162
Hát elkezdődött...
-
Chaos Mad #81 na látod az lehet :) -
#80 Márka Szőlllllő forevör!
"kevés" sört ittatok!:) -
Chaos Mad #79 hát ez hosszú lenne :D
röviden ennyi: galériám :DDDD
amugy összejöttem a csajjal akit kinéztem magamnak, és ezt kivántam a Mit kivánnál? topikban is. szal tök király!
-
#78 mesélj :D -
Chaos Mad #77 áh.. vége a bulinak, óriási volt, jo téli szünet kezdés :D -
#76 petárda+rakéta RulZ! -
#75 petárdaával meg karácsonnyal meg rohadt sok szabad idővel szuper jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#74 ezt már megtudtuk a #2-ből is!:)))) -
#73 na végre, szünet! bár szét fogom unni az agyamat a haverok nélkül, de biztos jo lesz:-) -
#72 nekem ép eben a pilanatban kezdődött és több lecc mint 2 hét !! :DDDD -
#71 igaz
vizsgaidőszak rulz. -
#70 Na nekem mától van szünet és már meg is ünnepeltük pár petárda robanással -
#69 2 hét hawaii yeah !! -
#68 A maradék 5% a stréber! -
#67 na mától már tényleg^^ jee -
#66 Ja de 1 van. Számvitelből...de abból évfolyam 95%nak van :)) -
#65 nálunk aláírás + vizsga van.. aláírás évközi zh-k, beadandó feladatok.. ha megvannak akkor kapsz aláírást és mehetsz vizsgázni.
ha nem kaptad meg az aláírást akkor nem mehetsz vizsgázni..
na és ezt lehet pótolni vizsgaidőszak első két hetében :( -
Chaos Mad #64 -
#63 meg amugyis mijarák az az alpót? -
#62 Ne köcsögözz kisfiam. És nem vagyok stréber, csak főiskolára járok. De ugylátom ez a hozzád hasonló iqfájtereknek derogál. -
Dr DeViLKiNG #61 jah, egyetem suxx... én már csütörtökön megkezdtem a bulizást... aztán hamar rájöttem, hogy haza kéne jönni, mert köv nap zht írok, és még tanulni is kellene rá :DD -
skristof #60 képzelem micsoda bigéket hoznak majd
viszkikóla rulZ -
#59 még holnap suli rövidített órákkal meg karácsnyi műsor 6x előadással meg ajándékozással :)
aztán kész -
#58 éjjen téliszünet ! ! :D -
#57 nincs alpótod? Stréber köcsög!
-
#56 EZ volt a jó a középiskolában. Tudtam örülni a szüneteknek. Most dolgozhatok itthon (szakdolgozat)+ dolgozhatok a munkahelyemen. SUXX -
#55 Téli szünet? Az luxus...nekünk vizsgaiődőszak. Két ünnep közt 2 vizsga, jan 3án ismét vizsga, aztán január folyamán még legalább 4.
Téli szünet...pffff:) -
Braveheart #54 nekem is lesz suli... ráadásul 6 óra, igaz rövidítettek de attól még tanulunk...
bnőm kezd meghülyülni
szilveszter után 1 héttel német nyelvvizsga
meg még nem rendezett senki semmilyen bulit szilveszterre
na, jó lesz... -
#53 nekem is lenne még holnap suli, de inkább megyek bécsbe haverokkal. -
#52 Nekem meg nem kezdődött el, mégis unom magam :) -
#51 Nemtom, még csak pár órája kezdődött el a szünet, de már halálra unom magam :) -
Chaos Mad #50 :) -
#49 Ez már részletkérdés :) -
flashX #48 nyekem izs be kejj mennyem holnyap -
#47 hát az jó lett volna :/ -
#46 tök mind1...be kell menni és kész!:)) -
#45 itt nem is az számit. Itt az óraszám számít, ÉS NEM a napok száma... -
#44 Mert az nem számít külön napnak, csak ha 3 óra meg van tartva :-/ -
Chaos Mad #43 igen, pontosan.
tesóm is mondta ne igyak szar tablettás szennyt, inkább háznál vegyek bort. :) -
#42 amúgy nem fogok semmit sem csinálni a szünet alatt...itthon leszek,pihenek,tanulok(abból nem lesz semmi),néha találkozok a haverokkal(az se biztos),szilveszterkor itthon leszek,karácsony az egyik,és a másik nagyfateréknál("fantasztikus" lesz,már "alig várom")...így ennyi...:)