sms visszakeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
de az nem 100 hogy sikerül!
a v-klay-al lehet olvasni/írni a teló flashmemjét.
SIM-kariról vajon meg lehet ugyanezt csinálni? amúgy mi az a v-klay? nem vagyok egy mobil-guru... ]<#idiota>#idiota>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
nekem már sikerült!!!
Na ugy kell csinálni hogy kiolvasod a telod flash memoriajat (siemenset probltam v-klay-el). Betoltod a filet egy hexeditrba (pl hex workshop) Majd amit keresel annak beirod egy szavát (pl torolt sms-nel egy ismert szot, feladot, szamot, stb...). Általában NEM törli a teló véglegesen az ilyen dolgokat szóval nagyon nagy az esély rá hogy ott el tudod még olvasni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]