24199
Chelsea Fan Club
-
#1115 12' Great play from Robben as he skips past two Liverpool challenges... he fires off a shot! Just wide! -
1 P. Cech
13 W. Gallas
6 R. Carvalho
26 J. Terry
3 A. Del Horno
4 C. Makelele
16 A. Robben
5 M. Essien
8 F. Lampard
10 J. Cole
9 H. Crespo
Substitutes
L. Diarra
23 C. Cudicini
22 E. Gudjohnsen
11 D. Duff
22 R. Huth
25 J. Reina
3 S. Finnan
23 J. Carragher
4 S. Hyypia
28 S. Warnock
8 S. Gerrard
14 X. Alonso
22 M. Sissoko
6 J. Riise
7 H. Kewell
15 P. Crouch
Substitutes
10 L. Garcia
1 J. Dudek
21 D. Traoré
19 F. Morientes
9 D. Cissé -
#1113 # 11' Gerrard swings in a cross... Crouch gets up to challenge Cech for the ball... a hefty body check from the striker results in a free kick to Chelsea...
# 10' Nice Cruyff turn from Gerrard to set off another Liverpool raid...
# 9' Riise brought down as the Norwegian threatened to break clear... Liverpool are acquitting themselves well here... -
Robbie Fowler nincs jelölve a keretbe igy a mai mérkőzésen nem játszik!annál inkább Essien hisz ő most épült fel és helyettesiti Gudjohnsent a középpályán! -
#1111 7' Great challenge from Carvalho to deny Crouch a shooting opportunity as the big man broke through...
# 6' Loose ball from Lampard gifts the ball to Gerrard... but the Liverpool skipper cannot make anything out of the chance...
# 5' Liverpool now have a chance to build from the back... Riise tries to find Crouch, but his header is too long for the lone striker.... -
#1110 # 4' Robben looking to break down the left... he's flagged offside as Lampard sprayed a cross field ball to the Dutchman....
# 3' Chelsea with all the early possession... and Joe Cole is heavily involved... -
#1109 azért durva hogy Essien itt van és játszik :)
nics Afrika kupán ez fura de jo -
#1108 1' And we're underway at Stamford Bridge! Liverpool can close the gap on second placed Manchester United to three with a win today...
# 2' Great atmosphere in the stadium... the Chelsea fans are making themselves heard...
# 2' The pitch looks awful... there's only a thin covering of grass on the surface... -
#1107 h=1.80
x=3.20
v=4.25
az occok -
#1106 -
#1105 1 P. Cech
13 W. Gallas
6 R. Carvalho
26 J. Terry
3 A. Del Horno
4 C. Makelele
16 A. Robben
5 M. Essien
8 F. Lampard
10 J. Cole
9 H. Crespo
Substitutes
L. Diarra
23 C. Cudicini
22 E. Gudjohnsen
11 D. Duff
22 R. Huth -
#1104 kezdődik mindjárt HAJRÁ CHELSEA -
#1103 a Chelsea legyen veled :) -
#1102 oks menj csak HAJRÁ CHELSEA -
Hát igen, nekem meg mennem kell! Jó fórumozást addigis még jövök és HAJRÁ CHELSEA!!! -
#1100 lááááááááááááááááááállllllllllllll -
#1099 Kiütjük a 'pool-t!!! -
#1098 :DDDDD má bemelegedtem nem olyan értelemben -
#1097 jaja, melegítsünk
:DDDD -
#1096 na irány a kapuba BigFoot!mi meg a helyünkre -
#1095 hy itt leszel zsír!tod tvben nézni? -
#1094 na hi megjöttem Én is!!!
mindjárt meccs:) -
#1093 szal 2 perc? -
#1092 Hát kb. 10percel 17 előttig!
:((( -
#1091 -
#1090 mindegy majd én ügyelek!meddig vaty még?
-
#1089 jujjjjjj, tényleg...lekéstem
hát ja!
:DDD -
#1088 már csak 1 ora és Chelsea-Liverpool -
#1087 :DDDDDDDd hülye állat :DDDD -
#1086 -
#1085 nem para amint mondtam utána konzultálunk :DDDD -
#1084 Sajnos úgy néz ki, hogy nem leszek...de legalább látom a meccset!
-
#1083 :DDD lál otthon leszel gépközelben? -
#1082 -
#1081 jo ez az Obi ja! -
#1080 Ennyire nagy tehetség lenne ez az Obi?!
Remélem megéri a Chelsea-nek, és akkor a végén nálunk köt majd ki! -
#1079 A Manchester United feljelentette a Chelsea-t!Több hónappal ezelőtt már lehetett hallani Obiról,aki a norvég Lyn Oslo eggyüttesében játszik és nem mellesleg a nigériai felnőtt válogatott tagja.Történt ugyanis hogy 2005 áprilisában a játékos aláírt egy szerződést a Manchester Unitdhez,majd később azt mondta,hogy erőszakkal vették rá,hogy áláírjon a vörösökhez.Hamarosan azt nyilatkozta Obi hogy a Chelsea-ba akar igazolni. Az MU illekékes emberei erre azt válszolták hogy éppen a Chelsea kényszerítette ilyen nyilatkozatra a játékost. Most ott tart a dolog,hogy a Manchester United fejlelentette a kékeket a FIFA-nál és arra kérte őket,hogy büntessék meg a Chelsea-t illeglis tevékenysége miatt.Manchesterben ellenszolgáltatás fejében hajlandó átengedni Obit. -
#1078 Lampard győzni akar:
"Úgy vélem, a Liverpool is nyerni jön Londonba, ám mi is győzni szeretnénk. A liverpooliak többször nyilatkozták, hogy vége a bajnokságnak, de mi ezt nem így látjuk. Addig nem fogunk megállni, míg matematikailag is meg nem nyertük a pontvadászatot. De ha a táblázatra nézünk, nekik sokkal fontosabb lenne a vasárnapi győzelem..."-nyilatkozta Lampard,aki 250-edik alkalommal lép pályára Chelsea-mezben. -
#1077 ja bocs nem láttam!amugy ja csak a csoda segit remélem nem lesz semmilyen csoda :DD -
#1076 Hát igen, még ők is ezt mondják: "A futballban néha történnek csodák, és abban bízom, hogy a Pool egy csodával ajándékoz meg bennünket"
Szóval csodával tudják csak legyőzni a Chelsea-t...
[amúgy nem azért, de #1041]
:DDD