22
-
#22 Fantasztikus. Óriási fényképezőfelbontás, nagyfelbontású kijelző, miniatűr méret, trendi külső. Egyszerűen fantasztikus. Csak ahhoz a fránya akkumulátorhoz ne kellene a két aktatáskát cipelni. -
pemga #21 Siemens épp most akarja eladni a telefongyártó-részét... Inkább Ázsia az, aki jön fel mostanában. -
YencY #20 Én nekem a képernyő méret 176x220-nál kezdődik ezt nézve a nokia telcsik elég gagyik. -
#19 Ez kezd elegge olyan lenni, mint amikor a M$-t fikazza mindenki... Most nem azert, de biztos van valami oka annak, hogy a Nokia ott van ahol van. Ez igenis egy jo telefon, az ilyen otletek, hogy "radio" meg "zene hallgatas" nem is valok ide... Zenehallgatasra az iPod valo... -
Shadow_THH #18 ez a "más" eléggé pejoratív értelmü szó tudod :)
+csak pontositásként a sony ericcson jött fel dobogós helyre, mivel elötte sehol sem volt, a siemens meg csinálja a nép telefonokat tovább (persze van jó siemens is, sx1 meg király) -
Shadow_THH #17 istenem de egy ökör vagy :DD
csak úgy gondolj bele,
1) hogy ha folyamatosan hozzá lennél kötve a hálózathoz akkor mennyi pénzedbe kerülne, mert ugye ezt csak igy érdemes megoldani
2) ha ilyen mégis lenne, akkor minek telefonálni v sms-t irni, ha egyszer lehet egy ingyenes 128 karakteres away üzenetem, amit kedvemre változtathatok. Igy megmondom, hogy Józsi nézd meg irtam neked, erre ő is ir egy away üzenetet és az egész ingyen volt.
3) túl sokat msn-ezel szerintem :) ha pedig mindenáron csevegni akarsz a telefondon, hát el kell szomoritsalak: már feltalálták régen.
Vagy simán csak felmész valami wap oldal "chatnek" nevezett önfrissítős üzenőfal oldalára, vagy veszel egy okos telefont, hozzá gprs kapcsolatot, és voálá: AGILE MESSENGER ezzel lehet icq, msn meg mindent ugyanugy csinálni.
szvsz ennyit a spanyol viaszról; nem tudom, hogy miért a nokiát kell fikázni, azért mert nem tudsz chatelni a vezetékes matáv telefonodon ;) -
#16 Csak az a baj vele, hogy olyan batár nagy darab, mint egy tíz évvel ezelőtti példány. Vagy ez a retro stílus most a menő, hogy szinte még zsebben sem fér el? -
pemga #15 Például hívás meg SMS mellett lehetne eccerű "hívj fel" üzenet küldése.
- Nem ezt hívják sms-template-nek?
Nokia úgy akar talponmaradni, hogy ő akar lenni a "trendy" telefon. Azoknak adja el akik feltünően másmilyenek akarnak lenni mint a többiek, az más kérdés, hogy ugyanúgy lesznek másmilyenek :).
A Siemens meg eladja az egész üzletágát a kínaiaknak :). Ezzel szemben Samsung most már a második a listában, pár éve még sehol nem volt. -
#14 húúúderonda :D -
#13 imádom anokiát. Mióta megvan a6630-asom, még jobban. Ezek tudnak telefont csinálni! Bárki bármit is mond, nekem ez a cég a No'1!! -
antijedi #12 éjjen -
#11 Ennél már csak az a plüssborításos nokia szarabb :)) A nokia egyre rosszabb lesz... -
irkab1rka #10 ingyen ne adj nekik ötleteket :) -
#9 És a kijelzője is tré...
Miért nem tudtak olyan kijelzőt rakni bele, mint a 6230asba? -
randomly #8 Hello
Jó az az edge meg videó meg minden.
De hol lehet EDGE ill videó.
Itt vidéken EDGE nincs, a vodawap meg nem adja a rtps-t a mobil.nokia.hu-ról sem ....
szóval paraszt vakitás.
A szinkronizácíó, és adatkábeles sms-t márnem is mondom. Ez a 6230-as az utolsó NOKIA telefonom .....
rand
ps: ez meg ahogy kinézz .... -
#7 Engem az érdekelne, hogy mér nem normális dolgokkal egészítik ki ezeket a mobilokat?
Például hívás meg SMS mellett lehetne eccerű "hívj fel" üzenet küldése.
Vagy mongyuk beírom a telszámot, és lekérdezhetem a tulajdonosa nicknevét, ha meghatározta.
Esetleg ugyanígy beírom a telszámot, és lekérdezhetem az állapotát, amit egyszerűen be lehetne állítani a mobilon, és mongyuk egy max. 128 karakteres szöveget lehetne hozzá írni, hogy "Ne hívjá mos vazze!"
Csak gondolkodni kéne kicsit, és eredeti ötleteket kitalálni
A telefont telefonos dolgokkal kell megspékelni! -
#6 az ára engme is érdekel -
HoTDoG #5 Kár, h nincs benne se rádió, se zenehallgatás, se bluetooth.... -
Herkulles #4 Csak szeretnél ilyet :) -
AS #3 XAr! -
citkar #2 az lesz,ha nem műanyag,más nem korródálodó fém vagy műanyag,esetleg ha vmi külső réteg nem védi meg:o)amúgy nekem tetszik ez a teló,de inkább az árát kérném ha lehetne:o) -
#1 Akkor az enyém rozsdás?