The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
buék

mike0013
BUÉK, és ööö, azt, hogy okosan azt nem garantálom😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Brankley
ja, igen, BUÉK, éjjel meg csak okosan.... 😉

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
Boldog új évet minden Donnak. 😊

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Brankley
szegény ember mit kap... 😄

Légy jó, légy hű Magyar!

mike0013
szinkron?
te tiszta hülye vagy, báz, ha nincs magyarítás, hogy lenne szinkron, elõször nem ártana gondolkodni

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

van szinkron? most töltöm a játékot mire számitsak? kösz elõreis a segitséget 😄

The FlashBack
mert felesleges:-)

(ui.: UTE)

Brankley
és eddig miért nem csinálták meg azok, akik játékokhoz csinálnak magyarítást?

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
Az az igazság, hogy nekem sokszor egy szabad napom sincs és ha van is akkor is játszok...
Szal nem lenne idõm rá.

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

mike0013
<#nemtudom> szerintem nem lesz belõle semmi😞
igaz, hamarosan elkezdem e játékot PS2-n😛
de azért fordítanék...
csak kéne találni szöveg konvertort...

Brankley
Na, hogy áll a fordítás? 😛

Légy jó, légy hű Magyar!

mike0013
én csak a szabadidõt soroltam fel😄

Don Norbertó
És akkor még a családdal is foglalkozni fõleg ilyenkor,meg barátnõ,kutya,hal... 😊

Brankley
olvasgass kicsit, majd rájösz!! 😊 #5181

Légy jó, légy hű Magyar!

mike0013
jaja😄 de nem egyszerre
egyszer ez, egyszer az, egyszer meg amaz😄 (pl.: tv, mp3, PCGURU, PLAY!, stb...)

Hassan B
Fél szemmel PS, félszemel PC? Vagy hogy?
😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

mike0013
hogyhogy hogy?😄
eddig is itt voltam xD

mike0013
sehonnan, ez egy hiba, még dolgoznak rajta... de nem sikerül megoldaniuk:/

Nem tudok kiszállni a kocsiból. Tudom, hogy crack kell hozzá de honnan tudom beszerezni? Segítsetek légyszi !
Hassan B
Csak most kapcsolok... hogy kerülsz te ide?!

Hassan B
Ami azt illeti az én régi mp3-mamon volt rádió, és hangrögzító is.... pedig nem volt egy új darab... 😊

Don Norbertó
Ja és meg oldódott a problémám, mûködik a game 😊
Meg kellett crackelni a 2 másik fájlal eggyüt én meg csak magát a cracket másoltam be...
De azért maradok Don Norbertó. 😊

Don Norbertó
Hát az mp3 az zenéket tud lejátszani csak, az mp4-en lehet rádiót hallgatni is meg képeket nézn,videót,hangot felvenni (amelyik olyan)
kb ennyi. 😊
És nem sokkal több amúgy...

Hassan B
Igen az, már csak azért is tom, mer én is oat kaptam... 😊

mike0013
az mp4 az ugyanolyan mint az mp3, csak sokkal jobb😄D kisebb méret stb...

Attila8805
Az Mp4 asszem kis videó lejátszó.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

mike0013
😄D
sok a csülök, a sonka, meg a süti :S de finomak😄

Brankley
Az MP4 mire jó? Mert azt nem igazán tudom... Mit tud? 😊
Amúgy énis sok mindent kaptam, köztük egy monitort, nagyon örültem neki 😉 Rég volt már ilyen meglepetés ajándékom! 😛
Viszont már a kajától rosszul vagyok 😄 Ti nem? 😛

Légy jó, légy hű Magyar!

mike0013
silent hunter 3?
csak mert ahhoz tudok adni kulcsot😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MH39X-XFUNW-ZQ3DQ-HJB3J-8WC9X

Don Norbertó
Alap gépem van,1.2Ghz,Ati 9550,256mb Ram,épphogy fut rajta...
Vannak részek ahol nagyon akadozik de hogyha frissítve van a gép és ki vannak kapcsolva a letöltõ progik meg minden szarság amit éppen nem használok akkor nagyon jól fut. 😊
De most nem játszok vele,majd egy kicsit késõbb, most a Silent Hunterral akarnék jáccani...de nincs serialom hozzá. 😞

Attila8805
Don Norbertó milyen géped van hogy várni kellett a Godfatherra vagy így is szoktál jáccani csak kisebb grafon?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Köszönöm viszont kívnok neked is Don Norberto

Hassan B
<#worship> <#worship> <#worship>

Don Norbertó
Tééényleg. xD

mike0013
köszziiii, viszont😄DD
mégse akasztottad fel magad xD???

mike0013
én sok mindent hasznos dolgot (igen Don Hassan B megkaptam azt a dolgot😊)
aki még kimaradt az mit kapott???

Don Norbertó
Igen legközelebb szólok valamelyik családfõnek...
Ugye én most nem kaptam új gépet mert... bonyolúlt de jövõre kapok tuti.
De kaptam csomó pulcsit, mp4,pénzt is (mert kell gyüjtenem a kendora,januárban kezdek)meg nyomtatót meg csomó mindent.De még megyek holnap Fateromhoz aztán meg barátnõmhöz szal lesz még egy két jó cucc remélhetõleg. 😊

Ti?

The FlashBack
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket

mike0013
VISZONT NEKED IS DON NORBERTO!
Télleg ki mit kapott😛?

Brankley
Nemkell beszólni embereknek. Legközelebb szólsz valakinek, és elintézi! 😉
Amúgy, milyen volt a Jézuska, emberek? 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
(Azért írtam így felsorolásként mert a filmben is így mondta a don Corleone <#vigyor>)
Amúgy meg akarnék játszani a Silent Hunter 3-al de nem indul el mert kér egy cd key-t ami nekem persze nincs és sehol nem találom és már tiszta ideg vagyok e miatt.Beszóltam egy emberkének és azért kaptam egy pontot.
Deee amúgy régen mûködött a játék, nem kért serialt szal nem tudom most miért kér...és nem tudok vele játszani.<#szomoru1>
(úgy látszik én télleg keresztapának születtem...marad a Godfather.) 😊
Egyenlõre...

Brankley
Igen, köszönjük, Oda is Áldott, Békés Ünnepeket! Indulás Éjféli Misére!

Légy jó, légy hű Magyar!

Hassan B
Neked is Budapestre, a Többiek nevében is! 😊

(mi az a csúnya büntipont?)

Don Norbertó
Kellemes ünnepeket kívánok a családfõknek:
-Don Mike:Sopronból.
-Don Brankley:Budapestrõl.
-Don Hassan B:Tatáról.
-Don Tito😛olgárról.

És még a sok kis gengszternek is.

LPKENJI
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
BOLDOG KARÁCSONYT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!

Attila8805
Mindenkinek kellemes ünnepeket!

Brankley
Mindenkinek Békés, Áldott Karácsonyi Ünnepeket! 😊
És köszi a válaszokat! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

mike0013
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET

Hassan B
Vagyis 3/4, de az már mind1, nem? 😊 (má csak 23 perc)