6
  • pemga
    #6
    Telepítős? Ha AOL előfizetést veszel, kapsz hozzá egy cd-t, ami autoplay-ből felnyomja neked a full cuccosukat, talán ha egyszer kér egy next-et h. biztos-e vagy. Ha veszel egy gépet egy cégnél, aki megállapodott AOL-al, akkor ugyanez a telepítőkészlet helyből rajta van a gépeden, nomeg egy link a desktopon, ami dettó ugyanígy fullra feltesz mindent. Elég aggresszív megoldás, ezt nem tagadom, gáz, hogy emiatt egy normális embernek szeméttelenítéssel kell kezdenie a frissen vásárolt gépét. Dehát legalább valaki harcba száll MS-el a saját területén :). Akinek meg nem tetszik, ugyis azzal kezdi, hogy újrapartizza a gépét :).
  • Emmegki
    #5
    Talán hagyniuk kéne a szoftvertelepítős kreténséget. Azzal van a baj, hogy telepíteni kell, nem a programokban van a hiba. A böngészőjük és Media Playerük meg úgyse terjed el.
  • pemga
    #4
    Hmm, úgy érzem nem tanulnak :). Megvették a Netcápa-tól a böngészőt, nem csináltak vele semmit. Szerencsére volt egy épeszű ember, aki azt mondta, hogy jó, nyissuk meg a kódot, adjuk oda valakiknek akik foglalkoznak is vele. Így lett a Mozilla és ágai, pl. Firefox, ami pedig most már egyre népszerűbb. Most megint újat akarnak, de már nem az ex-gyerek, hanem IE alapon? Én ezt már nem is értem :).

    Mi van még? Mirabilis, na, azt egész jól felfuttatták, icq/oscar/aim egész jól el van az ms-messzendzserhez képest. Pedig ott aztán komoly háború volt.

    Nullsoft, naigen, ez most hasonlóképpen áll, mint a böngésző volt anno. Érdekes lehet, hogy most vajon ott van-e még az az épeszű ember :).

    És még egy csomó apróság ami most nem jut eszembe. Pl. Time Warner :). De úgy tűnik azt a birodalmat üzemeltetik rendesen.
  • Laalee
    #3
    bezárták a nulsoftot
  • FTeR
    #2
    leállították a winampot? erről lemaradtam :( vki vmi linket a dologhoz (a nulsoft oldalától eltérőt), thx
  • arty
    #1
    na, ha ez is nullsoft szintü sikersztori lesz .... :D

    aol sux