
Egyébként mondjuk Riva Tuner, ATI Tool, de van még sok más program ... -
#593 Tudom hogy nem olyan topik^^ de valaki tudna segíteni? Egy nvidia 8500 GT PCI express 512mb-os videokarim van és az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom felhúzni? -
Maxx #592 nem, csak felmetem az nvidia honlapjára:)