Téli szünet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszkikóla rulZ
football without ultras is nothing
aztán kész
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Téli szünet...pffff😊
Bazinga!
bnõm kezd meghülyülni
szilveszter után 1 héttel német nyelvvizsga
meg még nem rendezett senki semmilyen bulit szilveszterre
na, jó lesz...
War. War never changes.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
tesóm is mondta ne igyak szar tablettás szennyt, inkább háznál vegyek bort. 😊
hát nem az hogy "jaj ma úgy bebaszok mint állat!"
ilyet csak nagy hülyeségböl mondok, nálunk sem az lesz hogy bejön mindenki azt egyböl döntés, ki birja tovább, kultúrált ital fogyasztás lesz, sokan isznak fos tablettás-kannást, hát mondom ide azért olyat be ne hozzanak, inkább vmi igényesebbet. sörözés az jó dolog a barátokkal, mi is néha kimegyünk a helyi pub-ba azt leülünk és jókat beszélgetünk. 😊
Amúgy én pl. nagy híve vagyok a kultúrált sörözésnek, alkoholfogyasztásnak. (De a berugás sem rossz 😊 )
Pl. ma évzárásként haverokkal a szünet örömére megittunk a suli után 1-1 doboz borsodit.
1.o.fön.
2.magyar
3.tesi
osztályfõnökin meg magyaron a tróját nézzük.
De szilveszterre van két lehetõség is hogy hova menjek
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
kétlem. bár 17 évesen még nem voltam ilyen piás, hogy 1lityó whiskey a minimum. mostanság szoktam ilyeneket kapni, de kapni, és nem megkövetelem. a fene az alkoholista ifjuságba. <#idiota>#idiota>
shit happens
most muszály rontanod a hangulatot?<#duhos2>#duhos2>
én ma épp a holnapi "omlás" miatt nem megyek sehova 😄
"azt legközelebb ti is jöttök 😉"
Szavadon leszel fogva 😄 (amúgy köszi😊)
mien mmorpg-t tolsz most?
on