Új Outlook szolgáltatást indított útjára a Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajtos
huzzunk le meg tobb bort a felhasznalokrol <#gonosz3>

Egyelõre ide sem tudsz csak úgy jelentkezni. A Hotmail-en egyébként jelenleg is csak 2 (kettõ!!!!!!!) megabájt területe van az ingyenes postafiókkal rendelkezõ felhasználónak.

A probléma nem is az árral van, hanem azzal, hogy bármely plusz szolgáltatáshoz az USA-ban levõ bankszámlára kell pénzt utalnod. Ez minimálisan 10 eurós átutalási költséget jelent.

Azt nem értem, ha van MS Magyarország, akkor az Õ számlaszámukra miért nem fizethetek forintban?

Mindenesetre én már több hónapja használom a Google postafiókját és minden levelezésem oda tereltem, de még a száz megát sem értem el...

Persze nem kapok videófájlokat...
Mijaza Outlook? <#vigyor><#fogmosas>
Vajon csóringer másolt vindózon is megy?

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Cactus
Sajnos a Google 1GB-os mailrendszerét csak meghívással használhatod, legalábbis én így tudom.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Bucser
Õszintén mikor fogjuk kihasználni azt a 2 gigabájtos mailboxot?? Amikor majd videóüzikkel dobálózunk és alap lesz a korlátlan 10-12 Mbites kapcsolat. De akkor is ez baromság.... Pont azon rinyálnak, hogy túl sok a szélessávú kapcsolat és kicsi a net...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tartsa Ön is fontos és személyes levelezését az MSN-nél! 😊.

Érdekes, hogy a Gugli 1GB-s mailboxa fölé ígérnek, pedig az ingyenes is.