24199
Chelsea Fan Club
  • bigfoot
    sztem is jó a lenti logo,mehet a csere
  • asfa
    nagyon tuti
  • asfa
    jol tudod :DDDDDDDDDDDDDD
  • Japep
    Tudom...hüle állat vagyok
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Japep
  • asfa
    nekem jo
  • Japep
    Nekem is a felső tetszik jobban, ha mindenkinek tetszik, akkor rakassuk be!
  • Kanál
    felso szepp
  • asfa
    hu a felső komolyan néz ki!
  • Japep

• asfa
    nahát erről van szo fifty-fifty
  • kilyking
    Nem csak rajta de azért ő csinált a Chelseaből ilyen csapatot.Mondjuk azért a jó edző is kellet.
  • asfa
    azért nem sehol de nem lenne ilyen jo!az lehet de akkoris azért nem cask Abramovicson mulik a játék sőt...!
  • kilyking
    Azért a Chelsea Abramovicsnak a segítsége nélkül még most se lenne sehol.Ja és elég sok játékost vett.Ez nem baj csak el kell ismerni.
  • asfa
    hát ez kezdd már undoritová válni hogy csak irigységből csinálja ezt mindenki!
  • REALista
    De szánalmas vagy!Akkor nem ez volt a véleményed amikor a MU volt magasan a leggazdagabb klub az angol bajnokságban!
  • bigfoot
    inkább ne nyissanak:),hanem tartsák magukba:)
    na ma a barcás osztálytársam nem mondta hogy miért ilyen szar a chelsea,el volt a kiesésükkel:)
  • asfa
    nem volt még ilyen :D

1. Football Manager 2006
    2. Battlefield 2
    3. A Pc-s játékoknak leáldozott
    4. Chelsea Fan Club
    5. Championship Manager 03/04
    6. Tibia
    7. World of Warcraft
    8. Counter-Strike:Source
    9. Humoros és aranyos képek
    10. FORMA1
  • Japep
    Szóval egy a lényeg, a Chelsea fikázásával húzzatok a picsába!

Vagy egy másik lehetőség, nyissatok egy "Utálom a Chelsea-t" topicot!
  • asfa
    vagy mert van egy Abramovics és egy Mourinho akik nem akárkik és ha megnézzük nagy sztárok csak azota sztárok a Chelseaben mert plt nyertek ismertek lettek de eddig senki szinte nem simerte Terry-t,Lampardot
  • Japep
    Amúgy, ha már itt tartunk, a Real is tele van lóvéval, csak sztárokat igazolnak és ennek ellenére nem megy nekik olyan jól...
    Nagyon sok csapat rendelkezik sok pénzel, vagy lóvés tulajdonossal...kíváncsi vagyok, hogy őket is utálod-e?
    Nem azért utáljátok a Chelsea-t, mert sok pénze van, hanem mert pl. idejében lecsap a tehetségekre (pl.: Robben)!
  • asfa
    igaz tavalyi blen is ellenünk fujtak a Pool ellen amikor egy kamu gollal vertek meg!de tényleg valahol igaz amit mondott!de az is 100%hogy a portoban mikor ott volt Mourinho nem volt Abramovics és mégis blt nyert velük!
  • Japep
    Például a Lampardot, Terryt nem sztárként vettük, hanem itt fejlődtek sztárokká!!!
  • Japep
    Amúgy meg mondjál már néhány példát arra, hogy miben változott meg a Chelsea Abramovics idejöttével (most itt a játékosokra gondolok)?
    Nem vettünk sztárjátékosokat; sőt, nem fizetjük le a bírókat, éppen ellenünk fújnak; nem vesszük meg a kupákat, meccseket (lásd: tavalyi BL)...stb.
  • Japep
    Ezt honnan másoltad, mert magadtól nem hiszem, hogy tudsz ilyen bonyolult kis "monológot" írni!
  • asfa
    igazad van valahol de ezt sem tart örökké!értem amit mondasz azért nekem se nagyon tetszik ez!de azért a Chelsea tud szépen focizni és van csapatmunka is nem csak mindig a pénz dirigál!
  • Scholes18
    Látom, de ezt mind annak a gazdag orosz faszkalapnak köszönhetitek ezt te is tudod! Megvesztek mindent ami létező, az lenne a furcsa ha még most is a 3. , 4. helyen lennétek ahol ezelőtt voltatok! Tévedés nem fikázni akarok , akkor bírtam a Chelsea-t és meg kell mondanom MU szurkoló létemre szimpatikus gárdának is tartottam, egy igazi hús-vér csapatnak. De ami most zajlik a csapattal az egyszerűen undorító és nem hiszem hogy vannak még igaz szívű drukkerei ennek a zsoldoshadseregből öszeált "elit" csapatnak!
  • asfa
    milyen mákker gol volt ja!
  • Japep
    '14 [0-1] Robben

'78 [1-1] Moore

Ez a Villa gól elég mákos volt...
  • asfa
    kellett!nem értem hogy mért hiszi vagy csinálja ezt mindenki!de nem érdekel azt hisz mindenki amit akar!és ha jössz fikázni akkor nézz előbb a tabellára kérlek
  • Scholes18
    Ezt is megvettétek mi?
  • asfa
    mindesetere a tegnapi meccs után ideje lenne alkotni valami ujat mert az Fa kupában is és a plben a Borough ellen idegenben és főleg a Barca ellen nyerni kell nincs mese
  • asfa
    Legnépszerűbb témák
    1. Football Manager 2006
    2. Battlefield 2
    3. A Pc-s játékoknak leáldozott
    4. Tibia
    5. Chelsea Fan Club
    6. Championship Manager 03/04
    7. World of Warcraft
    8. Counter-Strike:Source
    9. Guild Wars - MMORPG
    10. KONAMI Soccer kiegészítők
  • Japep
    Ennyi üzenetet! Én meg bealudtam a meccs után! :))))
  • asfa
    off a Barca meccs 1-1 marha nagy golt rugott a Zaragoza és összesitésben a Zaragoza 5-3-ra vezet
  • asfa
    én gy,gy,gy :ddd
  • bigfoot
    győzelem,döntetlen,győzelem
    ebben reménykedem
  • asfa
    már nem azért a három meccsből igy kalkulálok!
    győzelem,vereség,győzelem
  • bigfoot
    hát kíváncsi leszek!remélem összejönnek a meccsek a barca előtt!!
  • asfa
    Everton otthon 20:05 8-án
    Middlesbrough Idegenben 15:00 11-én
    Barcelona otthon 19:45 22-én