24199
Chelsea Fan Club
-
#995 sztem is jó a lenti logo,mehet a csere -
#994 nagyon tuti -
#993 jol tudod :DDDDDDDDDDDDDD -
#992 Tudom...hüle állat vagyok
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#991 -
#990 nekem jo -
#989 Nekem is a felső tetszik jobban, ha mindenkinek tetszik, akkor rakassuk be! -
Kanál #988 felso szepp -
#987 hu a felső komolyan néz ki! -
-
#985 nahát erről van szo fifty-fifty -
#984 Nem csak rajta de azért ő csinált a Chelseaből ilyen csapatot.Mondjuk azért a jó edző is kellet. -
#983 azért nem sehol de nem lenne ilyen jo!az lehet de akkoris azért nem cask Abramovicson mulik a játék sőt...! -
#982 Azért a Chelsea Abramovicsnak a segítsége nélkül még most se lenne sehol.Ja és elég sok játékost vett.Ez nem baj csak el kell ismerni. -
#981 hát ez kezdd már undoritová válni hogy csak irigységből csinálja ezt mindenki! -
#980 De szánalmas vagy!Akkor nem ez volt a véleményed amikor a MU volt magasan a leggazdagabb klub az angol bajnokságban! -
#979 inkább ne nyissanak:),hanem tartsák magukba:)
na ma a barcás osztálytársam nem mondta hogy miért ilyen szar a chelsea,el volt a kiesésükkel:) -
#978 nem volt még ilyen :D
1. Football Manager 2006
2. Battlefield 2
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. Chelsea Fan Club
5. Championship Manager 03/04
6. Tibia
7. World of Warcraft
8. Counter-Strike:Source
9. Humoros és aranyos képek
10. FORMA1 -
#977 Szóval egy a lényeg, a Chelsea fikázásával húzzatok a picsába!
Vagy egy másik lehetőség, nyissatok egy "Utálom a Chelsea-t" topicot! -
#976 vagy mert van egy Abramovics és egy Mourinho akik nem akárkik és ha megnézzük nagy sztárok csak azota sztárok a Chelseaben mert plt nyertek ismertek lettek de eddig senki szinte nem simerte Terry-t,Lampardot -
#975 Amúgy, ha már itt tartunk, a Real is tele van lóvéval, csak sztárokat igazolnak és ennek ellenére nem megy nekik olyan jól...
Nagyon sok csapat rendelkezik sok pénzel, vagy lóvés tulajdonossal...kíváncsi vagyok, hogy őket is utálod-e?
Nem azért utáljátok a Chelsea-t, mert sok pénze van, hanem mert pl. idejében lecsap a tehetségekre (pl.: Robben)! -
#974 igaz tavalyi blen is ellenünk fujtak a Pool ellen amikor egy kamu gollal vertek meg!de tényleg valahol igaz amit mondott!de az is 100%hogy a portoban mikor ott volt Mourinho nem volt Abramovics és mégis blt nyert velük! -
#973 Például a Lampardot, Terryt nem sztárként vettük, hanem itt fejlődtek sztárokká!!! -
#972 Amúgy meg mondjál már néhány példát arra, hogy miben változott meg a Chelsea Abramovics idejöttével (most itt a játékosokra gondolok)?
Nem vettünk sztárjátékosokat; sőt, nem fizetjük le a bírókat, éppen ellenünk fújnak; nem vesszük meg a kupákat, meccseket (lásd: tavalyi BL)...stb. -
#971 Ezt honnan másoltad, mert magadtól nem hiszem, hogy tudsz ilyen bonyolult kis "monológot" írni! -
#970 igazad van valahol de ezt sem tart örökké!értem amit mondasz azért nekem se nagyon tetszik ez!de azért a Chelsea tud szépen focizni és van csapatmunka is nem csak mindig a pénz dirigál! -
#969 Látom, de ezt mind annak a gazdag orosz faszkalapnak köszönhetitek ezt te is tudod! Megvesztek mindent ami létező, az lenne a furcsa ha még most is a 3. , 4. helyen lennétek ahol ezelőtt voltatok! Tévedés nem fikázni akarok , akkor bírtam a Chelsea-t és meg kell mondanom MU szurkoló létemre szimpatikus gárdának is tartottam, egy igazi hús-vér csapatnak. De ami most zajlik a csapattal az egyszerűen undorító és nem hiszem hogy vannak még igaz szívű drukkerei ennek a zsoldoshadseregből öszeált "elit" csapatnak! -
#968 milyen mákker gol volt ja! -
#967 '14 [0-1] Robben
'78 [1-1] Moore
Ez a Villa gól elég mákos volt...
-
#966 kellett!nem értem hogy mért hiszi vagy csinálja ezt mindenki!de nem érdekel azt hisz mindenki amit akar!és ha jössz fikázni akkor nézz előbb a tabellára kérlek -
#965 Ezt is megvettétek mi? -
#964 mindesetere a tegnapi meccs után ideje lenne alkotni valami ujat mert az Fa kupában is és a plben a Borough ellen idegenben és főleg a Barca ellen nyerni kell nincs mese -
#963 Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2006
2. Battlefield 2
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. Tibia
5. Chelsea Fan Club
6. Championship Manager 03/04
7. World of Warcraft
8. Counter-Strike:Source
9. Guild Wars - MMORPG
10. KONAMI Soccer kiegészítők -
#962 Ennyi üzenetet! Én meg bealudtam a meccs után! :)))) -
#961 off a Barca meccs 1-1 marha nagy golt rugott a Zaragoza és összesitésben a Zaragoza 5-3-ra vezet -
#960 én gy,gy,gy :ddd -
#959 győzelem,döntetlen,győzelem
ebben reménykedem -
#958 már nem azért a három meccsből igy kalkulálok!
győzelem,vereség,győzelem -
#957 hát kíváncsi leszek!remélem összejönnek a meccsek a barca előtt!! -
#956 Everton otthon 20:05 8-án
Middlesbrough Idegenben 15:00 11-én
Barcelona otthon 19:45 22-én