sms visszakeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké, köszi. majd körbejárom a helyi telefonszervizeket, hátha tud vki segíteni...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

sim-rõl is meg lehet csinálni csak ahhoz külön modul kell hozzá (amit elég nehéz szerezni/készíteni)
de az nem 100 hogy sikerül!

a v-klay-al lehet olvasni/írni a teló flashmemjét.

a flash memória kiolvasás para, mert nekem azóta már másik telefonom van, az elõzõ meg ki tudja, hol s merre lófrál - talán már be is zúzták <#wow1>

SIM-kariról vajon meg lehet ugyanezt csinálni? amúgy mi az a v-klay? nem vagyok egy mobil-guru... ]<#idiota>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

de van 1 módszer a kitörölt dolgok visszahozására!
nekem már sikerült!!!
Na ugy kell csinálni hogy kiolvasod a telod flash memoriajat (siemenset probltam v-klay-el). Betoltod a filet egy hexeditrba (pl hex workshop) Majd amit keresel annak beirod egy szavát (pl torolt sms-nel egy ismert szot, feladot, szamot, stb...). Általában NEM törli a teló véglegesen az ilyen dolgokat szóval nagyon nagy az esély rá hogy ott el tudod még olvasni.

Taranov
Ilyen még James Bondnak sincs, neki az CIA deríti ki, ha kell.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

akyyy
aha, olyan van-e?<#fejvakaras><#phone>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hû, pedig nekem is ÓRIÁSI szükségem lenne egy ilyenre! Ha vki mégis tud vmit, legyen szíves szólni! Illetve: hogyan lehet - nem rendõrségi úton - kideríteni titkosított elõfizetõi adatokat? Vki folyton cseszeget, jó lenne lekeverni neki egy fülest <#violent>

tudtommal ilyen progi nincs.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

tudtok valami progit amivel a kitörölt híváslistákat, sms-eket vissza lehet hozni?