Akár 30 napra is nőhet a mobilok készenléti ideje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg igen, bár nem figyeltem rá különösebben, mert azt mondták nem fontos...
Mindegy, más hibája is van, úgyhogy mindenképp szervíz lesz belõle.
Mindegy, más hibája is van, úgyhogy mindenképp szervíz lesz belõle.
Az én K700-am 2 napot bír 1000-es aksival.És kétszer lett töltve 16 órát kikapcsolt állapotban.Szal nagy szar a Sony
Kisütötted elsõ használat elõtt? Ha nem akkor baffhatod. Mondhatja nekem bárki hogy ezeket a lihium cuccokat már nem kell, eddig amelyiket nem kezeltem le az elején az halott aksi lett...
[merlinw.org]
a Nokia 5110-zel kompatibilis sorozathoz volt 3600mAh-s aksi, 1 honapig elment vele. igaz, hogy keresni kellett a telefont az aksin akkora volt 😄
Na, japánok megint lekicsinyitettek valamit 😊
Azt nem mondtam. A felvetésedre reagáltam, mert japán. Egyébként meg az NttDocomo már be akart jönni Európába több országba is, de rájött, hogy a már jelenlévõ szolgáltatók mellett nem tudna elég ügyfelet szerezni...
Nekem olyan van. Az egyik legújabb modell. 4 napot bír. Telefonálás közben max. 30 percet.
Vagy lehet, hogy hibás az aksi?
Vagy lehet, hogy hibás az aksi?
És szerinted _ezekkel_ a Sony-Ericcsonokkal te tudsz ott telefonálni? 😊.
az is elofordulhat, hogy 2007ben mar az orankkal telefonalunk <#vigyor1>#vigyor1>ugyhogy a fejlesztes meg akar jol is johet, de minek <#ravasz1>#ravasz1>
Ezzel a japán csodával se hiszem hogy akár már a 27. nap után telefonálhatnál, legfellyebb a menüt baszogathatod...
SonyEricsson T610, de a 15. napon már nem telefonálsz vele
Töltsd fel a telkód, tedd el, hozzá se érj és ha 15 napot kíbír, akkor mondd a márkáját <#vigyor>#vigyor>
Készenléti idõ tudtommal azt jelenti, hogy 0 telefonálással 1 töltéssel ellenni, azaz alapfogyasztás.
Készenléti idõ tudtommal azt jelenti, hogy 0 telefonálással 1 töltéssel ellenni, azaz alapfogyasztás.
<#banplz>#banplz>
Kérdés, hogy egyáltalán lesz-e átjárás a japó telók, és a Föld többi része között (pl. gyártók tekintetében). Õk legalábbis egy elég szeparált világ, már ami a mobiltelefonálást érinti, nem lazsáltak sokat, a DOCOMO-val jóval maguk mögé utasították hosszú évekre akár az EU, akár a US szolgáltatási színvonalát. (Kezdve pl. a video-telefonálással, sávszéllel, járulékos szolgáltatásokkal, stb.)
Most is bírna egy tel. vagy 15 napot, ha nem lenne színes kijelzõ, kamera...stb, ami sokat fogyaszt.
nekem is tetszik,tudnak ezek vmit
csak mikorra kapok elfogadható áron ilyen telót
ráadsul tuti telerakják sok extrávala mire nincs szükségem:o)
csak mikorra kapok elfogadható áron ilyen telót
ráadsul tuti telerakják sok extrávala mire nincs szükségem:o)