Terjedőben a hírhedt Zafi vírus legújabb változata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thunderbird lesz, az is tud mindent, nagyon egyszerû kezelni, teljesen ingyenes, és magyar nyelvû (mivel õk nem tudnak angolul, ez is alapfeltétel). Nagyon szuper adaptív spamszûrõje van, és le lehet tiltani pl a távoli képeket is. Meg pl jól jön majd a "mentett keresés" is, automatikusan szétválogatja majd a lányuktól, a cégtõl meg az egyéb helyekrõl jövõ leveleket külön mappákba (ez is tuti fog nekik tetszeni, mert ketten használnak egy emailcímet). Az Incredimail angol nyelvû, és az ingyenes verziója reklámokat jelenít meg, úgyhogy kilõve. A TheBat!-et nem ismerem, de van egy olyan érzésem, hogy az se tud magyarul.
These are my friends, see how they glisten...
helyes .. Thunderbird vagy TheBat! vagy incredimail .. azt is sokan használják , monduk Bat!-ot azért szeretem , mert puritán egyszerû .. nagyon jól konfigurálható , és gyakorlatilag mindent tud .. és mégis egy analfabéta süketnéma vak is képes használni , már ha van mátrix-plug-ja a nyakán ^.^
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Még jó, hogy nem engedi... Múltkor voltam pl egyik kolléganõmnél, és láttam, amikor a férje megpróbált megnyitni ilyen veszélyes csatolmányt, direkt, csak hogy megnézze, tényleg nem engedi-e. Másik böngészõt már kaptak, mert már kicsit untam, hogy mindig irtogathattam a spyware-eket a gépükrõl, most azt hiszem, fognak kapni egy rendes levelezõprogit is mellé... meg a spamekre is panaszkodtak, úgyhogy több legyet is ütök egy csapásra (kapnak jó kis Thunderbird-öt).
These are my friends, see how they glisten...
Ehh, fáradok már...
Szóval javítok:
- nem nyitunk meg azonnal minden csatolmányt (kerülendõk a futtatható állományok és az .scr kiterjesztésûek)
- a fenti kitételnek megfelelõen tessék aktiválni a "mindig látom a file kiterjesztését, ne rejtsd el, te hülye Windóz"-megjelenítési módot
Szóval javítok:
- nem nyitunk meg azonnal minden csatolmányt (kerülendõk a futtatható állományok és az .scr kiterjesztésûek)
- a fenti kitételnek megfelelõen tessék aktiválni a "mindig látom a file kiterjesztését, ne rejtsd el, te hülye Windóz"-megjelenítési módot
Egy pár oldalas "Alapfokú nethasználat" kiadványt kellene adni minden internet-elõfizatéshez, amibe az ilyen alapdolgokat le lehetne írni:
- nem nyitunk meg csatolmányt
- ismeretlentõl nem fogadunk levelet
- ha lehet, ne HTML cafrangot küldjünk, hanem egyszerû szöveges e-mailt
- ingyenes vírusirtók léteznek a neten, tessék õket használni
- a Google az egyik legjobb barátod
- egy alternatív böngészõ meg a másik (a Kínszplórer nevû vírusgenerátort csak Windows Updte-hez tessék használni)
- ... és a többi
És persze a kezdõ nethasználó fejét addig ütni az asztal sarkába, amíg ezt a kis szösszenetet el nem olvassa és meg nem érti.
Szerintem.
- nem nyitunk meg csatolmányt
- ismeretlentõl nem fogadunk levelet
- ha lehet, ne HTML cafrangot küldjünk, hanem egyszerû szöveges e-mailt
- ingyenes vírusirtók léteznek a neten, tessék õket használni
- a Google az egyik legjobb barátod
- egy alternatív böngészõ meg a másik (a Kínszplórer nevû vírusgenerátort csak Windows Updte-hez tessék használni)
- ... és a többi
És persze a kezdõ nethasználó fejét addig ütni az asztal sarkába, amíg ezt a kis szösszenetet el nem olvassa és meg nem érti.
Szerintem.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]