Karácsonyos screensaverek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
linket plz

Glory Glory Man United!!

DEXTER92
Nekem most ez van.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Én a themexprõl szedtem, egy olyat, amint egyszerû téli kép va, + esik a hóa :D

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Scholes18
jah idén van vmi jó?

Glory Glory Man United!!

Super Mario
Azt hiszem, hogy a téma ismét aktuálissá vált. Mindenkinek kellemes karácsonyi készülõdést!

https://supermario4ever.wordpress.com

ScOrpY
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps> ez qva jó
Boldog Karácsonyt

Enny1

Scholes18
Boldog Karácsonyt!

Glory Glory Man United!!

hm

Bandew
De mi azért szeretünk téged! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
Már elegem van a karácsonyból. Rádióban is folyton ez megy, az ajándékok, "adni öröm, de kapni se rossz", "adni jó, de néha olyan nehéz", "adni jó, de kapni mégjobb" stb. Már tököm tele van. Folyton a gusztustalan karácsonyi dalok.
Felfordul a gyomrom :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

van valakinek ilyen? Vagy egy link?

nyugi fiúk, a Karácsony a szeretet ünnepe, nem kell egyböl leszólni mindenkit.

seAke
Minek?

Bearakom a Sinatra albumot azt csocsi!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Pyx
screensaver soha. fõlegnem karácsonykor

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Match
egy fenyõfa ami mozog?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Scholes18
5letek...

Glory Glory Man United!!