7
  • h4x0r
    #7
    Windows XP Starter Edition...

    Erre ha jol emlexem meg a Windows fanek is azt mondtak, hogy fos. Ezzel akarnak a Linux ala nyomulni. Csak minek vegyen valaki egy total kiherelt oprendszert.
  • Jötün
    #6
    Csak azt ne feledjük el, hogy a linux+openoffice ingyenes!
    Így egy k*va drága programcsomag árával (egy winfos xp home+office basic 70E HUF nagykerben!!!! Ha meg mondjuk 2000-et vagy XP professionalt akarsz+meg office profot akor 115E!!!) Így jelentősen alá tudnak menni a winfos csomagot hozzátevő konkurenciának árban. Aztán ha egy országba már a free dolgok terjednek el, akkor ott már körbef*shatja magát a kicsipuha, azzal a teljesen debil steve balfékkel az élén, akkor sem kell senkinek a vacakjuk... és ez jó!!!
    Úgyhogy a kicsipuhát a 2. világ fogja kerékbe törni...

    Üdv Jötün
  • Sityi
    #5
    Vagy nem. Egy abszolút kezdőnek miért lenne ezoterikusabb egy Linux mint egy Windows? Mindkettőben vannak ikonok, amikre az egérrel lehet kattintani; mindkettőben van a képernyő alján bal oldalt egy gomb, amire rákattintva előjön egy lista a telepített programokról, és még sorolhatnám. Istenem, az egyikben Nero a CD-író proggy neve, a másikban k3b. Kezd mocskosul elegem lenni abból, hogy mindenki ekkora vitát csinál a Windows-Linux kérdésből. Egységsugarú átlagbamba usernek mindegy, mit teszel elé először, utána úgyis azt szokja meg, és a másiktól pánikba esik, mert nem 100% másolata annak, amin szocializálódott.

    Szerintem.
  • asysoft
    #4
    " A piackutató cég szerint várható lesz az is, hogy elsősorban az olcsósága, ingyenessége miatt a Linuxot fogják előnyben részesíteni ezek az országok a Windows operációs rendszerek helyett."
    Szerintem meg beszereznek egy Windows-t...
  • BlackRose
    #3
    És mit fognak csinálni ezen a sok gépen? Ja tudom DivX-eznek és pornóznak majd a neten.
  • Herkulles
    #2
    No comment.
  • Freddy TNT
    #1
    Nem vagyok környezetvédő, de ez iszonyatosan sok tonna szemét lesz.....