403
Vízilabda rajongók fóruma
  • Ramore
    én a helyedben megpróbálnám, mit veszíthetsz? amennyiben fizikálisan erősebb vagy az átlag úszóknál, akkor neked is van egy pici előnyöd az ő rutinjukkal szemben. találnod kellene egy jó edzőt és az ő segítségével behozhatod a technikai lemaradásodat.
  • Sprintman
    futni
  • Sprintman
    Megvan az összes.Csak több izom van rajtam mint egy úszón ugyhogy funi is fogok mellette kb 1 hónapig.
  • torrente
    Megvan az összes végtagod?
  • Viola90s
    Nem tudom, esetleg tedd fel ezt a kérdést Cseh Lacinak, holnap lesz az nso-n!
  • Sprintman
    Sziasztok!Szerintetek ha most kezdenék el komolyan úszni érhetek el komolyabb eredményket(pl.:magyar bajnoki cím) 2-3 éven belül?Nem sokára 17 éves leszek.Tudom kicsit már késő de mit gondoltok?
  • Ramore
    Elfelejtettél válaszolni a 233-as válaszomra.
  • Viola90s
    Tudom, és csak azért írtam, hyog ne légy már iylne merev, de látom te még ebbe is bele tudsz kötni, ah valamit poénból írok.

Szerintem ne firtassduk tovább ezt a témát.
  • Ramore
    Nem ezt írtam én is??? Szántó Dávid=fülesbagoly

Te, egyébként azt tudod, hogy az úszás az nem szépségverseny?
  • Viola90s
    Én meg a Szántó Dávidot kedvelem (csak ne lenne akkora füle)
  • Ramore
    Érdekes, hogy a fülesbagoly kommentátorunk sem volt elájulva Phelpstől, szinte fikázta végig. Lehet, hogy egyforma az izlésetek. :)

Az általam említett számok, melyeken Phelps nyerni szeretne majd a következő olimpián, az úszósport top számai, csakúgy mint atlétikában is a 100, 200, 400 méter. Egy komoly ambíciókkal rendelkező sportember az igazi kihívásokat keresi és bizony Phelpsnek nem lesz könnyű dolga. Amennyiben a könnyű falattal is beérné, akkor indulhatott volna a 200 pillangón és a 400 vegyesen is a fix aranyáért. Szóval én kedvelem ezt a hozzáállást.
  • Viola90s
    Nem ezt mondtam, biztos nem ijedt eb senkitől, ha az előbb említett számokban elindult.

Egyszerűen nem nagyon érdekel Phelps, nem vagyok elájulva attól, hogy halmozza a számokat és mindenki arról beszél, hogy Phelps így Phelps úgy.

(Még ha valami álompasi lenne akkor még talán azt mondanám de jó hogy ennyiszer látom...)
  • Ramore
    Azt hiszem nem fog többet elindulni, mert Phelps a kihívásokat keresi, és azt hiszem meg is találta a 100, 200, 400-as gyorsúszásban. Több másodértékű versenyszámot feladott a legnépszerűbb versenyszámok miatt. Megjegyzem ez becsülni való, mert olyan helyzetben szeretne újra bizonyítani, ahol még korábban nem volt esélyes.

Ám, ha neked úgy jobban tetszik, akkor beijedt Csehtől. LOL!
  • Viola90s
    Most úszta azt a világrekordot? Nem, hát akkor miről beszélünk. Vízilabdázóink si világbajnokok voltak két évvel ezelőtt most meg nem. Ha többet nem indul el 400 vegyesen akkor is azt fogod mondani mert valamikor világcsúcsot úszott biztos ő nyerne akkor is???
  • Ramore
    igazad van, Phelps még nem bizonyított eleget és hát a 400-as világrekordját is hátszéllel érte el.
  • Viola90s
    Phelps nincs most olyan jó formában, sportban pedig nincs olyan hogy ha, tehát ne beszéljünk ilyenről hogy "ha Phelps is elindult volna 400 vegyesen..."
  • Viola90s
    Akkor annyit tudtak, ma meg ennyit tudnak úszni. Változtak a körülmények, az edzésmunka, nem hiszem hogy serkentőszert szednének. Azért ha belegondolsz van pár szám ahol a világcsúcsot még a 90es évek elején úszták, ha jól tudom Egerszegi Krisztina világcsúcsát sem döntötték még meg (azt most enm tudom megmondani melyik számban, talán 100 hát?). Úgyhogy annyira nem viszik túlzásba.
  • torrente
    Darnyi verhetetlen volt 400 vegyesen, de a Cseh Lacitól nagyon kikapott volna. Ezek a mai fiatalok jófajta serkentőszert kajálnak?
  • Ramore
    Egy pezsgővel azért megdobhatja Phelps-et, amiért nem indult el 400-on.
  • Viola90s
    Cseh Laci világbajnok 400 m vegyesen új európa-csúccsal!!!!
  • torrente
    Láttam az esti sportösszefoglalóban Drávucz Ritát!
  • Viola90s
    Ma éjjel még úszik 400 m vegyesen Cseh Laci illetve a lányoknál Jakabos, és Risztov!
    Azért ezt ne hagyjátok ki, remélhetőleg még lesz érmünk, és abból legalább egy arany.
  • Emmegki
    Magyarverés Montrealban :(
  • Viola90s
    A szerbek sem játszottak bombaformában, csak fejben jobban ott voltak.
  • torrente
    Szarul játszottunk, a szerbek meg bombaformában és még így is csak 1 gól a különbség. Egy csinos Drávucz Ritával biztosan meg tudtuk volna zavarni a szerbek játékát. Na mindegy, legközelebb a szerbeket is szarrá verjük. Most már bennünk lesz a visszavágási motiválóerő.
  • [Jakuza]
    Ez van.
    Nem lehet mindig nyerni.
    Na sebaj majd az Olimpian. :P
  • SZT
    AKKORIS HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!
  • ewuk
    hát ja...
  • Hangianix
    Inkabb most, mint Athenban.
  • dieselG
    ÁÁÁ!!! NEEEEEEEEEEM!!! :(

Azért szép volt, fiúk, bár a Hajósban lenne némi beszédem velük 1-2 elbaszott passzért..
    Fel a fejjel, és örüljünk az ezüstnek!
  • ewuk
    jah 97 óta, de szomorú, hogy most szakadt meg a sorozat... :(
  • ricky
    Már várható volt, h kikapunk tőlük. Mindig megvertük őket döntőben.
  • Viola90s
    Ezt fejben sajnos nagyon csúnyán elveszítettük....
  • zaki
    NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM
  • Viola90s
    Eddig enm játszunk jól.... viszont hál'Isten a szerbek sem...
  • zaki
    HAJRÁ FIÚK!!!!!!!!!!!!4
  • [Jakuza]
    Igy is van.
    Bar en egy kicsit feltettem oket a hazigazdak ellen, mivel a batyam a kanadai ferfi polocsapat masodedzoje es segiteni szokot a noi valogatottnal es beszeltem a kanada elleni meccs elott vele, es azt mondta, hogy a Kanadaiak nagyon szivjak magukat, hogy hazai palyan VB-t nyerhessenek.
    Mondtam is neki, hogy csinaljon a kanadaiaknak egy jo csipos halaszlet meccs elott, akkor tuti meg levegot se fognak tudni majd venni ellenunk. :P
    Attol a meccstol en jobban tartottam, mint az USA-tol.
    Vegul is a sors fintora, hogy megis a donto lett a nehezebb, bar azt meg kell jegyezni, hogy magunknak tettuk nehezze, mert 3 negyeden keresztul lepoloztuk az amerikaiakat es azt hiszem kicsit a csajok mar elhittek, hogy meg van a meccs es nehez lett a 4. negyed.
    De aztan nagyon osszekaptak magukat, es teljesen megerdemelten gyoztek.
    Gratulalok nekik!
    Ja es meg valami, Patrícia a kapuban fantasztikus volt na es persze gyonyoru.
    Helyesbitenem kell, mert ez az egesz csapatra igaz. :P
    Tehat az egesz csapat fantasztikus volt es mind gyonyoruek!!!
  • Viola90s
    Így szebb a topic, hogy itt vannak a képek.
  • torrente
    Egyszerűbb lett volna, ha a Nemzeti Sport idevágó képgyűjteményére vagy cikkére hivatkozol. A Drávucz Ritáról készülhetne még egy csomó kép. El tudnám nézegetni.
  • Viola90s
    És a kapitány
    [IMG][/IMG]